Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bingljanje,dangling s stiklami,petami

Bingljanje,dangling s stiklami,petami

sedaj poleti pri natikacih in japonkah je to normalno da pa si ene salonar  z roko odstranijo s pete da denglajo no pa tudi jaz to naredim ampak da se ne vidi pod mizo ne pa pred ljudmi ene nimajo bontona

Odgovor na objavo uporabnika
Ena pac505, 19.08.2021 ob 14:40

sedaj poleti pri natikacih in japonkah je to normalno da pa si ene salonar  z roko odstranijo s pete da denglajo no pa tudi jaz to naredim ampak da se ne vidi pod mizo ne pa pred ljudmi ene nimajo bontona

X2

Urejena stopala pa vecini verjetno ni sram pokazati,tako da….tudi jaz to pocnem,nenamensko moja navada z natikaci ali z japankami,petke imam obute ko sedim
    Za tiste moske,ki jim je to vsec,sem se prov spomnila na to temo… zadnjic gledam tv pa ocitno Mojca Mavec pogosto dengla v oddaji…mogoce ma zenska fetis na to??

Mojca zelo pogosto vrti te pete na prstih,kakor da ni na tvju…verjetno ve,da je to enim dickom vsec.

donporleone, 03.08.2021 ob 22:07

hej mojca, 03.08.2021 ob 21:34

donporleone, 03.08.2021 ob 21:22

hej mojca, 03.08.2021 ob 21:20

Štikle niso več moderne.

Prav tako ne globok dekolte in mini kikla.

Passe vse.

Kam pa gre trend? V nudizem? Ali zapetost do vrat?

Lepo te prosim minikrila, globok dekolte in petke bodo pri damah vedno v trendu. Te stvari so brezčasne.

In katere ženske so dame?

Tiste v dekolteju, mini kikli in v štiklah?

In koliko je dama stara?

Hej, Mojca, bila si seks idol moje generacije,
a nikdar mi nisi pomenila več kot to.
Pridi, poigrala se bova v njihovi samoti
in zakaj se bojiš pogledat’ resnici v oči?

Ena od Klinike za cinike.

https://youtu.be/watch?v=uRyNI9ykVAs

No kako pa je z damai. Skladno s SSKJ nekako takole: ženska, ki zaradi odličnega vedenja in lepega videza vzbuja spoštovanje.

Seveda ni edina opcija a tisto z igralno karto, namizno igro in podobne spustimo.

Kar pa se mojega osebnega mnenja tiče pa v prvi vrsti starost ne igra pretirane vloge, raje mi povej kje bi naredila medel prehod? Okoli tridesete pomladi?

Z oblekami pa je tako, da najbolj zasijejo v večernih toaletah, ki nemalokrat v kroj vključujejo kakšen perverzno domiselen razporek.

Čevlji z visoko peto so že tradicionalno vključeni v raznorazne dress code. Tudi k neki splošni poslovni opravi pašejo.

wikipedija: Dama je a rod iz jelena v poddružine Cervinae , pogosto imenovan damjakov . [1]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close