Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bivša – again

Bivša – again

Po moji oceni je tvojemu fantu všeč, da je v središču pozornosti, da se po domače povedano “ženske prepirajo zaradi njega”. Očitno zelo hitro neka ženska postane njegova simpatija, kar kaže na to, da nekih hudih kriterijev ne postavlja. In, če upoštevam to, kar si zgoraj napisala, da ženska postane njegova kandidatka že na podlagi plusov in minusov, kemija pa sploh ni potrebna, potem je še večja nevarnost, če do te svoje bivše čuti neko kemijo.

In, kako se je ta vajina zgodba končala, dopusti so mimo?[/quote]

Hojla Anitlopa.. šele zdaj sem opazila tvoj, ko sem pobrskala po stari temi.. No.. vsaj na prvi pogled pa tak ne izgleda, da bi rad bil v središču pozornosti. Samo v resnici ne veš, ane..

Skratka dopust je bil meni … grozen. Tudi s fantom mi ni več isto in pred ostalimi njegovimi prijatelji nisem ravno naredila dobrega vtisa :D. Sva pa še skupaj. Ker se drugače razumeva, vse razen tega. Sva ista tipa ljudi. Bi skoraj lahko verjela, da ja tale bivša na dopustu naključje in da res ne čuti nič do nje. Da le nebi bilo tistega na začetku, ko mi je o njej povedal (mislim, da sem to že razlagala) preveč slikovito z veliko preveč čustvi, da bi jaz lahko presodila, da mu je zanjo sedaj vseeno oz. bolje povedano, da ga to, da je takrat zapustila ne zaboli več. Razumela bi, da nekaj še ostane, samo če ostane potem ne hodiš s tanovo in bivšo skupaj na dopust. Vsaj jaz nebi hodila z njim in njo skupaj na dopust, če nebi bilo razrešeno. In prvi vtis (gre za ločena dogodka) mi je dal občutek, da ni vse razrešeno.

Skratka, kot sem rekla, sva še skupaj. Občutek imam, da še nisem bila na dopustu. Sedaj me moji prijatelji vabijo za praznike na malo večji dopust, ki je čisto po mojem okusu. Moj, kot sem že rekla, nima nič časa in ne more zraven. In sedaj spet dilema… Praznike v osnovi rada preživljam s fantom, sploh, če je veza resna in če misliva, da bova nekoč imela otorke in tako.. Pa tudi čez 30 sva.. Sedaj pa nujno rabim pravi dopust in me dopust s prijatelji zelo zelo mika. Da razložim, ni nobenega drugega fanta, ki bi me zanimal, gre za ljudi s katerimi se jaz sprostim in za meni ljubi šport. Tudi za drugo leto (fant glede svojega dopusta ostaja neomajen) sem se odločila, da grem samo za en teden. Nekak bi en teden lepo zdržala in nebi bila preveč obremenjena. Samo, če potegnem črto, glavni dopust bi bil z mojimi prijatelji,.. gre za ločene dopuste. Nama dopusti in zunanji športi veliko pomenijo. Enkrat mi je očital, da preveč, da imava zato take probleme, vendar sem mu hitro lahko povedala nazaj, da je res, vendar njemu celo več kot meni. V končni fazi sva za tako našla. No, moje vprašanje, kako gledate na ločene dopuste v resni vezi? Tisto z bivšo pa visi v zraku..

Ti pa si, da ne rečem kaj! Sploh nisi napisala, kakšen je bil vajin dopust, samo, da ni bilo ok.
Kako sta se obnašala onadva in kako ti? Kaj ste sploh počeli? Torej si bila ti peto kolo??
Mislim, da sploh ne veš, kaj hočeš!

Ločeni dopusti obstajajo samo v neresnih zvezah. Moraš še malo dozoret da boš to razumela. Ta traparija ki se jo gresta s sedanjim fantom se bo pa tako slej ko prej končala…

In če ga pustim zaradi tega? Sem nora?

Zakaj nora ?
Mogoče le odločna.

Oh ja Naja, spremljam tole tvojo zgodbo že od začetka. A ti res še ni jasno da s tale tvoj tip niti podrazno ni pravi moški zate. Lahko samo upam da ne boš z njim imela otrok, ker potem si pa pečena.

Če si pametna, mu daj nogo in pojdi po svoje. Sta čez 30 stara, verjemi še veliko ljudi bosta srečala. To da si imela pa grozen dopust in da si prenašala še njegovo bivšo zraven si si pa sama kriva. Mislim da tvoja veza niti podrazno ni resna in normalna. In to da imaš čez 30 in prenašaš take gluposti tvojega tipa je dosti žalostno. Punca imej se malo bolj rada, potem boš spoznala tudi moškega ki te bo bolj cenil.

Tako kot je že dregec rekel, to kar se gresta s tvojim tipom je igračkanje in daleč od resne veze, da gresta na dopust kjer je njegova bivša lahko samo pokam od smeha. To se grejo 17 letniki, ne pa ljudje nad 30. In ja strinjam se ločeni dopusti so večinoma samo v neresnih tako imenovanih fuck-frendovskih vezah. Odloči se ženska, ampak glede na to da ti je večina folka rekla da to ni resna veza potem veš kaj je za narediti. Kakorkoli že, ti pa ta veza ne bo uspela, čez 2, 3 leta bosta vidva že zdavnaj narazen, verjemi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close