Najdi forum

biograd na moru

Živjo..
čez teden dni se odpravljamo kampirat v dalmacijo in nekako je naneslo da se nam zdi biograd na moru (med splitom in zadrom) najboljša iztočnica za izlete naokoli… zanima me če ima kdo kakšne izkušnje s kampi tam naokoli -prosim če mi lahko kdo svetuje kateri je najbolj ugoden in udoben. Hvala in lepe počitnice.

Avtokamp Kozarica ca 5 km južno od Biograda gosto poraščen z borovci
sprehajalno potjo do nesta Pakoštane ca 10min., tremi lepimi otočki pred
obalo, sladkovodnim Vranskim jezerom oddaljenim ca 2 km in mnogimi destinacijami za izlete (Kornati, slapovi reke Krke….) Tam smo bili že
mnogokrat in se vedno radi tla tudi vračamo.
Mogoče se tudi vidimočez ca 10dni

lp in prijeten dopust

Avtokamp Crvena Luka cca 3 km južneje od Biograda.Zaliv z peščeno plažo,senca betonirane terase za sončenje,mir,prijazno osebje,na plaži izposoja rekvizitov,konoba ……..super pa cena za 21 dni 33.400sit-kampiranje z brako prikolico-2x odrasli osebi-elektrika-avto.Ne obremenjujejo se z ceno tako da je to tako poceni ,da bi še ostali če bi imeli še dopust….

super !! hvala ..sedaj ni več dvoma kam gremo drug teden…
takile nasveti vedno pomagajo ….
lepe počitnice vsem…
lp,
sabina

sem pozabla vprašat…. kako ste zadovoljni s sanitarijami v teh dveh kampih, pa kako velika sta?? a je za en kamper težko najdt prostor al ni problema s prostorom kakšne imate izkušnje… sej ne da smo zbirčni, sam je fajn če je to solidno urejeno…hvala še enkrat!!
lp

Če pa greste s kamperjem pa je Crvena luka kot nalašč za vas saj tam so večinoma italjani z avtodomi ,ker imjo vsi ki kampirajo priveze zastonj in skoraj vsak avtodom pripelje s seboj čoln.Sanitarije pospravljajo vsako uro tako da ne boste vidli raztresenih košev,ločeno imajo za odplake….Povejte kako se boste imeli.Mi smo se imeli super.

Hvala še enkrat! Sporočim kako je blo v začetku avgusta ko se vrnemo..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close