Najdi forum

biograd na moru

Lepo prosim za kakšen kontakt domačinov za biograd na moru, kakšno ugodno zadevo blizu plaže za 2 osebi + otrok. Hvala za odgovor

hmm, ne vem kakšne so vaše zahteve…..mi smo imeli studio apartma, pa smo bili 2 odrasla in 2 otroka…sicer je bolj majhno a ugodno, edino kar sem lani uspela najti

Apartmani Nada

Pa nimamo ne vem kakšnih zahtev, osnovne kot so npr. ne preveč oddaljena plaža, da je ugodna cena, da se lahko sprehodimo tudi do mesta,…

moja maša,pozdravljena!
Ti bom pomagal,saj je Biograd vsaj za nas skoraj najlepši kraj,kjer smo do sedaj preživljali dopust.Tudi mi smo trije,gre pa za apartma,3 soben,ki ima otrok svojo sobico,kuhinja in spalnica in balkon,ni pa pogleda na morje,ga zakrivajo drugi aprtmaji in borov gozd.Je 3min.do glavne plaže Dražica in 5min do centra,lastnika sta prijazna,starejša človeka.
Ne moreš pa videti slik,nimajo svoje internetne strani.Boš morala meni zaupat oz.z njimi vzpostaviti kontakt. TEL.00385 23384 367,mail: vojvodic_biograd@yahoo.com
Poskusi si ogledat lokacijo na planu mesta,naslov je ulica Miroslava Krleža 18

@Pajdo
Mene tudi zanima ta kraj – če je tako super. In glede da ste bili – lahko dobim potem kakšne vaše slikice na mail – plaža, okolica, apartma,… – osnovno pač, kar se lahko vidi.

Žal ne morem pošiljat nobenih slik,saj jih imam samo v klasični obliki-še nisem bil digitaliziran.
Na spletu najdi Biograd in plažo Dražica,apartma je 200m od plaže,obstajata pa dva apartmaja
za 3-4 osebe,drugi ima pa kuhinjo,2 spalnici,ki imata vsaka svoj balkon.Cene so bile sprejemljive.Lp!

Pajdo,prav lepa hvala za kontakt, takoj zdaj bom poslala mail.Kam greste vi letos na dopust?Lp

Letos bomo preživeli dopust v Pirovacu,bi naj bilo lepo,bomo se pa še kdaj tudi v Biograd vrnili.
Če boste šli v Biograd se kaj oglasi kakšni so bili vtisi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close