Bitkojn v vzdihljajih
profi trajder, 13.07.2021 ob 09:12
Ne morem pomagat ampak bitkojn gre proti 500EUR za kos. loverlov in loverhaj. zdej je pa res konc.
Znanje, 13.07.2021 ob 15:59
Bobu bob, 13.07.2021 ob 15:38
Znanje, 13.07.2021 ob 15:15
Bobu bob, 13.07.2021 ob 15:09
Znanje, 13.07.2021 ob 12:41
Bobu bob, 13.07.2021 ob 11:38
Znanje, 13.07.2021 ob 11:27
Bobu bob, 13.07.2021 ob 10:04
excell159, 13.07.2021 ob 09:33
Ni nujno. Po kitajski regulativi je trenutno v igri strah, saj je Grayscale začel odklepati kovance, katere so investitorji kupovali v začetku leta. In vprašanje je kaj bodo investitorji s temi BTCji naredili. Če jih bodo masovno prodajali potem bo cena padla, če ne pa bo ostala kakršna je in zaupanje v BTC bo večje kar pomeni rast.
Vsekakor zna biti zelo pestro v naslednjih treh tednih glede na dogodke.
Si ze kaj vlozil ali cakas na dodaten dump?
Trenutno imam buy order odprt dovolj nizko.
Shranjujes na nano ledgerju?
Je mozno shraniti vec razlicnih coinov ce zbrises appe?
Za enkrat se še nisem podrobno ukvarjal s tem tako, da ti ne znam povedati.
Torej imas kar na menjalnici?
Ja, ket sem imel namen prodat. Zdaj sem 100% v fiat že več kot 3 mesece.
Obcudujem tvoje tocne napovedi do sedaj. In tudi to, da cakas na pravo priloznost za nakup.
Jaz sem bil bolj nepotrpezljiv, najbrz zaupas lastnim analizam.
Se vsekakor priporocam za namig, ko se trend pricne obracati;)
Za enkrat gre približno tako kot sem predvideval. Čakam še ta najbolj pomemben del. Za take zadeve je porebno zelo veliko potrpljenja in hladna glava.
pokradli so mi prihranke, 13.07.2021 ob 12:07
Bobu bob, 13.07.2021 ob 11:45
Mylena 43, 13.07.2021 ob 11:37
Z možem sva sla v nakup teh Bitcoinov sredi februarja letošnjega leta in sva jih kupila 12,834 po ceni 41.486 € za enega. Ker sva se takrat močno zakreditirala vsak dan napeto opazujeva in čakava, da cena spet naraste…
Malo sem že živčna, saj sva izgubila precej denarja iz firme in še plačujeva ves kredit….
Kakšen nasve bi prosila?
Provokacija? Če ni, potem imaš dve opciji prodaš z izgubo ali držiš in čakaš na boljše čase, to pa verjetno ne bo prej kot Q4 2021, november december.
Vmes bo divjalo gor in dol…lahko tudi precej pod 20k.
Nikoli mi ni bilo, da bi vlagala v bitkonje, ampak sem šla preštudirat graf bitconjev.
In sem ugotovila, da je bilo vsake 4 leta nek vrhunec, presežek. Konec leta 2013 (Okoli 1200 dolarjev), konec leta 2017 (okoli 19.000 dolarjev) in aprila 2021 (63.000 dolarjev). Potem je šlo nazaj dol, dokler ni šlo spet gor. Sedaj je šele april, pa je bil že vrh, običajno je bil šele decembra. Mislim, da je tako zaradi razvpitosti bitconjev.
Vprašanje pa je, kako bo naprej, ker je tisti slavni bitkonjevec umrl, se utopil, star le 41 let (sama verjamem, da se je res utopil, ampak z malenkost pomoči….) ki je najbrž znal nekoliko manipulirati z bitkonji….
Predrago sem plačala naivnost in neizkušenost… sedaj pa tudi jaz samo še pljuvam in zabijam….
In ti si šla vlagat celo premoženje v neko entiteto, katere niti imena ne znaš pravilno črkovati? Wow.
Kar se tiče konkretnega trenda navzgor sem še vedno mnenja da ga za BTC ne bomo videli pred novembrom. Enako velja za ostale (ETH, XRP), za katera sem mnenja da bo to v decembru-januarju. Torej do novembra bo še drama.
Optimistično gledam konec Q4 2021. BTC bo začel plezati gor v novembru v rang 70 – 80k, vrh 100 – 110k $ pa bi lahko dosegel v prvem ali drugem tednu decembra. Zatem bo začel v decembru ETH in bo targetiral na 10 – 11k $. XRP zna eksplodirati z zakasnitvijo decembru – januarju v rang 13 – 15$.
Jaz sem tudi mislil parkirat svoja sredstva v denarnico, ampak mi je potem dalo mislit kaj vse se s tem lahko zgodi. Lahko mi ga pes požere recimo. Zato sem svoje kojne dal na exchange, pretopil v stablecoine in dobivam 12% obresti. To je ca. 100€ na mesec, katere redno ven pobiram. Glavnica pa čaka na naslednji bullrun.
Na ETH dovivam ca. 7% obresti. Zaupanja vredne menjalnice se mi zdijo bolj varna shramba kot fizični ključ.
