bi smučala v Franciji
Malo drugače, vem kam na počitnice. Od 27.januarja do 1. februarja. gre žena z otroci v šolo v naravi za en teden.Jaz pa sam na dopust. Imam 4442 let sem kar pri močeh in grem na smučanje v Francijo. Bi šla z mano, plačam vse stroške in lepo življenje v Franciji. Edini pogoj je, da si simpatična,, majhnih prsi, lahko vezana, in jaz do tebe nimam nobenih obveznosti. Raad se pogovarjam, zabavam in seveda tudi seksam. Če želiš nepozaben vikend mi napiši osnovne informacije, potem ti zaupam moj e-mail, da se dogovoriva. Diskretnost 100%-obojestranska.
No oprosti, če nisi zaiteresirana zakaj se trudiš, od tega nima jaz ne ti nič, služi samo telekom. Imam pač interes, sem povprečen zgovoren tip, prepričan sem, da je kje ženska, ki jo zanima preživeti lep teden in kaj lepega doživeti.
Če me kaj zjezi je to farizejsko moraliziranje in to počneš, please, stop, go to bed.
Lepo, da si še pri močeh, še lepš da plačaš stroške. Verjetn se je lepo pogovarjat s tabo, ker so najbrž tvoje besede zelo sladke, pa se je mogoče fino s tabo zabavat. Samo žal si o sebi pozabil napisat tudi to da dobro varaš, da si velik egoist, da gledaš samo na svoje egoistične potrebe, vprašanje kakšen si kot oče otrok. Upam, da ne bo nobena nasedla na tvoje odurne besede.
Forum je zaprt za komentiranje.