Najdi forum

BIOKODA

BIOKODA

Vsako surovo živilo nosi v sebi kodo potencialne bioenergije, ki jo organizem zazna in pripravi presnovo.
Pasteriziranje, kuhanje, pečenje, tudi pogrevanje z mikrovalovi, kodo spremeni.
Če te energije ne kodiraš na novo, se presnova poruši in organizem zboli.
Nosilec biokode presnove in žive narave pa je x-ionski par soli in naranega C-vitamina.
Najpreprostejša izraza neuravnotežene energije v telesu sta neuravnotežena telesna teža in neuravnotežen krvni pritisk.

( iz knjige RESNICA SOLI – SALESALUTE ZDRAVASOL)

In kako jaz uravnotežujem svojo telesno energijo, glede na to, da hrano kuham, pečem, … vitamin C sicer uživam, ne pa tudi “x-ionski par” 🙂 ?? Imam uravnoteženo telesno težo in ravno tako krvni tlak.

Instinktivno. Poglejte na forum alternativa, presna hrana.
Stane

Kaj pa živila, ki ne vsebujejo vit. C ali soli. Kako so pa ta živila kodirana?

Kaj pa čista H2O. Kako je kodirana, če vsebuje samo H in O in nobenih soli ali vitaminov?

zato pa vtaknes vanjo kristal in voda se informira….
informiraj se tudi ti.

Je pa res malo nerodno informirat skodelico kave s smetano…. >:-)

Pravkar sem popil eno neinformirano skodelico kave in je bila čist u redu.

Kristale se pa verjetno da kupit pri Stanetu. Kakšno neverjetno naklučje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close