Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek biserček v zobu

biserček v zobu

Živjo, a mi ve kdo povedati, kje delajo biserčke v zob, koliko stane in kako to naredijo? Saj veste kaj mislim, a ne? Tak čisto mali biserček ti prilepijo na zob. Meni je to ful všeč, pa ne vem komu naj grem, da mi bo to naredil.

Kokr vem,ti ga naredijo tako,da ti na sredi zoba naredijo vdolbinico in potem vstavija tja bisercek,kar pa vsekakor ni kul,ker ce bos hotela dat bisercek dol,bos imela svoj zdrav zob unicen z vdolbinico. Nisem pa zihr,lohk da ti se kako drgac nardijo.

kolkr jst vem, je to samo ena nalepkica za na zob, ki gre potem čez čas dol…..
tamaraaaaaaaaaa(sej vem, premalo a-je, ampak saj vemo, za koga gre :))) : to ni tak biser, kot si ga je dal pred davnimi leti npr.: pevec skupine Simply red……….

ti biserčki so kr tko malo…… afnarija……

spelcaca: je pa tko….. jst mam enga prjatla, ki si je to dal pred kakega pol leta……. danes to tko zgleda, ko da bi bil škrbast…. ker ta zadeva zbledi (oz. izgubi sijaj – ne glede na to, kolk si ti zobe umivaš….) …… vsaj kakor je pri njem vidno…. in tko da raje še enkrat pretuhtaj…..

LP

Remedy

Najlepše je videti kakšen zlat zob kot je bilo “moderno”pred nekaj desetletji.

Imam kolegico, ki ima nalepku – diamant na zobu že 10 let in se odlično sveti. Razlika je pa tudi v tem, da je ta kolegica Švedinja, ki ji je ta poseg opravil zobozdravnik na Švedskem.

Ena kolegica si ga je dala naredit v Italiji. Samo prilepljen je bil na zob, imela ga je par mesecev, rekli so ji, da ji lahko drži par dni, teden ali mesec in več. Ti bom zaupala kako si to delajo nekatere punce; Biserček za nohte(dobiš jih v drogeriji) si prilepijo na zob z lepilom za umetne nohte. Baje, da ni škodljivo in kasneje se na zobu nič ne pozna.

LP!

ina.

Jaz sem si dala tak cirkonček letos polet na zob.Zoba nič ne poškuduje zdrži pa lahko tud več kot leto.(Če imaš ta okrasek iz belega zlata,je lahko na zobu po več let) Nardit sem si ga dala v Vrsarju (HR) zanj pa odštela 10.000sit.(Iz belega zlata so dražji in sicer 20.000sit.So različni oblik,od zvezdic,delfinov,solzic…Baje jih ne bodo več naročeval,ker so predragi) V glavnem zadeva je full luškana,nč ne boli,ne ovira in ne pušča kakšnih čudnih madežev po odstranitvi.Razen če ste packi pa ne umivate zob.

Aja,pri nas ne bi vedela kje se ga da naredit.Sem že spraševala,a brez uspeha.Čekatera ve,kje se da naredit pri nas,naj pa napiše.

Ena moja kolegica pa si je dala pri zobozdravniku, če se ne motim.. pa je blo 5000 ..

Ampak to bo pa izgledal, kot bi imela gnil zob! :-))

Hojla…Jaz sem si ga dala naredit pri svojem zobarju, ki je drugače privatnik, ampak to naredi samo svojim strankam in sicer brez plačno, ampak pri plombi toliko več poplačam:)..In sedaj mi drži že pol leta in še vedno je isti kot je bil, prvič pa se mi je odlimal po enem mesecu:)

Pa mi ve kdo povedati, kje to delajo v Sloveniji, ker me res ful zanima?

BABIT center,ampak ti ne bodo naredili, če nisi njihova stranka,tudi če jim plačaš,tako da ti jaz ne morem pomagati, razno če začneš hodit k njim, ampak že v neprej ti povem, da so dragi, ker delajo brez koncesije,srečno:)

ina!!

