Bili smo v hotelu… Tako so se obnašali Slovenci
No, super da šestmesečnika pustite varuški, ki je še nikoli prej ni videl.:)) Pa ko gresta na masaže in v spa verjetno tudi, ne? Kul, saj otrok se mora čim prej navadit. Ne mislit, da sem med tistimi, ki meni, da mora biti mati z otrokom do njegove polnoletnosti. Ampak šestmesečnik se verjetno še doji? Koktejli? Kaj če se zbudi dojenček ali dvoletnica? NImajo problemov, če ju pedena neka xy varuška? Pa glede na to, da ste tudi čez poletje bili po vseokoli, samo doma ne- ko je imel tamali koliko, 3 mesece?, ne vem no…. po moje kar nakladaš.:)) Aja, pa čez dva meseca vas čaka še Islandija.:) Tistega o Strunjanu pa nisem našla, mogoče pa nisi ti pisal. Vse to bi bilo pa še zate preveč.:)
Default avatar
Vagabund
25 Avg 2020 19:54
FacebookTwitterPinterestShare
No kako ste preživeli dopust? Mi po delih. Malo na koroškem jezeru, malo na Šobcu in en del v Prekmurju.
Čaka nas (če bo vse po sreči) en večji kos dopusta decembra, ko gremo na Islandijo.
[/quote]
No, zato sem rekel da bi rad link. Ker si tako vehamentno napisala da smo bili v strunjanu. Žal tam ni nič primernega za nas in tako ne bomo in nikoli nismo šli v Strunjan. Drugič pač malo pazi kaj napišeš a ne?
Zakaj bi nakladal? Kaj bi imel od tega? Pač vsak si želi na dopust in ne vem zakaj si mi ne bi. Sem pa že večkrat povedal, da (ker praviš da letamo povsod okoli in da samo doma nismo) da so nepremičnine na jezerih naše in smo tako bili v svojih “domovih”. In zakaj je problem trimesečni dojenček? Ravno ta ni noben problem. Tak otrok se doji in ne potrebuješ za njega nič. Zdaj ne dojimo več in je večji problem. Varuški da ga ne bi prepustil zvečer? Zakaj ne? Saj gre spat! Telefonsko smo v navezavi in ko se zbudi ga gremo uspavat. To v hotelih ni noben problem. Varuške so v petzvednih hotelih lepo usposobljene. Nikdar nobenega problema.
Kar se tiče Islandije… Žal smo že odpovedali. Islandija ne pride v poštev letos. Tveganje je preveliko. Naslednje leto.
V Radolci sem živel zgolj 15 let, od takrat sem že v Avstriji, tako da res nisem vedel kako so kradli po hotelu Golf na Bledu. Prvič slišim. Vse je možno.
Kot drugo pa se zelo ne strinjam s tem, da če nekdo plača 60eur za večerjo, da lahko pride s strgano trenerko.
Ne, ne more. Midva sva vedno hodila v oblekah in doterana. To se mi zdi osnova. Večerja je nekaj prijetnega in lepega in če se hotel potrudi za vzdušje, zakaj se ne bi jaz potrudil vsaj z obleko in obnašanjem?
Pa dobro, večerja je bila z vinom kar precej več kot 60 eur verjetno. Nisem gledal računa res ne. Ne vem točno, zato ne bom lapal na pamet.
Tudi otrok nisva nikoli vozila na večerje, ker se nama to ne zdi primerno. Da mljaska tam… Pač sva naročila za otroke dostavo v sobo, so pojedli in potem tuš in spanje. Zaprosila sva za varuško, jo doplačala in bila izjemno zadovoljna. Ko sva prišla “domov” torej v sobo, je bilo vse v najlepšem redu. Otroci so spali in naslednji večer sva že uživala tudi na degustaciji koktejlov in se nama ni mudilo v sobo
[/quote]
No pri nas pa tako. Zgodnja večerja z otroki. Brez mlaskanja in drugih glasovnih izpustih.
Res pa je da v prvem letu nismo koristili hotelskih uslug. Pač otroci so tako nerodno rojeni, da za poletni dopust niso bili še, pozimi sem pa jaz preveč komot da bom z dojenčkom rinila na smučanje.
Potem pa risanka, zobke umit in ajatutaja.
Midva sva si pa tisto buteljko privoščila lepo na balkonu + kakšno delikateso s kuhinje.
Ima pa vsak hotel na nivoju dress code na katerega si opozorjen že ob prijavi.
Se nam je zgodila izguba kovčka in je mož pač ostal brez čiste srajce. So bili pa v hotelu tako prijazni, da so ga napotili v trgovino kjer je na brzino opravil nakup.
