Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bilobil

bilobil

Je že katera probala kapsule bilobila?Se je povrnil spomin in koncentracija?Kolikšna pa je cena tega izdelka?

Živjo!
Imela sem depresijo, sem v fazi zdravljenja.
Med boleznijo se nisem mogla učiti, nisem mogla brati – kar se tiče koncentracije.
Jemljem Bilobil, cena je nekaj čez 1000 SIT, mogoče tam okoli 1500.
Moje izkušnje so kar pozitivne, saj sem se vsaj PRIBLIŽNO normalno začela učiti. Seveda pa Bilobil ne vpliva na koncentracija že v prvih dneh, potrebno je pojesti (mislim da) 2 škatli, nato premor.

Če te še kaj zanima vprašaj!

O,hvala za informacije.So kakšni stranski učinki?

Mislim, da pri meni ni stranskih učinkov, so pa seveda stranski učinki pri vsakem zdravilu. Ni pa seveda nujno, da to doleti tebe, saj pod stranskimi učinki piše vse mogoče- tako pač je (vse kar se pojavi ob jemanju zdravila in če se pojavi zaradi zdravila mora biti navedeno na zdravilih.)
Stane pa 11xySIT (1100 in še nekaj).
Kupi si škatlo, preizkusi jih, če jih resnično potrebuješ in natančno preberi navodilo 😉

Jaz pred izpitom, kar se tiče spomina ne vem, vem pa da me precej pomiri in se lahko bolje skoncentriram. nisem še rpobala kako je, če to dalj časa jemlješ.

hay punca, veš jaz ti raje nebi svetovala bilobila, sicer ne vem koliko si stara, ampak za koncentracijo je boljše jemati LECITIN granulat, pa nima stranskih učinkov, bilobil pa redči kri, no toliko-pa odloči se!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close