Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bitkojn v vzdihljajih

Bitkojn v vzdihljajih

Ne morem pomagat ampak bitkojn gre proti 500EUR za kos. loverlov in loverhaj. zdej je pa res konc.

Ni nujno. Po kitajski regulativi je trenutno v igri strah, saj je Grayscale začel odklepati kovance, katere so investitorji kupovali v začetku leta. In vprašanje je kaj bodo investitorji s temi BTCji naredili. Če jih bodo masovno prodajali potem bo cena padla, če ne pa bo ostala kakršna je in zaupanje v BTC bo večje kar pomeni rast.

Odgovor na objavo uporabnika
excell159, 13.07.2021 ob 09:33

Ni nujno. Po kitajski regulativi je trenutno v igri strah, saj je Grayscale začel odklepati kovance, katere so investitorji kupovali v začetku leta. In vprašanje je kaj bodo investitorji s temi BTCji naredili. Če jih bodo masovno prodajali potem bo cena padla, če ne pa bo ostala kakršna je in zaupanje v BTC bo večje kar pomeni rast.

Vsekakor zna biti zelo pestro v naslednjih treh tednih glede na dogodke.

Nihanja bodo itak še ful dolgo, ker je to nova zadeva in na začetku je itak ful nestabilno. Kdor bo izgubil in totalno dobil je najbrž že, pa lahko da še bo v prihodnjih letih….

Tole ne bo kar izginilo, najbrž bo postopoma postajalo bolj stabilno. Nekatere valute bodo seveda izginile in prišle bodo nove… Katera se bo pa obdržala, je pa loterija na katero folk sedaj igra.

Ja, sem bila nategnjena, hotela sem vlagati, pa so mi pokradli prihranke, tko da imam sedaj NULTO ampak res NULTO toleranco do NAJJAČIH, ki jih je tudi na tem forumu polno. Mršššš NAJJAČI, mrš, bo ženske in otroke prodajal, drogo, in se hvalil z majmunskimi mišicami in zlatimi ketnami, mrššššš

Bobu bob, 13.07.2021 ob 10:04

Vsekakor zna biti zelo pestro v naslednjih treh tednih glede na dogodke.

Si ze kaj vlozil ali cakas na dodaten dump?

Ni samo to kar omenjaš glede Grayscale… Tukaj je še dogajanje okrog Microstrategy, Binance, Tesla… Vse to lahko zelo spremeni situacijo na trgu.

Lahko prinese konkretno poletno razprodajo in izjemno priložnost za ugodne nakupe.

Z možem sva sla v nakup teh Bitcoinov sredi februarja letošnjega leta in sva jih kupila 12,834 po ceni 41.486 € za enega. Ker sva se takrat močno zakreditirala vsak dan napeto opazujeva in čakava, da cena spet naraste…

Malo sem že živčna, saj sva izgubila precej denarja iz firme in še plačujeva ves kredit….

Kakšen nasve bi prosila?

Znanje, 13.07.2021 ob 11:27

Si ze kaj vlozil ali cakas na dodaten dump?

Trenutno imam buy order odprt dovolj nizko.

Mylena 43, 13.07.2021 ob 11:37

Z možem sva sla v nakup teh Bitcoinov sredi februarja letošnjega leta in sva jih kupila 12,834 po ceni 41.486 € za enega. Ker sva se takrat močno zakreditirala vsak dan napeto opazujeva in čakava, da cena spet naraste…

Malo sem že živčna, saj sva izgubila precej denarja iz firme in še plačujeva ves kredit….

Kakšen nasve bi prosila?

Provokacija? Če ni, potem imaš dve opciji prodaš z izgubo ali držiš in čakaš na boljše čase, to pa verjetno ne bo prej kot Q4 2021, november december.

Vmes bo divjalo gor in dol…lahko tudi precej pod 20k.

Bobu bob, 13.07.2021 ob 11:45

Provokacija? Če ni, potem imaš dve opciji prodaš z izgubo ali držiš in čakaš na boljše čase, to pa verjetno ne bo prej kot Q4 2021, november december.

Vmes bo divjalo gor in dol…lahko tudi precej pod 20k.

Nikoli mi ni bilo, da bi vlagala v bitkonje, ampak sem šla preštudirat graf bitconjev.

In sem ugotovila, da je bilo vsake 4 leta nek vrhunec, presežek. Konec leta 2013 (Okoli 1200 dolarjev), konec leta 2017 (okoli 19.000 dolarjev) in aprila 2021 (63.000 dolarjev). Potem je šlo nazaj dol, dokler ni šlo spet gor. Sedaj je šele april, pa je bil že vrh, običajno je bil šele decembra. Mislim, da je tako  zaradi razvpitosti bitconjev.
Vprašanje pa je, kako bo naprej, ker je tisti slavni bitkonjevec umrl, se utopil, star le 41 let (sama verjamem, da se je res utopil, ampak z malenkost pomoči….) ki je najbrž  znal nekoliko manipulirati z bitkonji….