Nakladanje!
Druzina z razcapanimi trenirkami in kroksi si pac ne more privošciti 5 zvezdičnega hotela, niti z vavčerji! 500€ na noč= celoten njihov vavčer. In kje dobijo potem še 1000€ za ostali dve nočitvi?
Poleg tega sobarice 5 zvezdicnega hotela 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne delijo “umazane podrobnost” dugih gostov, upam, da je to vsem jasno, kako pomembna je tu diskretnost.
7 hodni meni z vinsko spremljavo pa tudi vemo, da je precej dražje od 60€/osebi, očitno ti tudi to ni jasno. In kaj bi tud delal ljudje v trenerkah in copatih?
In vsem je jasno, da se “izgubljen” sobni inventar zaracuna gostu, bos moral mogoce res ldaj v kakšen 5 zvezdicni hotel in ti bo potem kakšna stvar bolj jasna.
Hahahaha, razumem, kaj si hotel povedati s tem zapisom 😀
Ja, veliko podobnih zgodb se je dogajalo, ampak vseeno ne vidim razloga, zakaj se spravljaš na ovce, ki so koristile bone in nekatere posledično norele po hotelih. Še dobro, da nisi doživel norije ciganov v Kempinskem letos poleti, najbrž bi te kap zadela. Konec koncev so ravno taki osebki reševali Počivalškov turistični holding, kar je edino pomembno za sendvičarje iz kevdra na Trstenjakovi.
Kateremu pomeni hotel vojerska niša za opazovanje, kako se drugi prehranjujejo, da iz tega spiše esej, pomeni eno, da je zaradi obremenjenosti z drugimi ljudi, še z ženo pozabil seksati.
Pameten moški je v hotelu sproščen in bi prej vrgel pogled na Švicarke, če nosijo modrčke, ali pa če se vidijo kakšni mladi odtisi tangic skozi obleko, pa naredil raziskovalno primerjalno študijo s Slovenkami recimo, ampak ti pa se raje obremenjuješ s prehranjevalnimi navadami drugih ljudi, tako da si jim ves čas gledal pod žlico in štel kalorije, res patetično… 😉
Liebe Genosse, sehr patetisch !
Pomešal si! To je bil Desiderius, ne Vaga. Desi je bil na morju pa v blatnih kopelih z ženo…
[/quote]
Da, res je. To sem jaz pisal. https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=11228934
Kateremu pomeni hotel vojerska niša za opazovanje, kako se drugi prehranjujejo, da iz tega spiše esej, pomeni eno, da je zaradi obremenjenosti z drugimi ljudi, še z ženo pozabil seksati.
Pameten moški je v hotelu sproščen in bi prej vrgel pogled na Švicarke, če nosijo modrčke, ali pa če se vidijo kakšni mladi odtisi tangic skozi obleko, pa naredil raziskovalno primerjalno študijo s Slovenkami recimo, ampak ti pa se raje obremenjuješ s prehranjevalnimi navadami drugih ljudi, tako da si jim ves čas gledal pod žlico in štel kalorije, res patetično… 😉
Liebe Genosse, sehr patetisch !
[/quote]
Lepo je opisal PICIKLISTE na zasluženih počitnicah… 🐕
Zelo mi je padla v oci to, kako ste skromni, hkrati so vam menjali jogi in povster. Se nikoli mi to splohh ni padlo na pamet, dobro, da vem za drugic. Aja, pa premalo zacinjena hrana.
Drugace pa verjamem, da se je veliko ljudi podobno obnasalo. Nekateri dobijo nekaj zastonj in pricakujejo, da jim pripada to in veliko vec. Tudi meni je bilo ze kdaj nerodno zaradi obnasanja kaksnega Slovenca. Ceprav velikokrat ne blestijo tudi Nemci, Avstrijci.
Hahaha, ja. Pa pazi to, Slovenci (ajde recimo da so gastarbajtaji v Avstriji) gredo na dopust v Slovenijo v nek hotel in tam govorijo nemško?????? Očitno so že od štarta govorili nemško in ne šele takrat, ko jih je bilo sram slovensko govorit, ker so se slovenci tako obnašali. In ker so se že od štarta za avstrijce predstavljali, so ju sobarice v angl. ogovorile.
Hahah, en Janez Kranjski pride v slo hotel in govori nemško, okej itak bo osebje tudi z njim tako govorilo, če se že tako predstavlja. Tu vidimo, kako se slovenčki udinjajo tujcem in kako jih je v bistvu sram svoje balkanskosti. Kamorkoli pridejo, se lepo zlijejo z okoljem, še priimke si spremenijo, da jih ja nihče ne bi imel za Slovence.
