Biograd – kaj izbrati
Vem, da je bilo že kar nekaj govora na to temo, a še vedno nimam pravega odgovora. Odločamo se za hotel, kjer bi bil blizu morja, na plaži naj bi bila senca in hotel naj bi bil prijazen (hrana) manjšim otrokom. Okolica (po slikah) nam je v Biogradu všeč, ne poznamo pa hotelov. Odločamo se med Ilirijo in Kornati ali pa Adriatic – saj so cenovno ugodni za otoke.Rada bi preverjene izkušnje in informacije. Hvala vam za odgovore.
pozdravljena jas letujem v biogradu že 5 let in je res ćudovito piceri kafičov ogromno nebo vam žal biograd je res krasen mam pa eno vprašanje če imate malega otroka zakaj raje ne najamete apartmaja jas osebno imam tudi malega otroka pa ti povem eno letu smo bili v hotelu adrijatik zdaj pa hodimo v apartma pa je za otroka dosti bolje če želiš me kontaktiraj pa ti pošlem podatke apartmaji so že od 35€ na dan in to krasni apartmaji v bližini plaže urejen parkink zelo lepo imajo narejeno dvorišče za otroke res je krasno moja tel.št 031 214 766 lep pozdrav
ugoden dopust
Napisal: 982neli
Datum: 03.05.2009 14:34
pozdravljeni vsi ki si želite ugodno na dopust jas vem za apartmaje v biograd na moru po zelougodnih cenah že od 35€ na dan apartmaji se nahajajo v bližini plaže so zelo lepi novejši in res lepo urejeni primerno je tam tudi zelo za otroke govorim iz lasnih iskušen saj tam letujem že 5 let.
če vas zanjima mi pišite pa vam bom poslala kontaktne podatke lep pozdrav
gita
———————————————————————–
A bomo res za Hrvate delali brezplačno reklamo oni pa nas neprestano …..
Sramota za forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja lepo pozdravljeni vsi komentatorji da bi bil dolg čas v biogradu pol pa še sigurno niste letovali tam.
Pa ,da želim tja dol zvabit en cel kup ljudi se pa kr precej motite mislim,da vsak gre na dopust kam si želi,če pa daš komu dobre informacije pa mislim ,da stem ni prav nič narobe.
PA LEP POZDRAV.
Urhana,
prav na plaži je restavracija z hitro hrano- hot dog, hamburger, pleskavica, žar, salate, nekaj sladic….. Mi smo dvakrat jedli tu, nekajkrat pa smo šli v mesto 150m stran v restavracijo na ribico in podobne specilitete.
Na plaži in neposredni bližini imaš ponudbo sadja, sladoled, palačinke, igralni rekviziti za otroke… Dosti vsega na dosegu rok. Pa tudi hotel Ilirija ima kar ugodno ceno napram ostalim hotelom v tem rangu kvalitete. Mi hodimo vedno v boljše hotele z4* ali 5*, pa smo bili v Iliriji zadovoljni. Kar pojdi v ta hotel, meni apartma še na misel ne pride- da bi na morju kuhala, pospravljala- to delam doma.
982neli…
moj mail: ninika11@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.