Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Bikini predel

Bikini predel

Vsa leta sem hodila na voskanje v kozmetični salon in nisem imela nobenih težav, niti z vraščenimi dlakami. Za leto in pol sem opustila obiske v kozmetičnem salonu, ker sem bila na bolniški in porodniški (ni bilo časa). V tem času sem uporabljala britvico in v bikini predelu so se mi posamezne dlačice tako močno vnele (verjetno so se globoko vrastle- s stiskanjem nikakor niso prišle na dan, nastala je samo potpludba in pekoče-boleč občutek). Sedaj sem zelo previdna, obiskujem kozmetični salon pa vendar se mi situacija zelo slabo ali skoraj ne popravlja. Ko se mi ena dlačica ‘pozdravi’ se vname druga in to gre od bikini predela proti notranji strani stegna, na levi strani močneje kot na desni. Te bulice so različno velike, od velikosti graha naprej, črne, vijolične barve in se ne pozdravijo po mesec ali dva. Največ efekta je, ko stisnem in pride belo ven (zamašena lojnica), čez čas pa še dlačica dolžine cca 2cm in naprej. Sumim, da so ‘krive’ hlače za prosti čas (niso iz bombaža in koža ne diha, se drgne, sploh ko je potna), ki sem jih nosila ves čas, ko sem bila doma, sedaj nosim navadne trenirke iz bombaža, ampak, situacija gre res zelo počasi na bolje.
Kaj lahko še storim (zaradi tega letos nisem bila v kopalkah niti en dan)?

lp

Menim, da se bo zadeva sama posebi počasi pomirila, saj je v koži toliko dlak vraščenih, da bo še nekaj časa potrebnega, da se bodo vse izločle!

Enkrat lahko pridete na depilacijo bikinija, pa vam bom morda ob pregledu lažje svetovala in pomagala, če bo to le mogoče!

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close