Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek BIOSTATINE

BIOSTATINE

Ali kdo jemlje prehransko dopolnilo Biostatine za vzdrževanje normalnega nivoja maščob.

Če jemljete že dolgo, kakšni so vaši občutki, kakšni so rezultati po jemanju.

Se počutite boljše, slabše ali se vam zdi boljše, da bi jemali kaj drugega.

Hvala.

Občutki so boljši kot če jemljem zdravila kot so Atoris, kajti s temi zdravili, čutim obolenje sklepov.

Zdravila, ki jih predpiše zdravnik so hitreje učinskovita a imajo stranske učinke.

Vsa zdravila za zniževanje holesterola so ubijalska, vplivajo negativno na jetra in ledvice. Najhujše pa je, ko te po njih neznosno bolijo mišice na nogah in po celem telesu. Kot bi ti na živo trgali meso z nog. Tudi po Atorisu! Za biostatine pa ne morem nič reči, ker jih še ne jemljem, so pa draga.

Prav tako je začelo mene trgati po vsem telesu, ko sem jemala Atoris.

Kakšno zdravilo je to, ko ti na eni strani pomaga, po drugi pa povzroča grozljive bolečine na kosteh.

Odgovor na objavo uporabnika
stranski učinki, 27.08.2021 ob 05:29

Prav tako je začelo mene trgati po vsem telesu, ko sem jemala Atoris.

Kakšno zdravilo je to, ko ti na eni strani pomaga, po drugi pa povzroča grozljive bolečine na kosteh.

A misliš, d aje pri jemanju katerih drugih “zdravil” kaj drugače? 🙂

Antibiotiki hitra korist na enem koncu, huda škoda na drugem.

Medrol ( kortikosteroid) za zajezitev izbruha vnetij pri AI bleznih ( kosti, sklepi, mišiice, tkiva), korist trenutna na tistem mestu da spusti huda bolečina in vnetje, pa lahko tudi huda škoda na dolgi rok na telo drugje ( kosti,  sklepi, zobje, jetra, ledvici, respiratorni sistem).

Avtorica amsto teh prehranskih dopolnil v kapsulah, ki so večinoma samo nabrekovalci v želodcu, da se na njih vežejo maščobe, sladkorji, ipd.

Agag agar, raztopljen ali navadnaželatia- ti naredi voluemn želodca, pa nase veže tudi cuker in maščobe

Enako je  z ekstraktom belega fižola – škrob  v tem fižolu nase veže maščobo in cuker, niža nivo holesterola v krvi, pa zniža tudi tlak- jasko, ko hujšaš zraven 🙂

Pa potem še konjac moka ali testenine ali riž iz te moke – tudi nabreka v želodcu, posledično boš manj pojedla, ker ti zapolni volume;  zelo adstringentna  veže nase maščobe in cuker, pa še nizkokaloriča je in nizek GI.

Biostatine so prehransko dopolnilo na osnovi rastlinskih sterolov, rastlinskih izvlečkov in vitaminov.

Prispevajo k normalni ravni maščob v krvi.

Artičoka prispeva k vzdrževanju normalnega nivoja maščob.

Tiamin uravnava pravilno delovanje srca.

Riboflavin zaščiti celice pred oksidativnim stersom.

To ti sploh nima kaj škodovati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close