Bingljanje,dangling s stiklami,petami
donporleone, 03.08.2021 ob 21:22
Kam pa gre trend? V nudizem? Ali zapetost do vrat?
Lepo te prosim minikrila, globok dekolte in petke bodo pri damah vedno v trendu. Te stvari so brezčasne.
In katere ženske so dame?
Tiste v dekolteju, mini kikli in v štiklah?
In koliko je dama stara?
hej mojca, 03.08.2021 ob 21:34
In katere ženske so dame?
Tiste v dekolteju, mini kikli in v štiklah?
In koliko je dama stara?
Hej, Mojca, bila si seks idol moje generacije,
a nikdar mi nisi pomenila več kot to.
Pridi, poigrala se bova v njihovi samoti
in zakaj se bojiš pogledat’ resnici v oči?
Ena od Klinike za cinike.
https://youtu.be/watch?v=uRyNI9ykVAs
No kako pa je z damai. Skladno s SSKJ nekako takole: ženska, ki zaradi odličnega vedenja in lepega videza vzbuja spoštovanje.
Seveda ni edina opcija a tisto z igralno karto, namizno igro in podobne spustimo.
Kar pa se mojega osebnega mnenja tiče pa v prvi vrsti starost ne igra pretirane vloge, raje mi povej kje bi naredila medel prehod? Okoli tridesete pomladi?
Z oblekami pa je tako, da najbolj zasijejo v večernih toaletah, ki nemalokrat v kroj vključujejo kakšen perverzno domiselen razporek.
Čevlji z visoko peto so že tradicionalno vključeni v raznorazne dress code. Tudi k neki splošni poslovni opravi pašejo.
Oja, jaz pa to počnem zagotovo iz naslova sproščanja pritiska/tenzije na blazinični del podplata. Če/ko nosiš npr. “salonar” z visoko petko nekje 5-7 cm ( ozka peta, ne široka, pa jasno nobene platforme pod prstnimi deli stopala), so kosti stopalnice zelo obremenjene, teža telesa se tako zaradi spremenjenega kota prenese izključno na odprstni del= blazinico, ko stojiš in hodiš . Pa nisem nobena “težkokategornica”, niti ne jolasta štorasta, ki ne zna elegantno nosit in hodit v petkah, nope 🙂 In je tako pretok krvi onemogočen, začne lahko peči in bolet, predvsem v predelu blazinice pod nožnimi prsti -pri visoki peti zagotovo. In je treba malo razbremenit, razmigat. Zato daš stopalo delno ven iz čevlja in malo pomigaš, premigaš, pretelovadiš, v bistvu precirkuliraš krvne žile stopala. Jasno, jaz delam to diskretno, ne da me tako kot avtor nekdo bulji in vidi to kot hudo anomalijo.
OK, eno je tudi frajarišenje pod mizo na kakšni dejt seansi s tem “danglingom” -ene vrtijo z gležnji z napol sezutimi čevlji za mizo, pa mahajo tako s čevlji tudi z napol nogami ven iz čevlja z gornjo prekrižano nogo med sedenjem, druge pa lase kokektivno navijajo okoli prsta ali pa so nonstop z rokami v laseh; to je znak koketiranja. Oziroma nek “tik”. Ali pa da ji je tip všeč in mu tako daje znake, da je “open for more”.
Simon673, 04.08.2021 ob 10:41
Kaj,da obstaja tudi “frajerisenje z “danglingom,kako to mislis,pac boleco stopalo,malo sezujes,da to katera,namerno pocne,nisem vedel…vedno gre zaradi bolecin,ampak,ce ze mate stikle je bolj elegantno,da so obute,tiste par urc ze zdrzite
Obuj se jih pa zdrži par urc potem bodi pa pameten. Še jajc ne morte pri miru pustit da binjgljajo si jih nonstop nekaj popravljate (večina mislim da se sploh ne zaveda), in potem vam je neelegantno če ženska binglja s štikli?
…ŠELE sedaj si se zjasnil, kaj te moti. Ne bingljanje noge kot tako, amapk sezuvanje. No, jaz se ne sezuvam, nogo prekrižano, obuto “gungam”. Če. Kdaj pa kdaj. N e pa vedno.
Da bi pa morala zaradi pritiska na prste, noge sezuvat, pa ne – potem pač ne bi nosila ept. Petke so, poleg tega, da so mi všečne, tudi povsem udobne. Zato jih nosim. Striktno do višine 8 cm. kar ej več, ni zame 🙂
Ne,da me moti,samo opazam,to “bingljanje,dangling” s stiklami….samo mnenja zensk,ki nosijo stikle so me zanimala…..
pac nevem no,ce mas ze stikle,mej obute ?razumem,da se stopalo malo odpocije,ampak,da namerno nekatere bingljajo,to mi je nenavadno……
Tudi pri kaksni oddaji na tvju,sem opazil,da voditeljica visi s stiklo,z nogo katero ima prekrizano pa itak obuje stikle samo za to oddajo,ki ne traja po vec ur in ne stoji ampak sedi.
kot ste nekatere rekle….to je navada in ko danglajo se niti ne zavedajo…..
ahmm, 04.08.2021 ob 12:10
…ŠELE sedaj si se zjasnil, kaj te moti. Ne bingljanje noge kot tako, amapk sezuvanje. No, jaz se ne sezuvam, nogo prekrižano, obuto “gungam”. Če. Kdaj pa kdaj. N e pa vedno.
Da bi pa morala zaradi pritiska na prste, noge sezuvat, pa ne – potem pač ne bi nosila ept. Petke so, poleg tega, da so mi všečne, tudi povsem udobne. Zato jih nosim. Striktno do višine 8 cm. kar ej več, ni zame 🙂
Ko boš nosila petke 25+ let, potem boš tudi sezuvala 😛
vse je v letih, 04.08.2021 ob 15:44
Ko boš nosila petke 25+ let, potem boš tudi sezuvala 😛
…hm, a veš, da je že pol zivljenja kar so moje redne, vsakodnevne spremljevalke, ‘polnoletne’ so moje noge z njimi že ;)..zaenkrat nobenih tezav, kolikor casa bo, bo…potem je ap jasno, da ‘prešaltam’ ko/ce se to zgodi, na nizke…
Pozdravcek vsem petkarcam:)
Zdenky, 04.08.2021 ob 17:23
Ampak eni desci se pa prav palijo na to sezuvanje, binglanje s čevlji. Enega prav za nalašč dražim s tem danglingom, včasih še kolegica, če ravno skupaj kofetkava. Ga je prav zanimivo opazovat. Zgleda, da ima človek fetiš na ženske noge, čevlje, najlonke, ……. ker čisto vsako pogleda pod noge.
Pa itak se vsi desci napalijo na najlonke, petke, pajkice, ….
Ahmm, 04.08.2021 ob 18:24
…hm, a veš, da je že pol zivljenja kar so moje redne, vsakodnevne spremljevalke, ‘polnoletne’ so moje noge z njimi že ;)..zaenkrat nobenih tezav, kolikor casa bo, bo…potem je ap jasno, da ‘prešaltam’ ko/ce se to zgodi, na nizke…
Pozdravcek vsem petkarcam:)
Točno tako. Visoke petke, take in drugačne redno nosim od konca srednje šole in nimam nobenih problemov. Res pa je, da si ne kupujem nekaj za par eurov ampak res dobre in udobne, narejene na dobrem kopitu.
Forum je zaprt za komentiranje.