Najdi forum

BITDEFENDAR

Moram napisat, da je BITDEFENDER antivirusni program eno veliko sranje.Celo leto sem imel same probleme z njim, ko sem klical na podporo PARAMETICA, so mi vedno rekli vrzi ga dol, pa ga še enkrat instaliraj-vedno isto sranje.Tukaj sem vas spraševal kaj bi lahko bil vzrok, da mi računalnik dela tako počasi in ste mi prijazno svetovali marsikaj, vendar ni nič pomagalo…zdaj sem instaliral PANDA preko SIOLA (tudi prej preko siola) in moram vam povedat, da mi sedaj računalnik normalno dela.Pa ravno sem hotel kupit nov računalnik.Mislim, BITDEFENDER sranje od sranja

Pravilno ugotavljaš, še zlasti razni Internet Security Packi so skupaj z antivirusnikom pravi pokop za malce manj zmogljive mlinčke… a žal jih nekateri še kar tiščijo gor. Če ne gre pač ne gre, še najmanj požrešna po sistemskih virih sta NOD32 in Avira. Kompletni Internet Security Packi pa nanje res ne sodijo, ne glede na znamko. Tudi Panda premore nekaj podobnega.

Ravno bom formatiral računalnik in me zanima kaj mi priporočate glede antivirusnega programa. Imam možnost preko Siola dobiti PANDO, torej mi svetujete PANDO, če mi je ne kateri brezplačni antivirusni program mi priporočate? Hvala za informacijo!

Lp

Če mašinca ni prestara, lahko poskusiš Microsoft Security Essentials – brezplačen je in kar soliden, ne zajamra za vsako malenkost, čeravno zna sprožiti tudi lažne alarme, kot vsi AV programi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close