Bisex vaš pogled in mnenje?
tanja587, 06.08.2025 ob 11:09
…včasih se gremo tudi neke vrste cuclod,samo da v našem primeru opazujem jaz,ko nečak poriva mojega moža,,in sem vsa vzburjena da kar gorim med noga,,se vzdržim, ko pa mu prihaja enemu ali drugemu jima pa nastavim usta da se v njih sprazneta,,
Mmm super me rajca to koliko ste pa stari? Jaz sem star 36 let ne tud mika, da bi sexal z tipom ker sem bisex…
Čao,a te mika,boš si pa poiskal enega partnerja,saj je kar veliko geyev,tako da mislim sa ne boš imel težav.Midva z možem sva ista letnika 1970,nečak pa 1985,si poročen,bi žena bila zato,da bi te videla z moškim?Jaz sem pač imela srečo,da je mož bisex,izpolnila se mi je želja in smo vsi zadovoljni,lp
Tako bom napisala sem transportna oseba ni nič narobe če bi si punca zaželela punco to je stvar njene presoje kaj si ona želi usak ima pravico do ljubezni kakšno si on želi to ne more nobeden reči ti si punca pa moraš imeti fanta saj ni res ona si lahko sama izbere koga bo imela za svojega sopotnika punco ali fanta saj je lahko z dvema puncama tudi čudovito uživat v zvezi je tako jaz bi hotela imeti samo punco za svojo sopotnico nimam nič proti temu tako pač je naš naredila mati narava in si nič ne moremo pomagati tako smo pa še to če je kje kakšna punca zaželela punco za resno zvezo sem ji na voljo za skupno življenje njej da bo srečna in zadovoljna tako kot mora biti saj si uši želimo ljubezni saj si jo usi želimo ljubezni saj je to temena pravica skom želimo živeti pa naj bo to punca ali fant usak se sam odloči koga bo imela za svojega življenjskega sopotnika je tako lep dan želim Lana
Vikend je bil zopet enkrate ,nečak je moža polnil s polno paro,ko sem mu ga nastavila oslinjenga na njegovo ritko,je samo nežno zaječal.Nečak ga je za začel silovito nabijat,komaj da sem ujela moževega kurca in ga dala v usta.Iz katerega se je kmalu vsula sperma,kmalu zatem se mi je v ustah znašel nečak kurac in začel špricat,tako pošpricano sta me pofukala,nečak v ritko,mož v pičko,noro.To smo ponovila še enparkrat,do jutranjih ur,ko smo utrujeni zaspali,superca.
Forum je zaprt za komentiranje.