Bivša zahteva slike nazaj
Daj no, punca, 10 let ne moreš kar izbrisat ne iz spomina ne iz koledarja. Sprijazni se 10:2… Ne obremenjuj se z njo in se rajši potrudi da boš tudi ti prišla do desetke. 2 leti ni še nič za neko zvezo. In če te iz tira vrže že bivša, ne vem kako dolgo bo to trajalo.
Človek se mora v določenih letih naučit živet s tem, da nismo več ajstniki, da smo ljudje s preteklostjo. In da si partnerja in njegovega življenja ne mormeo lastiti, še menj zahtevat, da izbriše del preteklosti zaradi nas.Najboljše, da ga skriješ v kletko in da nikoli več nobene druge ne pogleda, ne biše ne “bodoče”. 🙂 Kar masirajte svoje tipe z ljubosumnimi izpadi, vam bodo hitro zbežali h kakšni bolj smaozavestni in nezakompleksani. 🙂
Kar se tiste punce tiče… ima pravico do skupnih slik. To je del njenega življenja, ki ji ga nihče ne more vzet, še najmanj ti.
Zdravo vsako telo , moje ime je Jennifer Wayne želim deliti moje izkušnje s svetom , kako Dr Ola pomagajte mi , imam ljubezen nazaj in rešil svoj zakon … Bil sem poročen 3years z 1kid in bomo živeli srečno , dokler se stvari začele že grda in imela sva se bori in argumente skoraj vsakič, ko … se je poslabšal na točki , ki je vložil zahtevo za ločitev … sem se potrudil po svojih najboljših močeh, da mu je premislil in ostal z mano, ker sem ga tako ljubim in ne želim izgubiti njega , ampak vse se ni izšlo … se je preselil iz hiše , ker je bilonajeto stanovanje in še vedno šel naprej , da vloži zahtevo za ločitev … Prosil sem in poskusil vse , vendar še vedno ni nič delal . Preboj je prišel , ko me je nekdo predstavil na ta čudoviti , veliki urok kolesa , ki me je na koncu pomagal … nikoli nisem billjubitelj stvari, kot je ta, ampak se odločil poskusiti nejevoljen , ker sem bil obupan in preostane … On je naredil posebne molitve in uporabil svojo moč … v roku 4 dni me moj mož je poklical in mu rekel, da mu je žal za vse čustvene bolečine v on me je stalo , preselila nazaj v hišo in bomo še naprej srečno živeti ,fant sta srečna in pričakujemo naše drugi otrok … sem ga predstavil , da veliko parov , ki imajo težave po vsem svetu in so imeli dobre novice … mislil sem morala deliti moje izkušnje , ker sem trdno prepričan, nekdo, ki ne potrebujejo IT … lahko ga pošljite e-pošto prek svojega e-poštni naslov olalovespell @ yahoo.com .
olalovespell@yahoo.com . je njegov kontaktni naslov .
slike bivših se pa ja objavlja na FB … da se vsi lahko delajo norca s kakšnim/kakšno smo imeli razmerja ☺
pa tudi bivši/e si jih lahko prenesejo na svoj PC
@medinna
Tipični primer ženske ki je egoistka… pa kaj če pomaga bivši…. in kaj če pomaga katerikoli drugi punci (bi bila tu razlika?)
Prav vrhunski primerk o se vse ženske bolj ali manj strinjajo moški pa redkokateri… še celo Marko je argumentativno proti oziroma hoče prikazat nekaj kar jaz prikazujem že skoz….
Tip ima drugačne meje… pusti njegove meje pri miru in raje popravi LASTNE meje…. da neboš preveč omejena….
Enim je ok če pomagajo bivšim, drugim ne, tebi pač ni, njemu pa je, glede na to da si še vedno njegova punca/partnerka pomeni da tebi dejansko tudi je OK da on pomaga bivši… ker če bi prestopil tvojo MEJO (tisto tapravo) bi odišla….
torej pomisli kje so tiste taprave meje in se jih drži, tale meja je imaginarna ker samo jamraš, težiš in jokcaš, in to utesnjuje oba in ga s tem odganjaš…
Forum je zaprt za komentiranje.