bivši in preteklost
Bivši, ki me je zamenjal z mojo sestrično in prijateljico, se z njo poročil, imel družino, nakar ga je ona prevarala in sta se ločila, se je kar naenkrat pojavil v moji službi, nikoli prej v 20 letih se ni.
Nakar se potem srečava še v trgovini in čisto “naključno” izbirava z iste police.
Ja seveda mi je jasno in kar me najbolj preseneti, je to, da mu zelo privoščim. Od kod mi to? Imam moža in otroke in se imamo odlično, ampak jaz vseeno vsake toliko časa pomislim nanj in čutim neko zadovoljstvo, dočim sestrično dojemam čist OK?
Ima kdo kak podoben primer?
Bivši je tebe prevaral s tvojo sestrično, potem pa je sestrična prevarala tvojega bivšega? Sam vprašam.
Zanima me, kakšno službo opravljaš, kaj je rabil, da je prišel v tvojo službo, je rabil točno tebe ali firmo nasploh?
Naključno sta se srečala v trgovini, tako kot vsi ostali, ko se naključno srečajo v trgovini. Nisi še nikoli videla?
Nimamo podobnih primerov.
Ah ja, 22.01.2023 ob 08:30
Bivši je tebe prevaral s tvojo sestrično, potem pa je sestrična prevarala tvojega bivšega? Sam vprašam.
Zanima me, kakšno službo opravljaš, kaj je rabil, da je prišel v tvojo službo, je rabil točno tebe ali firmo nasploh?
Naključno sta se srečala v trgovini, tako kot vsi ostali, ko se naključno srečajo v trgovini. Nisi še nikoli videla?
Nimamo podobnih primerov.
Ne nič nima z našo firmo, prišel je iskat neko malenkost, ki jo lahko najde v popolnoma vsaki tehnični trgovini in to ceneje.
O srečanju v trgovini pa to, bil je na blagajni, ko se je odločil, da rabi nekaj iz police, pri kateri sem slučajno jaz izbirala nek artikel in brala specifikacijo.
Prej se me je vedno ogibal (sam je tako rekel) oz. sem ga v 20 letih srečala le na kakem pogrebu, pa živimo 1km narazen. S sestrično sva pa ohranili vljuden odnos, ki pritiče takima sorodnicama, torej ob srečanju par besed o aktualnem dogajanju.
Bilo je hudo zame, oz. on dobro ve kako zelo me je takrat bolelo, ampak takrat, potem je izzvenelo in jaz sem si uredila življenje v katerem uživam.
nakladanja, 22.01.2023 ob 09:34
Očitno ne uživaš tako zelo v svojem življenju.
In ne, dokler pestuješ zamero (privoščljivost) tudi ne moreš biti pretirano srečna. Še manj pa, če odnose neguješ glede na to, kaj komu “pritiče” po nekih vaških ali družinskih normah (sestrična).
Glej 20 let nisem razmišljala o njiju, pač sedaj, ker imata to godljo razmišljam, sem samo človek z vsemi napakami in se ne delam, da sem neko nad bitje. Samo to! Sprašujem pa, če je kdo imel podoben primer bodisi z njegove strani, ali pa moje. To je vse.
Ah, dej no … Kaj sploh premlevaš? To me spomni na moja najstniška leta, ko smo punce razglabljale, analizirale, ali je tip slučajno prišel mimo ali pa je prišel nalašč???
Sicer pa ravno tukaj na MONu vidiš, koliko se nekateri spominjajo bivših, jih želijo nazaj, spoznavajo, da so zajebali … mogoče je pa tvoj bivši en od njih, V glavnem … ne ukvarjaj se z njim. Verjamem, da malo paše za tvoj ego, ampak … pozabi.
Sploh pa ne bodi privoščljiva. Saj veš .. karma pa to.
Mislim no, je to normalno. Temu eni pravimo, ga je doletela karma. Pa ni cloveka, ki ne bi cutil neko zadoscanje, ko se osebi, ki mu je skodovala, ga prizadela, zgodi podobno pa cetudi na drug nacin, sej smo pa ljudje.
Jaz na tvojem mestu, ne bi mogla imeti nikkrsnih stikov ne z bivsim, ne s sestricno oz prijateljico. Tudi prijateljico se caka kaksna karma ali jo je ze doletela?
dej no, 22.01.2023 ob 10:33
Ah, dej no … Kaj sploh premlevaš? To me spomni na moja najstniška leta, ko smo punce razglabljale, analizirale, ali je tip slučajno prišel mimo ali pa je prišel nalašč???
Sicer pa ravno tukaj na MONu vidiš, koliko se nekateri spominjajo bivših, jih želijo nazaj, spoznavajo, da so zajebali … mogoče je pa tvoj bivši en od njih, V glavnem … ne ukvarjaj se z njim. Verjamem, da malo paše za tvoj ego, ampak … pozabi.
Sploh pa ne bodi privoščljiva. Saj veš .. karma pa to.
Zakaj pa ti napadaš in diktiraš kako mora kdo čutiti? Ljudje vedno premlevamo o krivicah, strahovih in odnosih, no vsaj normalni, stroji pa izklapljate občutke.
Avtorica popolnoma normalen proces z njegove in tvoje strani, njemu je verjetno žal ali pa se vsaj zaveda/razume, kaj je v preteklosti povzročil, ti pa na nek način čutiš zadoščanje za svoje muke. V kolikor ostane pri tem je vse OK, ne začni pa premlevati zakaj, kako v preteklosti, ker potem pa bodo težave.
kaj je to, 22.01.2023 ob 08:26
Bivši, ki me je zamenjal z mojo sestrično in prijateljico, se z njo poročil, imel družino, nakar ga je ona prevarala in sta se ločila, se je kar naenkrat pojavil v moji službi, nikoli prej v 20 letih se ni.
Nakar se potem srečava še v trgovini in čisto “naključno” izbirava z iste police.
Ja seveda mi je jasno in kar me najbolj preseneti, je to, da mu zelo privoščim. Od kod mi to? Imam moža in otroke in se imamo odlično, ampak jaz vseeno vsake toliko časa pomislim nanj in čutim neko zadovoljstvo, dočim sestrično dojemam čist OK?
Ima kdo kak podoben primer?
Nič se ne sramuj svojih čustev. Normalno je, da mu privoščiš, ker je te nekoč prizadel. Zakaj pa mu ne bi? Če se ob tem dobro počutiš, ne imej slabe vesti. Dobil je točno to kar je pri tebi pred leti posejal-plačilo za svoja nizkotna dejanja na dolgi rok.
Forum je zaprt za komentiranje.