Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Bisex vaš pogled in mnenje?

Bisex vaš pogled in mnenje?

Jaz mam tudi punco pa bi vseeno probal.[/quote]

Aha koliko pa si star?
[/quote]

38 let, pa ti?

Da bi samo z moškim se dobil in dal dol me nekak ne zanima. Me pa vzburja misel,
da bi bil s parom in bi vsi vse počeli med sabo. Torej midva z moškim med sabo, ona pa opazuje in seveda sodeluje. Sam da brez kakšnega zalizovanja z moški, tako bolj na soft.
Če je kakšen par, ki tudi njiju to zanima poskusit, sem vama na razpolago…..

lahko naju kontaktiraš na email pa ti kaj več poveva.

Kako najti swingerje me zanima
Bi probal sex jaz in partnerica soft bi da se fafa tic pav rit

Bisexi so najnevarnejši, prenašajo vse živo. spbji so v porastu zard njih.

sva probala z enim in istim parom večkrat nora izkušnja in si iščeva ponovno tak par več na zs

imaš prav tudi midva sva za taka srečenja če vaju kaj zanima se nama javita

imaš prav tudi midva sva za taka srečenja če vaju kaj zanima se nama javita

leta 2018 bsx ne bi smel biti vec tabu
pri nama ze dolgo ni, treba je poskusiti

S partnerico in najinim prijateljem to redno prakticiramo. V glavnem med seboj drkneva kurce, fafanje tudi vedno v scenariju, nekajkrat smo poskusil sendvič varianto. Priporočam za popestritev.

Nekaj vas je že radovednih tipov s puncami, tudi jaz padem v to kategorijo, mlad 25-30, bi z drugim parom kaj probal, mejbi tudi kaj s tipom.

Mail: patrikzormann@gmail.com

Midva bi prodala stajerska

Iz kje pa sta in koliko sta stara?

Enkrat  sem že doživel tako srečanje, sem povabil par k sebi domov, smo se imeli zelo lepo, bi še ponovil, če je kakšen par  zrelih let za takšno srečanje, ne za neke proti usluge, pač pa za zadovoljstvo, naj se javi, sem iz 03,  diskretnost, prostor in časa dovolj  imam, je kakšen par za?  Pišita na- su277273@gmail.com, pa se prvo malo spoznamo,lp

Tudi jaz bi štajerska savinjska se dogovorimo

Odgovor na objavo uporabnika
sexy zgodbica, 19.04.2017 ob 19:02

Zelo zanimiva zgodba me kar malo zrajcala, trdo postalo v boksarcah…

Ej nice, da ti je postalo tesno v boksarcah…

Itak folk ne bo nikol priznal, da smo v bistvu vsi isti …

Samo razlika je kdo si upa in kdo ne…in vpije že v naprej…nisem peder nisem gej…kako veš da nisi če nisi probal…vsi smo en mal..

Js sem tut mislu da nisem pa mi je še kako pasalo ko sem probal….zdaj se dobivamo ( jaz in žena) z precej mlajšim zelo čednim moškim (midva čist povprečna bolj okrogla čez 50)  in uživamo skupaj…..lepo je

Jaz bi pa neskončno užival, če bi me sprejel par, kjer bi skupaj z njo oralno zadovoljila njega. Najina jezika bi se prepletala na njegovem kurcu, na koncu pa bi ga ona svojemu tipu izdrkala v moja usta…

Morda celo z eno roko njemu v moja usta in z drugo mei. Po moje bi špricnilhkrati z njim…

kontakt: george.emerson1@proton.me

Odvisno, počnemo kar nam paše….probaj vse…ali s tvojim ali s kom drugim…..

