bivša partnerja-najboljša prijatelja
Zanima me vaše mnenje v zvezi izraza “midva sva najboljša prijatelja in bova to ostala, kljub temu da sva bivša partnerja”. Oba ta dva prijatelja imata nova partnerja in iz njunega razmerja polnoletnega otroka, ki je z enim izmed njiju prekinil stike (preko drugega starša kontaktira edino v primeru, ko je želja po novih dobrinah). Izgovor za obveščanje, kdaj, kje, kako je kdo je na račun izraza, da ene bolj skrbi za otroke kot druge, čeprav polnoletni otrok ni vedno zraven.
Malo je žalostno slišat, da je najbolljši prijatelj bivši partner in ne sedanji. To je edino, kar me je “zbodlo”. Mogoče le neposrečen izraz.
Še dobro, da sta prijatelja. Vseprepogosto se zgodi, da bivša partnerja vlačita drug druge po zobeh, si mečeta polena pod noge. Še huje, eni v te spore mešajo otroke.
Meni osebno se zdi lepo, če gresta dva tako narazen, da sta vsaj kolega, če sta pa prijatelja pa še toliko bolje.
Seveda to prijateljstvo ne pomeni, da še vedno seksata :).
Mislim da je PRAV da oseba tudi ko gre v zvezo ohrani PRIJATELJA ki ga je imela prej tudi tistega NAJBOLJŠEGA…. nenazadnje
punce pridejo in grejo prijatelji pa ostanejo 😉
Potem pa imata vidva probleme. Ni problem bivši tvoje partnerke,a mapk problem sta vidva.
Ti in tvoja partnerka morata razčistiti vajina čustva. Če skriva komunikacijo, potem si ti druga violina. Očitno vajino razmerje močno močno škripa.
Ali pa je nekaj drugega. Mogoče skrivata zato, ker ti težiš in si ljubosumen, če se pogovarja z bivšim?
Zakaj?
jaz pa sem mislo da je Najbolši prijatelj tisti ki ga imaš PRED zvezami…. ali hočeš rečt da če se zveza razdre pa kar MENJAŠ the best frenda al kak???
Best friend mora bit vedno nekdo ki je s tabo že dolgo dolgo časa oziroma pred zvezo…. najraje s šolskih dni!
Te so carske ja, ko bivša ostaneta prijatelja in se še vedno družita v tolikšni meri, kot sta se prej, s tem pa istočasno delata ljubosumnega sedanjega partnerja / partnerko. Aja, danes se pa kao ne privlačita več. Valda, moški je postal gej, nikoli več je ne bo prijel za rit lololol. Tisti pogovori itak vemo kakšni so, nekje med zajebancijo in erotiko, itak je samo še vprašanje časa kdaj se bosta spet po*ukala.
Zakaj?
jaz pa sem mislo da je Najbolši prijatelj tisti ki ga imaš PRED zvezami…. ali hočeš rečt da če se zveza razdre pa kar MENJAŠ the best frenda al kak???
Best friend mora bit vedno nekdo ki je s tabo že dolgo dolgo časa oziroma pred zvezo…. najraje s šolskih dni![/quote]
Matkič, kateri si po vrstnem redu, če te drugi prehiti? :))
Ja. Pa če kdaj domov pride. četudi sam/sama okol hodi.[/quote]
Kdo pa izda vse te informacije, če praviš, da jih skrivata?
Zakaj?
Best friend mora bit vedno nekdo ki je s tabo že dolgo dolgo časa oziroma pred zvezo…. najraje s šolskih dni![/quote]
Ti ne govoriš o najboljši prijateljici, ampak prijatelju?
Zakaj?
Ti ne govoriš o najboljši prijateljici, ampak prijatelju?[/quote]
Najboljši PRIJATE/ICA ni važno…. če ima moški nevem od OSNOVNE šole (ali SREDNJE) best frendico potem nebi NOBENA smela zahtevat od nejga da to skensla…. pač je ženska jebat ga….
Nima spol tu veze, razen če je ženska ljubusumna nesamozavestna kura.
Prijatelja, partnerja ne moreš prisilit, da je tvoj najboljši prijatelj. To si lahko kvečjemu prislužiš.
Ti ne govoriš o najboljši prijateljici, ampak prijatelju?[/quote]
Najboljši PRIJATE/ICA ni važno…. če ima moški nevem od OSNOVNE šole (ali SREDNJE) best frendico potem nebi NOBENA smela zahtevat od nejga da to skensla…. pač je ženska jebat ga….
Nima spol tu veze, razen če je ženska ljubusumna nesamozavestna kura.[/quote]
Avtor je moški, ki je ljubosumen na bivšega svoje sedanje partnerice. Kaj je potem, nesmozavesten petelin?
Forum je zaprt za komentiranje.