Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija bitka talentov

bitka talentov

A spremljate bitko talentov v oddaji Spet doma (Mario)? Kdo vam je najbolj všeč? Za koga navijate??

haha kdu pej gleda tistga pedra mariota…brez zamire kdur gleda…sam j res pedr

Ja, jaz gledam to, dosti raje kot pa neke Idole na Net tv. Drugo pa tak ni nic v nedeljo. Navijam nena za nobenega, samo do zdaj so vse vredu izbrali, po mojem okusu. Mi je pa nekak najbolj ostal v spominu tisti fant, ko je mislim da prvi pel od Robbia Williamsa.
A zdaj sem nasla: moski so bli skoraj vsi dobri: Aleksander, Nino pa Anžej, od zensk pa mi je najboljsa Tina Banfro.

(www.rtvslo.si/spetdoma)

Kaj pa ti pravis, cat_s?

jaz pa pravim da je najboljša tista ki je zmagala zadnjo nedeljo, mislim da je Anja. no, še nekaj je res dobrih, ampak nekateri so pa zmagali samo zato ker so bili najboljši med tremi slabimi.

Brrrrrrrrrb, se kar naježim, ko gledam glasovanje! Koliko dobrih glasov je odpadlo, ker folk nima okusa in nima pojma kaj je to petje! Pol pa izberejo včasih najslabšega med tremi, da te kap, ko vidiš kaj se dela… velika škoda mladim perspektivnim pevcem, po možnosti s šolanim glasom (kar se sliši) in z izjemnim talentom…
Slovenci smo pa res en velik pokazatelj pevskega nevedenja in neznanja… Lep pokazatelj izbor za popevko Evrovizije… ker ta dva ne bi zaslužila niti za burek, če bi ju ocenjeval nekdo, ki ima vsaj 2 letnika solopetja!

Ja tud meni jih je kar nekaj všeč in bi se težko odločila med; Tino, Anjo pa tisti (mislim, da tudi raje moške vidi, pa nč hudga, poje zlo dobr), ki poje od Robbija, pa Anžej ni slab … skratka vsi so mi kul. Edino tista mi ne poje dobr, ko je pela, mislim da od Mariah Carey ….. ;))))))))

New Report

Close