Lepo je lizati luliku, in ko ti polni usta z svojim sokcom ampak pofafat lepega tiča je pa res fajn

Ko se napenja v ustih predno izbrizga je pa lep občutek

Pa še moja izkušnja. Mene je vedno rajcala misel da bi se dobil v troje, nikoli samo z njim. Ko se mi je ponudila priložnost sem sprejel malo z zadržanostjo, ker nisem točno vedel kaj onadva pričakujeta. Bila sta starejša 50+ ampak zelo urejena in prijetna, ona malo dominanta prava dama po mojem okusu on pa bolj tihe sorte ubogljiv.  Točno takšna kot sem si vedno želel. Jaz 40+ malo zadržan in sramežljiv na začetku dokler se ne sprostim. Vse se je dogajalo bolj na hitro, spoznavna pijačka malo smo poklepetli in akcija. Prvo se je ona ponudila da jo preližem, kar sem tudi storil. Ker uživam v poljubljanju in lizanju ženskega telesa sem se zelo potrudil in jo pošteno narajcal. Želela si je še ampak jo je njen ustavil. Nato se je ona posvetila meni, s poljubi po vratu nižje do bradavic in vse do mojega mednožja. Ko je opazila da ud med nogama že stoji pokončno se je ustavila. Dobil sem prevezo čez oči in rekla sta naj se uležem in se sprostim. Skupaj sta nadaljevala do vrhunca. Do klasičnega porivanja ali sexa ni prišlo. Le po občutku sem zaradi preveze čez oči lahko ugibal kdo od njiju kaj počne. Izmenjavala sta se na mojem penisu in ga z ustnicami in jezikom obdelovala. Na koncu sem začutil nežne poljube po vratu in ko je krožila z jezikom vse do ustnic sem prepričan da je bila ona. Predvidevam da me je on oralno ampak res nežno in spretno obdeloval do izliva . Tu smo zaključili, ker je zmanjkalo časa, čeprav sem imel večja pričakovanja. Za neizpoljnene želje pa ostane le neko upanje. Pri nas je skoraj nemogoče spoznati resen par.

Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

Če je kak tip, ki bi rad kaj probal z tipom mi piši na pajek740@gmail.com. Star sem 36 let.

Ja tudi jaz nisem gay si pa želim poskusiti tudi s tipom

Se strinjam z zgoraj napisanim zakaj ne če nobenemu ne škodiš

Živjo, še moja zgodba.

Pred leti, med mojim 23 in 25 letom, ko sem končal resno zvezo s punco s katero sem bil 5 let, sem tudi sam raziskoval malo bisex vode.

Na avanturah sem, po dolgem casu cakanja in iskanja spoznal takrat 49 letnega moškega, s katerim sva se dobival naslednjih par let. Na zacetku seveda spoznavna kavica, pogovori o vsem kar naju je v sexu zanimalo itd… Ker sva bila oba za sex brez kondoma sva se pred prvim sexom sla skupaj testirat na spb, in sele nato akcija.

Bil pa sem vedno izključno v pasivni vlogi, rad sem fafal, ga dobu v ritko in vse kar se paše zraven. Nakupila sva si tudi par pripomočkov, dildo na vakum, včasih sem bil tudi v tangicah, samostoječkah…

Želela sva si tudi trojčka s še enim tipom, žal primernega kandidata nisva našla.

Ko sem ponovno spoznal resno punco, sedanjo ženo, sva stike sporazumno prekinila.

Lahko rečem, da je sex z moškim nekaj povsem drugega, drugi občutki, drugi užitki…

Moja želja je vedno bila,da mož poriva tipa, jaz mu pa kurca fafam,skratka sex v troje.Nisem pa do takrat vedela da je  mož rad v položaju da ga prejme v ritko,kar me je še bolj podžgalo.Skrival je svojo gejevsko naturo,dokler ga nisem dobila s nečakom,za katerega se ve da ima rad moške, v domači spalnici,kljub prvemu šoku,sem se jima pridružila,sedaj to prakticiramo že kar nekaj let.Od takrat sem tudi jaz večkrat deležna analnega sexa,skratka superca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close