Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style birma, botra, kaj obleči?

birma, botra, kaj obleči?

V nedeljo bom birmska botra in še vedno nimam nič za obleči! 🙁
Me je kar groza, ker odlašam in odlašam, na koncu ne vem kaj bom naredila. Problem je pa v tem, da nosim konfekcijo 46!!!
To pa veste kako je težko dobiti kaj lepega in ne ravno za babice.
Stara sem 26 ! In bolj majhna, 164. Navadno nosim hlače in še to bolj športni stil, tako da sem res v zadregi, kaj obleči. Tudi za obutev nisem prepričana?

Lepo prosim za stilski nasvet! (Saj se tudi nasveta o dieti in izgubi kil ne bi branila, pa to na dolgi rok, zdaj v enem tednu nimam kaj drugag kot da kupim nekaj, v čemer bom vsaj približno izgledala.)

Aja, drugače sem srednje polti (nisem ne bela ne ful rjava), imam pa rjave lase, če to kaj pomaga pri barvah?

Predlagam hlačni kostim, zgoraj kratka rokava seveda, kot dodatek koravdice ali rutka, obvezno visoke petke, urejena frizurca, make up, in boš tipi top

3/4 ali 6/8 hlače….črne, malo bolj oprijet kroj,…in kakšna daljša tunika, mogoče oranžne ali rumene barve. To je za moj okus. Imam tudi 46 številko, visoka sem pa 172. Je pa veliko odvisno od oblike postave (hruška, jabolko?)

Jaz imam tudi 46, samo pri višini 178 cm,
imela sem dolgo črno zelo ozko krilo, v pasu višje krojena, da mi je prekrila trebuh, na levi strani pa preklano do sredine stegna, zgoraj pa bluzico v rdeči barvi s črnimi dodatki v blagu, črno ogrlico, črne uhane, lepo frizurco in seveda visoke petke.

Ima majhno postavo, konf.številko 46, in 3/4 sploh NE pride v poštev.

Dolge hlače, visoke petke ( da te stegnejo ), zgoraj mogoče lahko tunika, a ne preveč oprijeta, pa spet ne preveč na komot, pa ne preveč barv, največ dve barvi kombiniraj!
Če imaš kake črne dolge hlače doma, pa da so daljše, da lepo padejo na visoke petke, potem si jih obleci, in v shoping po bčluzico

Lepo te prosim, samo kakšnih na pol kratkih hlač ne kupuj. Še bolj ti bo skrajšalo noge :-S Jaz bi šla na tvojem mestu v Emporium in se oblekla tako, da bo mladostno, obenem pa lepo in se boš lahko še večkrat oblekla. Kakšna krila do tal in ne vem kakšne eksteme se jaz ne bi šla. Prosi za pomoč trgovko in boš videla, da bo lepo uspelo.

zadnjič sem bila na maši za obhajilo in je bilo prav grdo videti vse tiste na silo opicanjene ženske. Ne pretiravaj, tako kot so ti rekle nekatere, črne hlače, zgoraj tunika in visoke pete. Za moj okus za v cerkev najlepše … Vse ostalo je maškerada …

Hvala punce za odziv !

črne hlače, to sem se pravkar odločila, pa seveda dovolj dolge. pri moji višini in močnih nogah imam krajše samo za doma, sicer raje dolge.

bega me pa še zgornji del. tunika? nekaj tistih bolj frfotavih sem enkrat pomerila, pa pridem ven kot omara, ni dobro. ozke bluzice, kot jih imajo recimo v h&m, pa spet niso ok, ker poudarijo šlaufke in pa močne roke, saj imajo navadno komaj kaj rokavčkov ??

tako da za zgoraj mi je še vedno uganka. če bi našla eno malo bolj kompaktno bluzo, malo daljšega kroja, malo tejlirano, ampak ne obtiščano, z malo daljšimi kratkimi rokavi, bi bilo to to? kolikor sem videla po trgovinah, je ta moja ideja malo misija nemogoče, sploh za mojo cifro ?

evo jaz sem pa podobnih dimenzij kot ti :(( in sem oblekla črne hlače, čevlje s peto (kar visoko) in eno črno belo jaknco čez, spodaj pa belo majčko. Je zgledalo OK, pa malo biserčkov za popestritev in je….
meni se tudi ni zdelo primerno se neki preveč kranclat:) čimbplj preprosto, oz. obleči se tak da se boš tudi dobro počutila.
Jaz sem se, edino moje noge so malo trpele, ker sem se med nosečnostjo in na porodniški čisto odvadila visokih pet:(

Austen, a te lahko vpršam, kej si kupila jaknico?? Hvala!

Nikar krila do tal.
Hlace so lahko krajse, a samo v kombinaciji z visokimi petami. a ker si za svojo velikost obilna, bi ti jaz tudi to odsvetovala, ker take hlace morajo biti ozke, a ozke niso zate.
Tudi vse hlace, ki bi jih izbrala, ti cez zadnjico sigurno ne stojijo lepo in potem bi morala imeti nekaj za cez rit, a zal si za tako priloznost ne mores zavezati puloverja okoli pasu. Sicer s tuniko pokrijes zadnjico, samo koliko potem zgledas vrecasto, je pa vprasanje postave – ponavadi te zdaj moderne nosecniske tunike naredijo cloveka se debelejsega.

Jaz bi na tvojem mestu oblekla obleko dolzine tik pod kolenom in cevlje/sandale s peto. Zgornji del obleke naj bo poudarjen, lep dekolte, da bo zgornji del privlekel vec pozornosti kot noge. Lahko kombiniras tudi krilo in majcko. Recimo H&M, C&A, Mana in podobni imajo veliko izbiro – da ne trosis prevec denarja za obleko, ker bos itak shujsala in ti bo potem vse preveliko :))
Na tvojo polt in lase pase vecina barv, jaz bi izlocila le kaksne kricece.

V Izoli v Soči:)
je bolj klasičen kroj, ma sem iskala nekaj takega, da imam lahko potem za službo. Sicerpa je na dolg rokav……dober mesec nazaj je blo še OK; zdej je pa že za kratke:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close