Bil sedaj na Petrolu in na Posti
na pošto in v trafiko, 15.09.2021 ob 11:29
sem samotestirana nonstop, cepla se bom sam mrtva, cel kup protiteles – potrjeno, v bolniški nazadnje 2018 (nega otroka). delam v taki branži, da nas dnevno jebejo s cepljenjem.
danes na pošto in v trafiko, so me sam vprašali če izpolnjujem pogoje, sem rekla mhm mhm vsakič in to je to.
če bi pa rekla da nimam, kar itak nimam, bi pa prosla naj mi pakete ven prinesejo. fajn smo se nasmejali. fajn.
sam še mal pa mi ne bo več do smeha. bencin pa šparam sam za na šiht.
Koliko protiteles imaš. Konkretno navedi.
zelozabavno, 15.09.2021 ob 10:14
Verjetno je kakor kje ampak pri nas so policisti zjutraj ob osmih z inšpektorjem stali pred pekarno ter na podlagi pct odločali kdo bo danes jedel svež kruh.
Pa saj če so policisti stali pred pekarno, nisi rabil vanjo, ker si imel že zunaj kifeljce.
tole po mojem ni prav, 15.09.2021 ob 11:31
petrol zapira ročke, 15.09.2021 ob 10:27
sam fprašam, 15.09.2021 ob 10:24
dfhfsdhfg, 15.09.2021 ob 09:47
Mi bomo pač pošiljalo cepljenega 70 letnega dedka po opravkih.
SPET IZPOSTAVLJAJMO NAJBOLJ RANLJIVO SKUPINO.
A je greh pošiljat mlajše od 12 let tankat gorivo v avtomobile?
Sam res 🙂 Evo biznis za sosedovo mularijo 🙂
to je prekoračitev odloka – diskriminacija… itak je tudi odlok neumen, neustaven…
ampak tanka lahko vsak, saj je odlok za vstop v zaprte prostore bencinske pumpe… in rtorej za tankanje nikomur ne smejo prepovedati… plačat notri pa gre tisti, ki pogoj izpolnjuje…
itak ne tankam na petrolu, ampak to kar počenjo je nezakonito tudi po odloku. on nima pravice prepovedati točenja bencina in pogojevati točenje bencina na prostem s pct pogojem. če imam jaz zraven npr. otroka mu lahko dam denar in plača znesek, ki ga jaz natočim v avto – in mi nobeden tam na bencinski tega nima pravice prepovedat.
Tole si je petrol vzel preveč priostojnosti, ki jih NITI PO ODLOKU NIMAJO.
Si nepismen. V odloku pri PCT ni z besedo omenjenih zaprtih prostorov. Če si brez PCT in se userješ in ti čistilna prečiščuje kanalizacijo, si v prekršku.
V prekršku si tudi če si naročen na internet in brez PCT ja pišeš tu gor.
Bo šlo zdaj?
Sprejeli so DEBILEN odlok, ker so ljudi hoteli prisilit v cepljenje. In najbolj žalostno je, da v Sloveniji ni novinarja, ki se bi upal za take konkretne primere vprašat psihopatsko vlado. Toliko o neodvisnih medijih in raziskovalnem novinarstvu. Samo berejo in pišejo kar jim nekdo stvita ali pove. Niti odloka se jim ne da prebrat.
Nikolija, 15.09.2021 ob 11:02
Skoraj me je na rit. Danes malo prej vidim, da pred mlekomatom stoji varnostnik in preverja PCT potrdilo.
jah, če je znotraj trgovskga centra, kot je v leclrcku LJ naprimer, potem po odloku mora stat. Č pa j mlkomat zunaj, na svžz zraku, dalč stran od trgovskga centra, na cesti, pa nima nobn pravice tega početi.
Forum je zaprt za komentiranje.