Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bivša..

bivša..

“Prav” v tej situaciji je (po moje) nekje na sredi.
Tudi on mora ugotoviti kaj je še realna in smiselna pomoč (ki se mi zdi lepa gesta) in kaj je preveč.
Ti (avtorica teme) bi morala pa razmisliti kaj ti je še OK in kaj ti ni – in mu to tudi jasno povedati.

Prepovedovati stike in vso pomoč bi bilo absurdno – smiselno bi pa bilo povedati, da naj se zadeva dolgoročno zmanjšuje in kaj naj bi bil cilj.

Ta gospa se nikoli ne bo postavila na lastne noge. Če se v šestih letih ni uspela, se ne bo nikoli. Žal tudi tvoj tip nikoli ne bo znal prerezati. Nikakor ne morem razumeti, zakaj se mu zdi potrebno letati nazaj in ji pomagati. Se pa bojim, da ima ena zgoraj prav: bodisi ima noro slabo vest bodisi še kaj čuti do nje. Drugače si ne znam predstavljati, zakaj bi skakal na vsak njen migljaj. Ona pa seveda to lepo izkorišča – komu pa ne bi pasalo, če bi nekdo skakal okoli in ti vse urejal?

Se pa dobro zavedaj: ni normalno, da bivšemu partnerju nudiš vso podporo od finančne do moralne. Ko si z nekom skupaj, je normalno, da mu pomagaš, da stvari delata skupaj, ko pa je nekdo bivši, je z razlogom bivši. Ne pa da še vedno vse dobi od njega, od pomoči do denarja in njegovega časa, v bistvu mu pa ni nič: ne žena ne prijateljica ne nič. Zamisli si: njenim lastnim otrokom se ne zdi tako strašno potrebna pomoči, njemu pa. Zakaj že?

tudi jaz sem bivša 2x
z enim bivšim in njegovo družino funkcioniram tako kot opisuje avtorica in to nikogar ne moti (upam) Si pač pomagamo, res da je to več ali manj skupen razvoz otrok iz več gnezd, pa na počitnice se vzame tudi kakega od ta nove….
z drugim bivšim se to ne da, Mislim da smo prikrajšani vsi vpleteni, da o otrocih ne govorimo.

moram reči, da mi je prvi odnos bistveno boljši in da se vsi boljše počutimo, ker SI POMAGAMO. Pa kaj potem če midva z bivšim nisva bila najboljša kombinacija. Pa da se ne boste takoj sekirali če trojčke, četvorčke, tudi usekamo. Nam na kraj pameti ne pade. Tako kot ne če si npr. med seboj pomagamo sosedi. A vi si nikoli ne? Oz. a takoj po medsosedski pomoči pade še grupni zvečer?

No glede na komentarje bi rekla, da malo popazi in predvsem razčisti kaj o vsem skupaj meni tvoj dragi.

tudi jaz sem bivša 2x
z enim bivšim in njegovo družino funkcioniram tako kot opisuje avtorica in to nikogar ne moti (upam) Si pač pomagamo, res da je to več ali manj skupen razvoz otrok iz več gnezd, pa na počitnice se vzame tudi kakega od ta nove….
z drugim bivšim se to ne da, Mislim da smo prikrajšani vsi vpleteni, da o otrocih ne govorimo.

moram reči, da mi je prvi odnos bistveno boljši in da se vsi boljše počutimo, ker SI POMAGAMO. Pa kaj potem če midva z bivšim nisva bila najboljša kombinacija. Pa da se ne boste takoj sekirali če trojčke, četvorčke, tudi usekamo. Nam na kraj pameti ne pade. Tako kot ne če si npr. med seboj pomagamo sosedi. A vi si nikoli ne? Oz. a takoj po medsosedski pomoči pade še grupni zvečer?

No glede na komentarje bi rekla, da malo popazi in predvsem razčisti kaj o vsem skupaj meni tvoj dragi.[/qu

Odvisno od okusa.Meni to ne potegne.

Veš kaj hočeš in kaj nočeš – ne popusti!

Joj, uboga je in nesposobna in ker nima fanta in verjetno tudi seksa, ji tudi tu mora malo pomagati, da ne bo uboga stradala!!!!
Ma, jaz bi popizdila!!!

z mojim bivšim sva kot pes in mačka, a če se kaj zalomi pa skupiva skupaj, že zato, ker je oče najinega otroka. Je pa res, da nisva v vezi. razšla sva se pa po njegovi krivdi, in sedaj to prizna.

Drugače ga bi pa večkrat utopila v žlici vode.

Ja lahko je popizdit, kaj pa posledice? Če partnerju poveš, da ni prav, da ona ve, kdaj ima kakšen opravek, ti pa ne oz. izveš tik pred zdajci? Pol pa poveš, da ti to ni všeč, da če sta dva skupaj, sta dva skupaj, in da nimaš razmerja še z nejgovo bivšo…. Pol pa on popizdi, ker ne razume, kaj mu želiš povedati. Tebe pa strašno boli.

jest ti dam čist prov izkorišča ga in mu ne privošči sreče z tabo .
On je pa tudi en bukalc če se z nekomu ločiš se ločiš in šteje
sedajšnja ženska ne pa deset prejšnjih .Pa še ti začni mal kot klicat
svojega bivšega boš vidla kako bo reagiral .Preveč se zapletate z bivšimi
partnerji zato pa je v sloveniji že dolgo znano koliko problemov imajo ponavadi
taki ki si na novo poiščejo parnerja in še zmeraj rinejo k prejšnjemu ker ta tvoj dec
nima podstrehe posprsavljene in tako ga bo bivša nasukavala v nedogled .
Ker je v njegovih očeh boga revica .Najbolje ,da si poiščeš enega odraslega deca ki zna razmišljati z svojo glavo in ni kot nek trot ki mu bivša ločenka pomeni več kot ti .
Najdi si pravega deca z odločnostjo na mestu .

Zgleda, da se mu ti premalo smiliš, da bi dobila njegovo pozornost.

Ima občutek, da mora ženski pomagati, ker je ona žrtev…Ti pa nisi uboga in zato nisi vredna njegove pozornosti oz. je ne potrebuješ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close