Predrago sem plačala naivnost in neizkušenost… sedaj pa tudi jaz samo še pljuvam in  zabijam….

Bobu bob, 13.07.2021 ob 11:33

Ni samo to kar omenjaš glede Grayscale… Tukaj je še dogajanje okrog Microstrategy, Binance, Tesla… Vse to lahko zelo spremeni situacijo na trgu.

Lahko prinese konkretno poletno razprodajo in izjemno priložnost za ugodne nakupe.

Seveda so še drugi dejavniki. Lahko dodamo še zgodbo o Thetru in XRP, pa še klaj se bi našlo. 🙂

pokradli so mi prihranke, 13.07.2021 ob 12:07

Nikoli mi ni bilo, da bi vlagala v bitkonje, ampak sem šla preštudirat graf bitconjev.

In sem ugotovila, da je bilo vsake 4 leta nek vrhunec, presežek. Konec leta 2013 (Okoli 1200 dolarjev), konec leta 2017 (okoli 19.000 dolarjev) in aprila 2021 (63.000 dolarjev). Potem je šlo nazaj dol, dokler ni šlo spet gor. Sedaj je šele april, pa je bil že vrh, običajno je bil šele decembra. Mislim, da je tako  zaradi razvpitosti bitconjev.
Vprašanje pa je, kako bo naprej, ker je tisti slavni bitkonjevec umrl, se utopil, star le 41 let (sama verjamem, da se je res utopil, ampak z malenkost pomoči….) ki je najbrž  znal nekoliko manipulirati z bitkonji….

Predrago sem plačala naivnost in neizkušenost… sedaj pa tudi jaz samo še pljuvam in  zabijam….

Običajno … no leta 2013 je bil ATH ravno aprila, ko je vrednost prebila $200 s peakom nad $250, potem je sledil padec z negativnimi peaki do $45, potem je sledilo okrevanje in šele v novembru 2013 je prišel nov ATH, ki se je iz dneva v dan večal do začetka decembra, ko je prišel preko $1000.

Bobu bob, 13.07.2021 ob 11:38

Trenutno imam buy order odprt dovolj nizko.

Shranjujes na nano ledgerju?

Je mozno shraniti vec razlicnih coinov ce zbrises appe?

Znanje, 13.07.2021 ob 12:41

Shranjujes na nano ledgerju?

Je mozno shraniti vec razlicnih coinov ce zbrises appe?

Za enkrat se še nisem podrobno ukvarjal s tem tako, da ti ne znam povedati.

Bobu bob, 13.07.2021 ob 15:09

Za enkrat se še nisem podrobno ukvarjal s tem tako, da ti ne znam povedati.

Torej imas kar na menjalnici?

“Zdaj je pa res konec” so rekli že 400-krat tekom zadnjih 10 let. Haha.

Mogoče res ne bo tako nore rasti kot 2013, ampak še vedno bolje kot zlato, delnice, karkoli drugega. Vložiš za 5 let, profitiraš, to je to.

Znanje, 13.07.2021 ob 15:15

Torej imas kar na menjalnici?

Ja, ket sem imel namen prodat. Zdaj sem 100% v fiat že več kot 3 mesece.

Bobu bob, 13.07.2021 ob 15:38

Ja, ket sem imel namen prodat. Zdaj sem 100% v fiat že več kot 3 mesece.

Obcudujem tvoje tocne napovedi do sedaj. In tudi to, da cakas na pravo priloznost za nakup.

Jaz sem bil bolj nepotrpezljiv, najbrz zaupas lastnim analizam.

Se vsekakor priporocam za namig, ko se trend pricne obracati;)

Nasvet? Presaditev možganov, mogoče?

Zadnji post namenjen za uporabnico Mylena 43.

finančni tisk že objavlja naslove – bitkojn rejndž lajkli to end wit buliš brejkout – lol ne 500, kmal bo 200EUR za kos

Zelo preprost TA.

Screenshot 2021-07-13 at 16.12.38

superca, čakamo na rdeč korenček, vmes pa na 200EUR

goldmansucks to ritejlinvestors dump bitkojn

Mogoče swing/trade…. samo namig… tudi BTC se da povečevat, ko je downtrend.

Screenshot-2021-07-13-at-16-33-38

profi trajder, 13.07.2021 ob 16:32

superca, čakamo na rdeč korenček, vmes pa na 200EUR

Bravo… kupujemo na rdečem kanalu.

Mogoče ga tokrat še ne bomo videli. Ali pač…. kupuje se v rdečem… glede cene pa ne bi komentiral, ker nimam kristalne kugle.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close