Markop, 14.07.2021 ob 20:05
Jaz sem tudi mislil parkirat svoja sredstva v denarnico, ampak mi je potem dalo mislit kaj vse se s tem lahko zgodi. Lahko mi ga pes požere recimo. Zato sem svoje kojne dal na exchange, pretopil v stablecoine in dobivam 12% obresti. To je ca. 100€ na mesec, katere redno ven pobiram. Glavnica pa čaka na naslednji bullrun.
Na ETH dovivam ca. 7% obresti. Zaupanja vredne menjalnice se mi zdijo bolj varna shramba kot fizični ključ.
Velika napaka -> “not your keys not your coins”.
Svetujem, da preučiš blockcahin tehnologijo. Odsvetujem hranjenje na exchange. Na centraliziran exchange toliko kolikor trejdaš ostalo na cold wallet.
Cold storage wallet (device) nima nobene veze, če se izgubi se založi se pokvari. Kupiš drugega in uporabiš original “seed phrase” oz. “private key”.
Bobu bob, 14.07.2021 ob 09:34
Kar se tiče konkretnega trenda navzgor sem še vedno mnenja da ga za BTC ne bomo videli pred novembrom. Enako velja za ostale (ETH, XRP), za katera sem mnenja da bo to v decembru-januarju. Torej do novembra bo še drama.
Optimistično gledam konec Q4 2021. BTC bo začel plezati gor v novembru v rang 70 – 80k, vrh 100 – 110k $ pa bi lahko dosegel v prvem ali drugem tednu decembra. Zatem bo začel v decembru ETH in bo targetiral na 10 – 11k $. XRP zna eksplodirati z zakasnitvijo decembru – januarju v rang 13 – 15$.
Mogoče nekako takole.
Bobu bob, 15.07.2021 ob 13:35
Zgleda kot da smo vse bližje rdečim tednom…
Pravzaprav smo že dobra dva meseca krepko v rdečem.
btc4all, 15.07.2021 ob 21:08
Mogoče nekako takole.
Pravzaprav smo že dobra dva meseca krepko v rdečem.
Ja to drži, ampak vseeno je treba gledati daljše obdobje, npr. 9 – 12 mesecev, support line je je že precej dolgo nad 30k. Kar pomeni, da je še vedno v zelenem, če vzamemo za izhodišče npr. pri cca 11k, ko se je začel intenzivni bull run.
Zdaj pa se bližamo trenutku, ko bo šel support line pod 30k. To pa je že priprava na poletno razprodajo, ko bodo globoki prosti padi.
Bobu bob, 15.07.2021 ob 22:14
Ja to drži, ampak vseeno je treba gledati daljše obdobje, npr. 9 – 12 mesecev, support line je je že precej dolgo nad 30k. Kar pomeni, da je še vedno v zelenem, če vzamemo za izhodišče npr. pri cca 11k, ko se je začel intenzivni bull run.
Zdaj pa se bližamo trenutku, ko bo šel support line pod 30k. To pa je že priprava na poletno razprodajo, ko bodo globoki prosti padi.
Dobro poglej graf. Vsak candle je 1 mesec. Na grafu je celotna zgodovina BTC. No skoraj….
Trejdaj na graf (matematiko) in ne na ceno. Poglej kaj je zgodovina rekla do sedaj… kje se kupuje in kje se prodaja.
Moji base trejdi… kupujem, ko je EMA20 in/ali EMA50 support. Ven grem, ko imam dovol +%…
Cena me ne zanima….če si znaš nastaviti graf si poglej koliko +% je med zadnim EMA20 na mesečnem intervalu….. se ti zvrti v glaviiiiiii….
btc4all, 15.07.2021 ob 23:04
Dobro poglej graf. Vsak candle je 1 mesec. Na grafu je celotna zgodovina BTC. No skoraj….
Trejdaj na graf (matematiko) in ne na ceno. Poglej kaj je zgodovina rekla do sedaj… kje se kupuje in kje se prodaja.
Moji base trejdi… kupujem, ko je EMA20 in/ali EMA50 support. Ven grem, ko imam dovol +%…
Cena me ne zanima….če si znaš nastaviti graf si poglej koliko +% je med zadnim EMA20 na mesečnem intervalu….. se ti zvrti v glaviiiiiii….
Ja za dnevno ali zelo pogosto trejdanje se lahko ravnaš v večini primerov po indikatorjih in pobiraš razliko…
Shiba army, 15.07.2021 ob 22:21
Bitkojnčkov je malo in bodo šli v nebo, ne letos ampak mogoče čez nekaj let. Zanima me kaj se bo dogajalo z riplčkom, Za foro sem se včlanil v shiba army ampak to je bolj za sanjače
Ko bo konkreten BTC crash lahko da boš XRP dobil za 10-15 centov. Na dolgi rok se ni za bat glede XRP. To kar SEC počne je igra in predstava za javnost.
Hiter zaslužek, 20.07.2021 ob 07:44
Kdor hoče na hitro zaslužit naj se postavi v vrsto za nakup Bitcoina, par stotakov čez 25.000 USD. Par dni še, pa bo usekalo dol in potem na hitro nazaj gor. Prodaja potem par stotakov čez ceno 29 tisoč USD.
Ja prosti pad do 25k in potem odboj na 29k ne bo nobeno presenečenje.
Forum je zaprt za komentiranje.