Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek BITKA TALENTOV

BITKA TALENTOV

A JE KDO VČERAJ GLEDAL ODDAJO SPET DOMA? ME ZANIMA, KDO JE IZPADEL V BITKI TALENTOV?

kaja

Izpadla je tista z bujno frizuro in nenavadnim priimkom-pela je pa komad Naš mali avto

Kdo pa mislte, da bo zmagal??Jaz sem za Anjo, čeprav je ta Omar super ,ampak on se bo ziher drugač znajdu!!Seveda pa je tu še Anžej!

upam, da omar ali pa anžej….

Men sta najboljša Omar in Katja! Ne vem za katerega bi se odločila, oba sta mi ful simpatična, luštna, ful dobro pojeta!

Samo vseeno, bi pomoje dala glas Omarju! :-))

Omar, on je daleč najboljši od vseh!

men bo zanimivo, ko bodo začeli kuhat in štikat s televotingom…ko bo preveč al premalo glasov…pa predolgo al prekratko odprti telefoni…al pa vsaj kakšna napačna telefonska…do zdaj še nič skratka…je menda vedno najboljši zmagu…

A veš, da mene pa to nič ne zanima in niti najmnaj ne skrbi, saj vedno obstaja ena “enax”, ki bo vse to lepo rešila !

jaz sem tatamata…zmiri mi vse rata…vse kar potrebuješ je mal fizike, gumeramike in…tretje sestavine ti pa ne izdam…:)

“najmnaj” praviš?

Ja, tako pravim, odkar …. Tata mata da si? Le bodi, tam, kjer si lahko! Mislim pa, da nisi tata mata tam, kjer si to resnično želiš biti. :-))))

odkar kdaj?

kje čem pa bit po tvojem? na bitki pevskih talentov? hmm…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close