Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Biti ali imeti

Biti ali imeti

Zanima me kaksen tip moskega vas zenske bolj privlaci. Ali da vlaga energijo za razvoj in zdravo zivljenje samega sebe. Veliko vlaga v sport in izobrazevanje. Je misicaste postave, ima veliko kondicije in potence ter je splosno razgledan. Zaradi zdravega nacina zivljenja in discipline ima tudi dokaj dobro placano sluzbo. Ali pa drugi tip moskega, ki dela 12 ur/dan za poklicni uspeh, ter tako lahko zenski ponudi zelo dobro materialno stanje. Kaj zenske bolj uzivate, da se vozite v luksuznem avtomobilu, stanujete v lepi hisi, ste veliko v druzbi uglednih, uspesnih ljudi. Ali pa ste z moskim, ki je telesno veliko bolj razvit ter v zelo dobri kondiciji, hkrati pa tudi razgledan in z dobro placo. Lahko je v obeh primerih isti moski. Eden vlaga deset let bolj v samega sebe, drugi pa npr. v svoje podjetje ali vodilno mesto v podjetju.

Pri meni absolutno vodijo prvi, torej tisti, ki vlagajo vase. Drugim ne namenjam nobene pozornosti, čeprav si najbolj od vsega želijo ravno to- biti opaženi.

Trenuten rezultat je 1:0 za naše …

No, to je zdaj bolj tako-tako napisano. V obeh primerih si v zvezi s sliko. Ena lahko krasi naslovnico, druga pa kredenco.

Če sem čisto iskrena me niti prva, niti druga opcija nista pritegnili, ker tisto …da vlaga energijo za zdravo življenje samega sebe... in …ki dela 12 ur/dan… mi namreč liči na eno in isto in to je: da ga nikoli ni doma. Prvi se izčrpava v službi, drugi na mučilnih napravah.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Trenuten rezultat je 1:0 za naše …[/quote]
1.2 za naše

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Dej no, raje si preberi kakšno knjigo, ali pa si poglej kak video pick up artistov, kot pa da te Monovce sprašuješ, pa še žensko mnenje te zanima, kar je še bolj porazno. Registriri se pa ti bom poslal kej materiala, če češ.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

škoda ker je na koncu rezultat za vse enak….umremo…

drugač pa…ženskam je malo mar..važno je da imajo dober in reden seks, čiste rjuhe, novo kuhinjo, kamin, če pa tip vozi dober avto in ima denar pa….od viška glava ne boli))

Najrajši izmed vseh imajo takega ki ne sprašuje gluposti kot tole sprašuješ ti in to že vse ve in razume ali pa odkrije sam 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Saj on tud zdaj odkriva, da bo jutri lahko vedel. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

navijam za to, da se v “službicah” znižajo plače za 25% … pa da vidimo kdo Bo in kdo Imel ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Vsekakor prvi tip moškega. Ni nujno, da je mišičaste postave (obsedenci s fitnesom me niti malo ne pritegnejo), recimo kolesarji niso mišičasti, so pa polni kondicije. Kar se tiče službe je seveda nujno, da jo ima oz. če jo je izgubil, da jo intenzivno išče. Zaželeno pa je, da ima približno tako plačo kot jaz. Vsekakor pričakujem, da bi s takim skupaj športala, vsaj nekaj, vse tako ne gre. Pa skupaj šla na kako izobraževanje.

Drugi tip je totalno mimo. Kaj boš z moškim, ki ga ni nikoli doma pa še v zanič kondiciji je? Moje materialno stanje je čisto ok. Ne bi se branila boljše plače, to res ne oz. delam na tem, da bo kaj večja. Ampak moja plača, moje materialno stanje želim, da je odvisno od moje plače. Ne želim biti vzdrževana ženska.
Luksuzni avti me niti malo ne pritegnejo. Hja, lepa hiša me seveda pritegne, mislim mala in lepa, velike hiše me tudi ne pritegnejo, so preveliki stroški z njo. Od moškega pričakujem, da bi skupaj kupila tako hišo. Oba, vsak pol.
Moja družba je meni primerna, kvalitetna, uspešna.
Tako, da vidiš, drugi tip moškega mi nima preprosto nič kaj ponudit.

Prvi ali drugi tip, to sploh ni pomembno. Bistveno je, da je zdaj nekaj, kar bi se pozneje nujno moralo spremeniti.

OMFG kaj je to resno vprašanje?? Itak da je fajn če je avto udoben, sam kvaliteto življenja ti ne nabija blišč in vip odnosi, bljek

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close