To s tem lepilom me zanima. Kolko časa ti pa pol drži to gor? Vrjetn ti zlo hitr dol pade, glede na to da si pogosto umivaš zobe!

Kaj misliš?

čau

Ni lepšega kot bleščeče beli, sveže umiti zobje… Če imaš to, potem res ne rabiš nič drugega..

od daleč res deluje, kot da je zob gnil.. hehehe..

js sm ga mau 2 tedna pa mi je dol padu pa nimam poškodovane sklenine… (čeprou čudn zgleda da to tipi nosjo ampak ja sm že vidu primere tko da..nism edini 😉 pa še lepo zgleda)

Vtakni si kurje pero v …………, pa boš moderna!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

V DM-u dobiš te kamenčke (5 komadov) plus lučka , s katero si pritrdiš kamenček na zob.Drži par mescev, zoba ne poškoduje pa komplet stane 15 uer nekje tak, al celo ceneje..

Glej enim je to lepo, spet drugim ni lepo..stvar okusa..važno je to, da je tebi lepo. ne oziraj se ne druge komentarje, da zgleda kot da mas zob gnil pa nevem še kaj..prav luškano zgleda

Zdaj vem, da je to konec. Najbrž ni kriv kapitalizem, ampak človeška narava. Kako naj si želim otrok, če pa ljudje gnijejo, trohnijo v notranjosti?! Saj poskušam iskati pozitivne stvari, samo vedno bolj opažam, da ni več zdrave pameti. Prosim ne bodite tako plehki 🙁

ammm…. jaz imam ta biserček v zobu… moja teta ga je imela in sem si ga zaželela še jaz…. to je zelo enostavno.. lahko ti ga nalepi zobozdravnik za kakšne mesec… ( mislim da je cena 10 eurov )… lahko pa si g analepiš sam in sicer tako da v milerju kupiš set za lepljenje bisrčkov ki stane 14 eurov….

Lp Klaudi *

Taki bisercki niso skodljivi, ker se nalepijo na zob in potem drzijo kolikor pac drzijo. Ponavadi nekaj mesecev. Sklenina se ne poskoduje, ker se nalepi s podobnim materialom ko ta plombo, in po odstranitvi spolira in zaščitno premaže. Podobno kot špange za aparat z žico.
To mi je razlozil moj zobozdravnik v Babit centru (www.babit.si), ki mi je tud naredu bisercek. Za pridne brezplacno, za ljudi, ki pa niso njihove stranke pa mislim da je 20 evrov.

Taki bisercki niso skodljivi, ker se nalepijo na zob in potem drzijo kolikor pac drzijo. Ponavadi nekaj mesecev. Sklenina se ne poskoduje, ker se nalepi s podobnim materialom ko ta plombo, in po odstranitvi spolira in zaščitno premaže. Podobno kot špange za aparat z žico.
To mi je razlozil moj zobozdravnik v Babit centru (www.babit.si), ki mi je tud naredu bisercek. Za pridne brezplacno, za ljudi, ki pa niso njihove stranke pa mislim da je 20 evrov.

Lubčkii moji ne tko pametwt (;

Udvisn kašnga uzamš ane 😀
Eni majo gunga za skos, eni za naŁimat (;
spelcaca mal se poznimi po straneh pa tko..sej boš kej najdla (;

heej. Ali je ta biserček možno nalepiti pri vseh zobozdravnikih. Jaz bi ga imela za vsaj 2 meseca
moja prijateljica ga je imela in sploh ne zgleda kot ,da imas gnil zob od dalec,padel ji je po 3 mesecih in njen zob ni cisto nic poskodovan

pol je kaj skodljivo ce bisercek prilepimo z lepilom za umetne nohte & ali je kaj skodljivo ce imamo ta bisercek ce kadimo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close