Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bivša partnerja-najboljša prijatelja

bivša partnerja-najboljša prijatelja

Potem takem je povsem vseeno, če sta dva, ki sta prijatelja, bivša partnerja ali pa nista. Bolj pomembno je torej ali sta prijatelja ali pa le kolega. (preveč) Tesno prijateljstvo je tisto, ki je lahko sumljivo. Koliko pa je preveč? :))[/quote]

pa smo spet v začarenem krogu subjektivnosti 😀

enim je tolko drugim tolko… bv 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Potem takem je povsem vseeno, če sta dva, ki sta prijatelja, bivša partnerja ali pa nista. Bolj pomembno je torej ali sta prijatelja ali pa le kolega. (preveč) Tesno prijateljstvo je tisto, ki je lahko sumljivo. Koliko pa je preveč? :))

dejstvo je…..da obema prav pride izgovor.. v kolikor potegneta v to prijateljtsvo še sedanjega partneja ali partnerko…imata vedno alibi…za f.u.k….saj sem bila z prijateljem…na kavi…na malici…

Bi bilo kaj drugače, če ti reče, da je bila na kavi s kolegom, kolegico, sodelavko? :)) Kdor je nezaupljiv, bo vedno posumil v to, da mu drugi laže.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda sta lahko najboljša prijatelja.. poznam družino, ki se zelo dobro razume, še bivša žena in nova žena so dobre prijateljice, bivša žena ima pa hčer svojega bivšega iz novega zakona kot za svojo. vse se da, če se hoče in če so pogoji ta pravi

verjetno se tudi najde kakšen tak pšar..vendar sem mnenja da v večini..bivši fuk..z bivšimi…..lgalno..na karto prijateljstva…če ni foušije je za vse dovolj..

tudi jaz mislim, da je z bivšim težko ostati prijatelj…res pa je če sta dva za….stvar…. potem ni težav…

prijatelja…ja če sta f.u.k. prijatelja….drugača pe tole ne gre…

ta pa je butalska….bivša partnerja najboljša prijatelja….jih ne poznam…..takih…pa tudi ne gre tako razmišljati….že vesta zakaj sta najboljša prijatelja……a setemu ne reče…fu….k…. prjatla…..

to ti trdiš če pa je to vsepovsod po Svetu tako pa nobeden od nas ne ve 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

zanimiva mnenja, komentarji, ….
Pa še ena cvetka: taista bivša partnerja sta sodelavca, in ugotovim, da mi partner zamolči odgovor na pritožbo v njegovi privat zadevi in na prejetem odgovoru je njena pisava ….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close