Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bivša miss-groza:)

Bivša miss-groza:)

Včeraj sem bila v City parku malo po nakupih in zagledam bivšo miss Janjo Zupan,ženske je bila grozna,ampak res v vseh pogledih in res mi ni bilo jasno,kaj so takrat videli na njej in dam glavo stran,da ste vse tukaj, ki se nahajate lepše od nje,kajti res malo je žensk,ki jim mati narava ni podarila lepote,kajti na vsaki se najde nekaj lepega,pri njej??? pa ni niti ene lepe stvari,ja malo sem morala pošinfati:))Hočem povedati samo kje imajo ljudje okus in da očitno včasih izbirajo najlepšo žensko po drugih kvalitetah,no saj veste katerih,hmmm…Lep dan vam želim:)

Odkar je bila miss Janja Zupan je minilo že precej let.Ali si sigurna,da je bila ona?Najbrž ni imela na sebi make up-a.Postavo pa ima baje še zmeraj lepo,razen,če je ni zadnji čas kaj doletelo!?

Jaz jo velikrat vidim s fantom v Ljubljani! Meni tudi ta ženska niti pod razno ni všeč! Njen obraz mi je vse prej, kot lep!
Ja, postavco pa ima (čeprav preveč koščeno)! Drugega na njej, pa res ni nič takega, da bi bila kakšna lepotica!

joooj, se strinjam. meni je ta ženska tako grda, ne vem res, kaj vidijo na njej. no, ja vidijo blond lase pa visoko postavo. ne vidijo pa nenormano neproporcialnega obraza – ogromne oči in še večja usta, ki jih vedno vleče v eno stran. pa tok narejena je, da je groza, stalno se nekaj smehlja. fuj!

ja pa vedno ko je kaka prireditev je oblečena v neke pravljične dolge obleke, večinoma v roza narvi!!! frizuro ima že 10 let isto, zobe pa kot konj

Jap se pridružujem temu mnenju, isti narejeni nasmešek že 10 let, moj dragi je reku verjetn, tut ko se na WC-ju napenja ma tisti bedast nasmešek gor:)

Pred kratkim sem vzela eno trač revijo v roke in ker jih navadno ne berem in naše slovenske estrade ne spremljam, me je šokiralo, ko sem jo zagledala na eni sliki. Kot prvo, ker sem nanjo že pozabila, pa je še zmeraj tu nekje okoli, kot drugo, zaradi tiste grozne frizure in barve las. Ej, pa to je prava Barbika.
Sicer pa, resnici na ljubo, Janja Zupan, Nataša Abram, kaj je že bila tista od Jonasa….jooooj….res vsak dan srečam veliko lepših deklet….
In kdo mi še dvigne kocine?! Lorella Flego. Ta tudi še ni obupala.

Metka Albreht.No tudi glasbenic je precej dobrih:Make up,Select…

Sicer lepotnih tekmovanj ne spremljam. Kolikor pa mi je uspelo videti, mi do sedaj nobena misica- nobena kandidatka ni bila všeč in po dvajset minutnem sprehodu po mestu vidim 10 boljših. Če pa že še kar izgleda, me odbije, ko spregovori en stavek. Sicer pa se mi zdijo lepotna tekmovanja ponižujoča in “tekmovalke” milosti vredne. Le kaj se v njih dogaja, da se tako nizko spustijo? Na nek način se mi smilijo, po drugi strani pa so si same krive. (Joj, pa ti prisilni nasmeški,ko se hočejo z robovi ustnic dotaknit ušes.) ZA DOMOVINO, Z MISSICO NAPREJ!!!

No ja…. Metka Albreht za misico sicer ni bla, zdej pa mi deluje kar normalno, medtem ko Lorella sej je v bistvu čist simpatična, ampak men je prov antipatična, pa ne vem zakaj, pa make up-ice tut, sploh una blond.
Smo k branjevke na tržnici a?:))

Lorella Flego-antipatična totalno! Drugače pa je bila po mojem okusu najlepša miss lanskoletna slovenska miss univerze. Všeč pa mi je tudi letošnja miss sveta…

pa frizuro ima že 100 let isto…groza res…js je videt ne morem…

ej hvala bogu za tale chat,,JANJA ZUPAN????? PODN OD PODNA,,SEM JO VIDLA U MERKATORJU Z ANJO(KI JE BOLJŠA STOKRÄT!!!!!!!!!!!!) PA DRAGE MOJE,,KONJ MA LEPŠE ZOBE,,,SEJ MA DNAR NAJ JIH GRE MAL ZRIHTAT,,DA JO NE BO KASNA KOBILA ZAJAHLA, SEJ VESTE ZMOTIŠ SE PA TO,,,, SORY K PIŠEM Z VELIKO SAM SEM FUL JEZNA K JE TOK DRUGI HLEPŠIH ,,AMPAK SLOVENIJA MA PA ZMER NAJBL GRDO!!! HVALA..:)

meni se zdi prevec suha

O, folk! Full ste me nasmejal!

Janja Zupan, podn od podna. Se čist strinjam z vami.

Tok grozna pa spet ni, postavo ima lepo, edino Barbi stil je pa res že malo moteč po tolikih letih, nasmešek je pa tam pač zato ker si z njim mora plačati račune, a ne! Se pa strinjam, da na cesti ali na plaži… srečaš veliko lepše punce od teh, ki so izbrane za naj naj lepotice Slovenije.

Hahaha….kako so nekatere ženske pokvarjena bitja..sej ne morem verjet, da je tolk primitivizma in fovšije v takih damah….a ste se vprašali kako bi vas kdo opisal npr. tisti ki vas sovraži. Pa kaj pol če je bla miss, ki si tega naslova ne zasluži tko hudo pa spet ni. Če veste tolk podatkov o njej, da nosi že 10 let isto frizuro, to pomeni, da redno prebirate vse kar o njej piše…pa ne mi rečt da se vam zdi tko grozna, ker če i zapomnite tolk nejnih podatkov pol najbrž že ni. Nekomu odgovarja, nekomu ne, da pa tak halo delate zarad ene boge misice..ne vem no, to se mi pač zdi mal otročje.
lp

ti pa utihn, štajerka!!!!!

Je pač ta forum glih zato, da loh izraziš tut svoje mnenje. Ne mi rečt, da ti nikol nikogar ne “pošimfaš”, ti pač ni treba brat ane:)

Priznam! Jaz rada berem Lady, Novo in ostale trač revije! :-))))))

Donica je pa dons zlo napadalna..a veš kaj pravjo..tista ženska k ni nataknjena ponoč je pa podnev, pa bo najbrž kar držal. Sicer pa šimfanje ni izražanje svojega mnenja, to je foušija

He he whatever….

Dekleta nobena ni omenila MARTINE KAJFEŽ – Goričanke, ta pa je, mislim, meni od dosedanjih misic najbolj všeč.

Sem ravno hotela Martino omeniti. Mislim, da bomo še dolgo čakali na tako lepo bitje. Res mi je ena najlepših žensk kar se jih sprehaja po naši ljubi mali ‘žleht’ Sloveniji. Martina go go go!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close