Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi sploh šli v razmerje z žensko?

Bi sploh šli v razmerje z žensko?

Res je.Največ vojn zaradi verskih fanatikov v zgodovini človeštva.[/quote]
dojemaš sebe kot fanatika misonka? tu se celo strinjam s tabo, si fanatik, le druge vrste in zato VSEENO MALO MANJ manj nevaren kot kak X6 zaslepljenec z vero…..[/quote]

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

trenutno bi vsaj na 1/4 sveta ena vojna prav dobro sedla. Preveč je penzionistov, “študentov”, samskih M/Ž, ki ne vedo zakaj so na svetu …. ☺
ja, SVN spada v območje potrebno deratizacije.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

X6 zakaj neki že, bi jaz bila verska “fanatičarica”? Dej malce razloži tale tvoj “mimo” ..)

Jaz ga ne bi prosil za obrazložitev, žal ti bo.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Verjamem, da ti ni smešno, ko ti nekdo nastavi ogledalo, ti pa z odsevom nisi zadovoljen. Meni je pa vseeno smešno, kakšne sklepe delaš o drugih ljudeh, ko ga pa nekdo postavi o tebi na “tvoj” način, pa se sprašuješ, če z njim vse štima.
Meni pa res ni pomoči, saj je ne rabim, vsaj ne trenutno. :)[/quote]

Ne da je ne rabiš, ti si izven okvirov pomoči ;)[/quote]
Saj, to pravim. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se pravi, da se že 7 let ogleduješ v njem in še vedno nisi zadovoljen? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dve babi sta:)

kakšne vrste fanatik si meni ni poznano, nikjer nisem ( tako kot je to storil sadni in ti si mu pritegnila) tebe okarakteriziral kot versko fanatičarko, sem te pa, (ker je to razvidno iz tvojega zapisa) kot druge vrste fanatika, zakaj? ker brez premisleka zatuliš v rog potrditve ko nekdo ( brez kakršnekoli podlage) nekoga obsodi fanatizma, in fanatiki so ljudje ki slepo verjamejo neki resnici in so nedojemljivi za kakršenkoli drug pogled…ti annizam par primerov….ljubitelji živali….neateri tako zelo ljubijo svojo žival, da mu ni mar za sočloveka , nekateri vegeterjanci….najraje bi pospravili mesojedce…..in nekateri fanatiki tu gor ki nezmotljivo verjamejo v dogmo, da je le njihov življenski stil prav, in da vsi drugi živijo temi….
in glede vojn, ki naj bi jih zagrešili t.i . verski fanatiki….človek ki je resnično spoznal Boga in Ljubezen do Njega, ne bo nikoli dvignil roke na sočloveka zaradi Vere ….zdaj ker vem da boš potegnila iz rokava križarske pohode, osvajanje Južne Amerike, nasilno evangelizacijo Afriko itd…..za vsem tem stojijo drugi interesi, nikakor pa ne Božja volja in resnično spoznanje obstoja Boga….stoji pa za tem pohlep , nevednost, ignoranca, nespoštovanje do življenja (predvsem načina življenja) do soljudi….enako kar počnete nekateri v resničnem življenju, tu in zdaj…

Ah dej lepo te prosim.Iz kakšnega namena pride duhovnik požegnat vojni pohod,masakr…”bodi Bog z vami”..nima tam kaj počet! Duhovnik pa res ne.

Crkvene miši so največ slabega naredile v zgodovini svinjarij.

Sadnemu bom pa še naprej v rog tulila,ker v njegovem pisanju vidim veliko resnice.Počakaj malo,ne zdaj ti tulit kako se on moti,pač pa zatuli enkrat da tko v realnem življenju je,pa tudi če ni prav..

zločine počnejo ljudje ne Bog, pa četudi se zgovarjajo ,da v njegovem imenu….kjer je Bog tam je Ljubezen, in kjer je Ljubezen ni prostora za zločine….preprosto da bolj ne more biti…..

sploh ne dvomim da ne bi tulila v isti rog……zato pa pravim, da bodi pazljiva (pa en samo ti) pri opisovanja fanatizma….pri drugih vidiš iver v očesu v lastnem pa ne opaziš bruna…vidiš kako je to preprosto?

Se pravi, da se že 7 let ogleduješ v njem in še vedno nisi zadovoljen? :))[/quote]
Marko, jaz leta 2006 še na internet nisem bil priklopljen.

Se pravi, da se že 7 let ogleduješ v njem in še vedno nisi zadovoljen? :))[/quote]
Marko, jaz leta 2006 še na internet nisem bil priklopljen.[/quote]
Kaj pa potem? Potem pa, glede na trditve, ki jih daješ, sklepam, da si me šel za 7 let nazaj brat. 😉

Veš Marko, stare teme ostanejo na forumu, veliko jih tudi ponovno oživi. In skoraj pri vsaki, ko jo začnem brat, je na vrhu napisan tudi tvoj komentar. Boš razumel bebček ?

cc joj X6 ,pa kam za boga si ti zašel? Pa kje si prebral kaj negativnega o Bogu v mojem pisanju? Ves čas ti trobim,o ljudeh ,ki razmišljajo v božjo smer v hud extrem..in počnejo neumnosti..Bog in človek ki mu služi ,sta dva povsem različna pojma.

Zanimivo, jaz pa še nobene take teme nisem opazil, pa skoraj vsako temo preberem. Očitno naključno izpustim ravno tiste, kjer so noter moji komentarji. Tud to je možno. :))

V glavnem, bebav si mi, za danes sem ti namenil dovolj pozornosti.

papa

Želel je povedati, da je trobljenje v tuj rog prav tako skrajnost in neke vrste fanatizem.
Verjameš v neko besedo, a po drugi strani sploh ne veš kaj se skriva v ozadju in kaj je namen samih besed.

Po drugi strani pa tiste, ki verjamejo v ljubezen, to naredi preveč pasivne, da potem vladajo norci, ki jim ni mar za sočloveka.

Kup visoko letečih besed o ljubezni.☻☻☻
Kaj ko bi razmišljali o tistem, kar lahko traja??
RAD IMETI!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

na željo občinstva ponavljam ovestilo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A ni to ljubezen?

A ni to ljubezen?[/quote]
Mislim da je med “Rad imeti” in “ljubezen” kar precejšnja razlika

A ni to ljubezen?[/quote]
Mislim da je med “Rad imeti” in “ljubezen” kar precejšnja razlika[/quote]
Torej RAD IMETI ni ljubezen. Kaj pa je, sovraštvo? :)) V bistvu bi prav rad slišal/prebral to razliko.
Bi pa rekel, da je razlika med rad imeti in ljubiti. Ampak še vedno gre za ljubezen. Tudi med rad imeti in med rad imeti je lahko razlika. 😉

ljubezen, ah ta ljubezen, večni problem
kdo nima težav z njo,
sprva si zaljubljen,polj ljubiš,važno pa spoštovanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close