Biden bo ob prevzemu oblasti star 78 let
Kako se mora šele Meli počutit, ko je ob 24 let starejšemu 74-letniku. Pri svojih 50ih – -ko je ina v najlepših letih sedaj, pa marsikaj zamuja.
Se je prav videlo, kako sta sfejkana – Žena bajda je po končanem zadnjem soočenju lepo objela moža in poljubila v studiju, Melčka pa samo narejen kisli nasmešek. Veš da si z veseljem masko gor nadene, sam da se ji ni treba v javnosti z njim kušvat, bod brez skrbi, da je že dojela, da se je fejst zajebčkala v življenju.
Ženska lahko, pa tudi, če gre z Oranžnim jutri narazen, svoje premoženje šteje v MILIJONIH!
Se ti res zdi, da se je “zajebčkala”?
[/quote]
Sem se ločila od enega takega – tudi in predvzem zaradi zasvojenosti z denarjem – ne moreš verjeti, kako to človeka obrne, če tega ne doživiš na lastni koži. Denar je huda droga. Bili smo srečna družina, ko je bilo 3x manj skunega dohodka kot nekje zadnje tri leta. Nisem pleh peecka, če na to ciljaš. Je pa hudo, če denar zasvoji človeka in razdre družino. Ti ne privoščim. Zato ti lahko pošteno napišem, da se nisem nič “zajebčkala”; nikakor. Ker sem dal to skozi in vem, kaj to pomeni. V zakon pa oba prišla z “enako debelo denarnico”, da ne bo pomote. Imam pa vsaj jaz pred otroci čisto vest in nobene policijske kartoteke.
Sleepy Joe bo povozil cray Donnieja, perfektna taktika demokratov, Joe se skriva, Trump se bo pa sam pokopal. Pri takem protikandidatu bolje, da daš medlega in neopaznega kandidata.
Trump je že pred štirimi leti dobil 2,8 milijona glasov manj od Clintonove skupno, koliko jih bo šele zdaj, ko volivci demokratov ne spijo in dejansko Trumpa jemljejo resno. Najmanj popularen predsednik v zgodovini ZDA, ta naslov bo Trump ohranil.
to je pa čista laž, ker je bila (in še vedno je) clintonova leto dni starejša od trumpa. zakaj bi se spravljali na starost kandidata, če je njihov starejši
[/quote]
Aja, da je laž? Malo pobrskaj po twitterju, youtubu itd. v 2016, pa boš videl posnetke. ČE ni v medijih, še ne pomeni, da ni res. 90 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mainstream govori proti trumpu.
Forum je zaprt za komentiranje.