Bi sploh šli v razmerje z žensko?
Res je.Največ vojn zaradi verskih fanatikov v zgodovini človeštva.[/quote]
dojemaš sebe kot fanatika misonka? tu se celo strinjam s tabo, si fanatik, le druge vrste in zato VSEENO MALO MANJ manj nevaren kot kak X6 zaslepljenec z vero…..[/quote]
trenutno bi vsaj na 1/4 sveta ena vojna prav dobro sedla. Preveč je penzionistov, “študentov”, samskih M/Ž, ki ne vedo zakaj so na svetu …. ☺
ja, SVN spada v območje potrebno deratizacije.
Verjamem, da ti ni smešno, ko ti nekdo nastavi ogledalo, ti pa z odsevom nisi zadovoljen. Meni je pa vseeno smešno, kakšne sklepe delaš o drugih ljudeh, ko ga pa nekdo postavi o tebi na “tvoj” način, pa se sprašuješ, če z njim vse štima.
Meni pa res ni pomoči, saj je ne rabim, vsaj ne trenutno. :)[/quote]
Ne da je ne rabiš, ti si izven okvirov pomoči ;)[/quote]
Saj, to pravim. :))
kakšne vrste fanatik si meni ni poznano, nikjer nisem ( tako kot je to storil sadni in ti si mu pritegnila) tebe okarakteriziral kot versko fanatičarko, sem te pa, (ker je to razvidno iz tvojega zapisa) kot druge vrste fanatika, zakaj? ker brez premisleka zatuliš v rog potrditve ko nekdo ( brez kakršnekoli podlage) nekoga obsodi fanatizma, in fanatiki so ljudje ki slepo verjamejo neki resnici in so nedojemljivi za kakršenkoli drug pogled…ti annizam par primerov….ljubitelji živali….neateri tako zelo ljubijo svojo žival, da mu ni mar za sočloveka , nekateri vegeterjanci….najraje bi pospravili mesojedce…..in nekateri fanatiki tu gor ki nezmotljivo verjamejo v dogmo, da je le njihov življenski stil prav, in da vsi drugi živijo temi….
in glede vojn, ki naj bi jih zagrešili t.i . verski fanatiki….človek ki je resnično spoznal Boga in Ljubezen do Njega, ne bo nikoli dvignil roke na sočloveka zaradi Vere ….zdaj ker vem da boš potegnila iz rokava križarske pohode, osvajanje Južne Amerike, nasilno evangelizacijo Afriko itd…..za vsem tem stojijo drugi interesi, nikakor pa ne Božja volja in resnično spoznanje obstoja Boga….stoji pa za tem pohlep , nevednost, ignoranca, nespoštovanje do življenja (predvsem načina življenja) do soljudi….enako kar počnete nekateri v resničnem življenju, tu in zdaj…
Se pravi, da se že 7 let ogleduješ v njem in še vedno nisi zadovoljen? :))[/quote]
Marko, jaz leta 2006 še na internet nisem bil priklopljen.[/quote]
Kaj pa potem? Potem pa, glede na trditve, ki jih daješ, sklepam, da si me šel za 7 let nazaj brat. 😉
Zanimivo, jaz pa še nobene take teme nisem opazil, pa skoraj vsako temo preberem. Očitno naključno izpustim ravno tiste, kjer so noter moji komentarji. Tud to je možno. :))
Želel je povedati, da je trobljenje v tuj rog prav tako skrajnost in neke vrste fanatizem.
Verjameš v neko besedo, a po drugi strani sploh ne veš kaj se skriva v ozadju in kaj je namen samih besed.
Po drugi strani pa tiste, ki verjamejo v ljubezen, to naredi preveč pasivne, da potem vladajo norci, ki jim ni mar za sočloveka.
A ni to ljubezen?[/quote]
Mislim da je med “Rad imeti” in “ljubezen” kar precejšnja razlika[/quote]
Torej RAD IMETI ni ljubezen. Kaj pa je, sovraštvo? :)) V bistvu bi prav rad slišal/prebral to razliko.
Bi pa rekel, da je razlika med rad imeti in ljubiti. Ampak še vedno gre za ljubezen. Tudi med rad imeti in med rad imeti je lahko razlika. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.