Ampak da tudi ko pridejo v Slovenijo hočejo biti gospodje Avstrijci, je pa višek krettenizma, hahahahaah.
V glavnem poznam Slovence in noben med njimi tak. Tud nikdar vidla takga obnašanja.
Vidla pa v slovenskih toplicah črede Avstrijcev k stojijo v vrstah za sladoled in se drenajo pr pladnih s hrano ter grebejo in prerivajo.
Je pa možn nakladat nekaj v tri prazne, ja to pa.
Je hudič če sovražš slovenski narod. Tezķo preneseš kogarkol pol in vidiš pol tko kt ti!
Verjamem, da je bilo marsikaj.
Vam pa povem ugotovitev lastnikov apartmajev v enem najbolj razprodanih krajev v sloveniji, kjer je bilo vnovčeno ogromno bonov.
Kuhinje tako umazane, da jih komaj sproti čistimo, zažgane, prežgane, vse se namaka v olju, cvre, žge, peče se pečenka, če je pečica, v glavnem se tiste 4 dni na bone v apartmaju kuha vse mogoče. Ljudje so večinoma notri, tudi ob lepem vremenu gredo ven na kakšen sprehod za eno uro, ker ne vedo, kaj bi delali.
No in kar porabimo več časa za čiščenje kuhinj, nam ostane veliko časa pri kopalnicah. Ker se ne tuširajo in ne umivajo.
Primerjava je z gosti iz preteklih let, tudi slovenci, samo so sami plačali apartma. Ko ostajajo kuhinje čiste, ker jedo zunaj in kopalnice umazane, ker se po športnih aktivnostih tuširajo večkrat na dan.
odkrivanje tople vode. Ja, itak socialci se pač tako obnašajo, ker drugega ne poznajo. Obnašajo se pač kot doma. Tam je tudi vse prežgano, zamaščeno in umazano in umivajo se tudi na vsake kvarte enkrat . In tisti z dobrimi dohodki delajo tudi kot doma. Večinoma hodijo jest ven (na dopustu še toliko bolj) in tuširajo se pogosto. Kaj ni jasno?
Hahaha, ja. Pa pazi to, Slovenci (ajde recimo da so gastarbajtaji v Avstriji) gredo na dopust v Slovenijo v nek hotel in tam govorijo nemško?????? Očitno so že od štarta govorili nemško in ne šele takrat, ko jih je bilo sram slovensko govorit, ker so se slovenci tako obnašali. In ker so se že od štarta za avstrijce predstavljali, so ju sobarice v angl. ogovorile.
Hahah, en Janez Kranjski pride v slo hotel in govori nemško, okej itak bo osebje tudi z njim tako govorilo, če se že tako predstavlja. Tu vidimo, kako se slovenčki udinjajo tujcem in kako jih je v bistvu sram svoje balkanskosti. Kamorkoli pridejo, se lepo zlijejo z okoljem, še priimke si spremenijo, da jih ja nihče ne bi imel za Slovence.
Ampak da tudi ko pridejo v Slovenijo hočejo biti gospodje Avstrijci, je pa višek krettenizma, hahahahaah.
[/quote]
Eni pa ste res trdi napiše lepo niso toplice, vi nabijate s toplicami, nikjer ne napiše da je žena Slovenka, vi nabijate nekaj o Kranjcu z nemščino na Kranjskem.
Kot vidim ste levaki res nepismeni ali pa prebranega ne znate razumeti, verjamem da so vam ljubši in bolj domači trenirkarji, sam pa ga povsem razumem, sem pripradnik Staroavstrijcev v Sloveniji in vem kaj piše, vi primitivci južni pa itak ne boste razumeli.
Tak ponos, da je Slovenec, se razglaša za Slovenca, ko pride na rodna tla pa deutsche sprechen mit famillie
Taksen ponos, da ni več v Sloveniji in je im Ausland alles wunderschon und einfach fantastisch, …ampak tud enga gute Freunde hat er im Ausland… da bi njemu težil čez zoprne Slovence. Moa “drkat v glavo” na slovenskem portalu.
Und noch etwas…
….kako si se ti lahko pogovarjal v hotelu s čistilkami v svojem rodnem jeziku….ker jih precej loše priča slovenački jezik. Verjamem pa, da tebi zveni domače.
Bi moral it s familjo na dopust v Zagreb, pa dol po Jugi, dol so take finoče pa teb bi bilo bolj domače.
Forum je zaprt za komentiranje.