Najdi forum

bio hrana

Kje v Ljubljani kupiti biološko pridelano sadje in zelenjavo?
Hvala.

V Jablani v pokriti tržnici v BTC ali pa v Kalčku (včasih je bil na trubarju, pa je najbrž še kje

bio hrano-sadje in zelenjavo prodajajo tudi na trznici…lp petra

v JABLANI nimajo svežega sadja in zelenjave…

Vsako soboto (med tednom ne vem) je na centralni tržnici tudi bio tržnica. Najdeš jo na tistem manjšem delu pred ta veliko tržnico, če prideš od Tromostovja.
Pa v BTC-ju je spomladi in poleti ena gospa ki prodaja bio zelenjavo. Če je pa tam tudi zdaj pa ne bi točno vedela. Malo poglej.

Lp
Belka

Veste, dekleta, da pa jaz raznim BIO in podobnim variantam ne verjamem. Imam svoj vrt, ki ga z veseljem obdelujem. Tako dobro vem, kaj vnašam v zemljo in v same rastline. Kemije ne uporabljam. Če ne gre, pač populim in vržem preč. Zakaj tak odpor do BIO-hrane? Eni od pridelovalci bio-hrane živijo v naši bližini. Predstavljajte si njivo krompirja, niti enkrat okopanega niti prisutega. Plevel v višini 1 metra in še čez. Ko pa je bil čas pospravila, so njivo le preorali, krompirja niso pobirali, saj je bil debel max. kot oreh. Pa so na svoji stojnici še naprej veselo prodajali tak lušten droben BIO krompir. Pri enem od ANTIBIO kmetov so odkupili droben krompir, češ da ga bodo krmili prašičem. To je ta BIO krompir, ki ga nekateri drago plačate. Vam nič ne očitam, vsakdo bi rad čimbolj zdravo živel. Vendar pa bodite malce bolj skeptični, ko odštevate blazne denarce za ZDRAVO HRANO. Jaz pravim, vsakega malo je najbolj zdravo. Pa ta denar porabite raje za kakšen izlet po Sloveniji. Mene tako mika obiskat Sočo. To je v načrtu za pomlad.
Imejte se lepo, pa ne zamerite mi moje neposrednosti. Tako je pač moje mnenje.
deka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close