Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bi živela skupi?

bi živela skupi?

malo tako-tako

S fantom sva skupaj že 4 leta, oba misliva resno:). jaz delam+študiram, živim pri starših, fant dela (pribl. 6 mesecev na leto je odsoten) in ima stanovanje v istem mestu. Ko naslednjič pride domov bi mu rada predlagala skupno življenje. In tukaj je zdaj problem no ne prav problem ampak mene skrbi, da nebi izpadlo kakor da težim ali “silim”. Res se imava rada, življenje nama ustreza(tudi to da sva dlje časa ločena). Kako naj mu to povem oz. ga vprašam)

lp

Vpasaj ga, ce bi zivela skupaj, enostavno.

Midva sva se skupaj preselila po sedmih mesecih in nama sploh ni zal :-).

SE STRINJAM DA MU ENOSTAVNO PREDLAGAŠ, A DOLGOROČNO TAKA VEZA NE BO ŠLA ČE JE ON POL LETA ODSOTEN. KAJ BO KO BODO OTROCI NA SCENI IN ALI TI RES ODGOVARJA DA GA POL LETA NI. ZAME JE TO PREDOLGA ODSOTNOST.

maš prav veranda, pa težko če ji bo zvest ali obratno, jaz punci ne bi zaupal oz. bi jo preveč pogrešal in se ne bi zadovoljil s polovičarskim časom.

Veš kar se tega tiče da je odsoten imava vse pošlihtano to je pač njegov poklic in jaz se s tem strinjam ( če ne nebi bla z njim)tako da to ni problem

Jaz pravim pa tako. Naj vsak živi tako kot mu paše. Pogovorita se, pa boš vidla.
Maks na tvoj odgovor pa tako. Punca te lahko vara tudi če jo maš poleg sebe vsak dan.
Midva z mojim imava trenutno tudi ti. vikend razmerje in klapa super.
Čisto je odvisno od para, kako se organizirata, pa če sta oba zadovolna zakaj ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close