Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu bisex

bisex

a si katera želi videt moža,kako sexa z moškim?Mene močno vzburja misel da mu ga ližem,ko ga drug analno zadovoljuje

Kaj ti je, da si na temu forumu odprla to temo?

Na temu forumu, polnem preprostih imbecilov, ki jih nič ne razburi bolj kot BISEKSUALNOST.

Takoj se bojo pojavili mamini inceli, ki se nikoli niso osamosvojili in te bojo obtoževali, da si ti jaz KOKI? in da pišem pod drugimi vzdevki.

Takoj se bojo pojavili inceli kot, neinteligenten osebnostno moten NO JA/itak (najbolj v glavo počen uporabnik mona, prav bebavo zabiti primitivec JULIJ CEZAR in še nizkofunkcionalni avtist NEUTROPAT1(multivzdevek), torej ljudje, ki ne seksajo, AMPAK VEJO VSE O SEKSU IN SEKSUALNOSTI DRUGIH LJUDI, in nasploh vejo vse o vsemu.

Ker mende PO NJIHOVO ženske, ki vas rajca seks dveh moških ne obstajate. Če pa že obstajate, pa ste menda čudne indoktrinirane LGTLBTQujevke, ki niste podobne normalnim dekletom.

Še kak debiln incel si bo morda vzel vzdevek “ula_” in se pretvarjal, da je ženska. Morda se pojavi, še simpatična “CrazY FroG“, ki ti bo probala povedati, da je s teboj nekaj narobe, ker prave ženske ne bi smele biti take in imeti takšnih fantazij.

Pač ne piši sem takih stvari, ker tu se zbira dno družbe, ki jih nihče noče za seks in te bojo napadli in ti prali možgane kakšna bi ti morala biti.

Sploh “NO JA” je največji psihopat, ki ti bo poskušal dopovedati, da on bolje pozna tvoje občutke od tebe same in da si vse le domišljaš, ker nič od tega kar pišeš, ni res.

In vsako žensko, ki se bo strinjala s tabo in ji bo privlačna moška homoerotika bojo obtožili, da sem jaz.

Torej : pise moski, sklepam da se preoblacis v zensko. Varas zeno. Ki pa je ze davno obupala nad tabo. Nehaj pit! Pojdi se zdravit. Priznaj da si gay in zacni odkrito zivet.

Odgovor na objavo uporabnika
Nerablond777, 06.08.2025 ob 09:25

Torej : pise moski, sklepam da se preoblacis v zensko. Varas zeno. Ki pa je ze davno obupala nad tabo. Nehaj pit! Pojdi se zdravit. Priznaj da si gay in zacni odkrito zivet.

Toliko je mogoče, da to piše moški, kot je mogoče, da si tudi ti Nera moški. Da je gej je malo možnosti, smo zelo redki, 1% prebivalstva. Sam geje redko srečam, tako da vedno nanese, da se seksualno zapletem z vsemi drugimi moškimi, ki niso geji.

Kje pa si to povezala s preoblačenjem v žensko pa živ bog ne ve. Razloži to psihologijo. ?

Besedni zaklad Koki. A si katera? Obdeluje? Tako zenske negovorimo 😉

pac pa tipi za savo ali v tivoli :p

da mu ga lizem ( emm kera zenska to hoce)

da mi JO ON bi rekla zenska…

A lahko se javis pusti meil

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close