Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Biograd na moru: Hotel Ilirija

Biograd na moru: Hotel Ilirija

Malo bi se po dveh letih sicer super počitnic iz Solarisa (Šibenik) selili v drug kraj z 5 letnim fantičem.
Šli bi v začetku Julija.Kaj menite za to destinacijo.
Če je vsega po malem smo kar zadovoljni.
Še najbolj pomembno je, če dobiš na plaži plac v borovi senci.

dobro jutro

ja, malo se sprehodiš in imaš “placa” veliko v senci, drugače pa je lepo, veliko imaš za otroke (skoraj preveč), plažo kakšno želiš,…

Alo a je res v Solarisu oz. morje tam mrzlo. Mi smo želeli iti pa mi je znanka rekla, da je mrzla voda ker se kao tokovi mešajo.
Hvala

Mi smo bili dve leti zapored v začetku Julija v Solarisu, pa se ne spomnim, da bi bilo z temperaturo morja kaj narobe.

moji kolegi so pa ravno za Biograd rekli, da je tam hladno morje…
ma, očitno je odvisno od vremena.
Mi smo imeli v Šibeniku tudi krasno toplo morje. V Biogradu še nismo bili, je pa baje ful gužva na plaži v sezoni, poleg te plaže pri hotelu Ilirija je menda tudi velik camp.
lp

Mi smo bili pred tremi leti v Solarisu zadnji teden julija. Tako mrzlega morja jaz na Hrvaškem še nisem doživela. Mrzlo je bilo vseh 10 dni. Ampak skor ne verjamem, da je zmeraj tako, čeprav tudi moj mož pravi, da se tam mešajo tokovi in da je vedno mrzla voda.

**************************************** (__/) (='.'=) (")_(")

Alo,
v katerem hotelu v Šibeniku ste pa bili?

Alo,
mi gremo tudi v hotel Ilirija in sicer konec junija. Tam še nismo bili in upam, da bomo zadovoljni.

V Solarisu pa smo tudi že bili lani- h. Andrija- ena srednja reč, sicer naselje pa je kar lepo še posebno primerno za otroke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close