Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bivša

bivša

S fantom sem okoli 4 mesece. Ko mi je v začetku rekel, da sta z bivšo izpred nekaj let, s katero sta bila skupaj nekaj let še vedno prijatelj, se mi je zdelo lepo. Potem me je pa začelo motiti, da ga kar naprej kliče (vsak teden kar ene parkrat) in kaj hoče od njega pa na pijaco vabi,…

Tega imam vrh glave, kar sem mu včeraj tudi povedala. Pravi, da se bom morala sprijazniti z njegovo prijateljico, da je le to.

Kaj pravite ve, ali se razburjam brez veze, kako bi ravnale ve?

Skušaj njo vprašat,kaj hoče od njega.In njega vprašaj,če hoče res tebe.

Ni prav, da ga bivša klicari in vabi na pijačo – to ni običajna prijateljica. Poznam primere, ko je bivša še vedno “srala” z bivšim, pa sedanja punca ni vedela nič- ker ga bivša preprosto ni prebolela in ga je hotela nazaj. Fant pa je samo užival v premoči in z dvema.

Postavi mu mejo, reci da te to moti in naj jo pusti pri miru, če te ima rad.

LP

Če sta prava prijatelja greš lahko tudi ti zraven na pijačo, če pa se kaj plete potem pa jasno nisi dobrodošla. Jaz sem ostala v prijateljskih odnosih z bivšim pa me je v letošnjem letu poklical enkrat maja zato, ker sem imela še neko njegovo opremo za hribe… pa jo je potreboval za novo spremljevalko. Da bi se pa vsak teden klicala… pa dobivala na pijači… ???!!! Meni sploh ni do tega. Sedaj uživam s svojim novim izbrancem.

Seks in prijalteljstvo ni šlo, ne gre in nikoli ne bo šlo skupaj! Pa čeprav je samo bivši seks. Moje mnenje,

M

Zakaj pa ne greste skupaj na pijačko?

razburjaš se z razlogom in ne nasedi njegovemu natolcevanju o prijateljstvu.

Strinjam se s Tjaško. Pejte skupaj na pijačo in boš videla pri čem si. Ali gre res samo za prijateljstvo ali kaj več. Mislim pa, da bivšja ljubezen in prijateljstvo res ne gresta skupaj (vsaj ne po tako malo pretečenem času). Če te ima rad, bo tvojo željo, da greš zraven razumel in jo podprl.

bivša ni isto kot neka dolgoletna prijateljica.
Ti kar lepo vstrajaj pri tem da tega ne odobravaš!!!!Ker tega NOBENA samozavestna punca nebi!
Ta fant se enostavno mora odločit. (nebi blo slabo če mu postaviš ultimat)
In NIKAKOR SE NE PUSTI TAK ZAJEBAVAT! In ne nasedaj zgodbicam o prijateljstvu, ker to ni mogoče med bivšima partnerja.Čustva in neko upanje je vedno prisotno vsaj iz ene strani (mogoče v tvojem primeru od tiste punce).

Po mojem še nista pozabila drug na drugega, čimprej ga postavi pred dejsto ali ti ali ona.

Revi ima prav. Tudi jaz sem morala mojega tako skulirat.

Ja, se strinjam z zgornjimi odgovori. Čimprej mu povej, da ne odobravaš tega in, da če resnično želi biti s tabo, da naj se ne dobiva več z bivšo. Jaz recimo bi že zdavnaj znorela, saj pa vendar ne more non stop tedensko klicarit, da se dobita. Ženska ga še definitivno ni prebolela, njemu pa to zgleda ustreza. Postavi ga pred odločitev.

Sploh nimaš več kaj z njim debatirat.Izkušnje pravijo da še tudi seksa z njo.Pošlji ga v tri krasne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close