Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Biograd n/m, Zaton pri Zadru, Vodice

Biograd n/m, Zaton pri Zadru, Vodice

Kje je lepše, kakšne so plaže in kakšno je v vodi (so primerne za otroke)…Apartmaji, kje in koliko so oddaljeni od plaže (prosim tudi za linke če jih imate).

Kje je lepše, kakšne so plaže in kakšno je v vodi (so primerne za otroke)…Apartmaji, kje in koliko so oddaljeni od plaže (prosim tudi za linke če jih imate).

Od vseh teh variant bi ti priporočila Kozarico v Pakoštanah, ki je med Biogradom in Vodicam.Ne vem kakšen človek si in kaj pričakuješ od dopusta.

Vodice in Biograd so bolj obremenjena, Zaton pa tudi ne zaostaja.

V ta konec hodim od plenič naprej, tako da če te kaj bolj podrobno zanima vprašaj.

In kako je v Kozarici? Plaže…apartmaji v bližini plaž…Sprašujem ker gremo dve družini z otroki, zato mora biti apartma v bližini plaže in plaža primerna otrokom…ne moti nas hrup, ravno zažurat z otroki tudi ne moremo, so še mali…sprehodov v mesta se pa ne odpovemo.

Tudi mene zanimajo počitnice primerne za družino z majhnimi otroki (bližina plaže + senca, igrala…). Zvitorepka, bi lahko morda priporočila bivanje pri kakšnih domačinih, če jih poznaš (zanima me bivanje z možnostjo prehrane)?

se bom kar ti priključila…

tudi mi iščemo apartma in kraj, kjer je ugodno za otroke….igrala, plaža, apartma blizu plaže, bližina mesta kjer se kaj dogaja, lunapark…..

lokacije od paga dol do šibenika….PREDLOGI!!!!!!

Hvala in lp

Več o tem si poglejte na povezavi:

http://www.adria-more.hr/index.php?option=content&task=view&id=21&Itemid=74

priporočam tudi:

http://www.adriatica.net/resorts/det_slo__4ji3n3i3m3l3ph5ji3p__.htm

PS: opravičujem se ne znam narediti aktivne povezave.

Tudi mene zanimajo ti kraji.Pa še Murter.Prosim lepo,a ve kdo za kake apartmaje v tem delu-bližina plaže?’

Bili v Biogradu in Vodicah. Nas gužva ne moti. Čeprav moram priznati ko smo bili lani junija v Biogradu sploh ni bilo gužve in je bilo res prijetno. Hodimo pa v hotele tako ne vem kako je tam z apartmaji.

Moji starši gredo v mesecu juliju v kamp Pakoštane. Živela naj bi v nekih slamnatih hiškah. Je že bil kdo tam?

Lp

Malce poišči z iskalnikom je bilo veliko napisanega.
Mi smo bili lansko leto in smo bili izredno zadovoljni….skratka je bilo super!!!!!

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

V Biogradu mi ni bilo prav nič všeč (preveč hrupno), ker so bili otroci majhni. Velik plus je edino mivkasta plaža. Meni je bilo zelo všeč v Pirovcu pri Vodicah.

pozdravljeni jas v biogradu letujem že 5 let in mi je fantastično da se nekaj dogaja pa tudi za otroke imajo ogromno stvari lunapark…… če iščete apartma v biogradu in si želite poceni na dopust tu ko hodimo mi so apartmaji že od35€ na dan in to zelo lepi apartmaji primerno je tu tudi zelo za otroke ker ima lepo teraso z gugalnicami igrali za otroke res je lepo pa še v bližini plaže je če kdo želi mu pošljem slike ali pa me kontaktirajte na tel.št. 031 214 766
lep pozdrav gita

bi prosila za slike na mail
ali imajo internetno stran?

n.troha@siol.net

Tudi jaz prosim za slike na mail: tiba72@gmail.com

Hvala in lp!

Ko sem videla naslov teme “Biograd”, me je prav zanimalo, če se bo 982neli oz. gita pojavila tudi tukaj. No, in se je…

Tudi jaz bi prosila za več informacij na mail

anibas.po@gmail.com

Tudi mi se odločamo za dopust v Biogradu konec junija: Lepo bi prosila za kakšno priporočilo in kakšno sliko. Hvala za vsakršno pomoč.

http://www.apartmanibiograd.net/milic_english.html#

tudi jaz bi prosila za kakšno slikico od biograda, mi gremo 6.6., pa ne vem, kako bo kaj breme ter pa temp. tam?

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close