Najdi forum

Biograd na Moru

punce
nepričakovano grem lahko na morje in zanima me če je katera bila v hotelu Adria, menda rahlo starejši hotel, Biograd.
Hvala
pa pa
aha, zanima me le, če je dost dotrajana zadeva ali bp. Midva lih ne komplicirava..pa vseeno..pa kaka je hrana

Pojdi, uživaj in ne obremenjuj se s tem kaj boš jedla in kje, saj boš verjetno večinoma zunaj, v hotel boš šla le spat.

Adria je bil obnovljen nekaj let nazaj. sobe so popolnoma nove. če so v zadnjih 3 letih obmovili tudi jedilniso ne vem. sicer pa imajo nove zunanje bazene. imajo tudi manjši notranji bazen ( sladka voda).

nekajkrat sem jedla tam. čisto ok. samopostrežen zajtrk in večerja.

pa kolkor se spomnim, je bila kava v hotelskem kafiču dobra ( to je meni osebno dokaj pomembno).

letos za prvi maj. Sobe obnovljene, kopalnice pa ne in vsaj naša je bila v zelo slabem stanju. Avla in jedilnica sta tudi lepi, hrana je bila čisto ok, osebje prijazno. Bazena sta, ampak precej majhna, za prvi maj smo se kar drenjali. Oglašujejo tudi fitnes, ampak to je ena zaprašena soba z enim orbitrekom in enim sobnim kolesom notri, smo se kar nasmejali na ta račun, še dobro da nam fitnes ne pomeni nič na dopustu.

pa brisače vzemi zraven. ne vem sicer če so kaj spremenili, ampak par let nazaj, v poletni sezoni, so jih menjali le 2x v tednu dni. seveda smo se pritožili, brisače dobili ampak zadnji dan tudi račun za dodatne menjave, čeprav so menjali le umazane in to niso bile vse. sem pa pol na agenciji pri nas uveljavljala odškodnino in dobila tudi povrnjeno, ( ker nas na to niso opozorili pred rezerevacijo) seveda pa v neprijaznem tonu, ker sem v pritožbi navajala med drugim tudi da si ne zasluži teh zvezdic ki jih ima.

druga stvar ki je zmotila mene pa še: na pipah kamen menda še iz stare jugoslavije.
sicer pa so se sobarice po svojih močeh trudile, glede hrane tudi nimam pripomb, pa na tem področju kompliciram še 5x bolj.

Malo ga pošminkajo vsako leto, tako da je OK. Sobe so pa napram drugim hotelom prostorne. In če boš imela srečo, da ne bo veliko Čehov dol, potem se boš v bazenu lahko normalno kopala.Uživaj!!!!

Mi smo bili julija 2010. Sobe še kar. Zelo razočarani nad prehrano, ponudbo, še dveh ** ne zaslužijo. Žal mi je da nisem prej na forumu povprašala. RES PORAZNO! Nismo zahtevni, ampak plesnivih jogurt ,oksidiranega sadja, dveh sladic, ki sta bili vsak dan enaki, star kruh…Previsoke cene
Ne priporočam nobenemu!

jaz bi šla raje v hotel IN….če lahko zbiraš. mi smo bili zdaj že lani in je super

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close