Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice bi šli z nami v pavšal?

bi šli z nami v pavšal?

Iščemo družino 2+1, ki bi šla za nami v plačilo pavšala za počitniško prikolico – pol mi -pol vi.
To pomeni, da bi bili en vikend na morju mi, drug vikend vi + dopust.
Prikolica bo stacionirana v Istri od aprila do oktobra.
Kogar zanima naj mi pusti kontakt.

Tole pa ni ravno formula za uspeh. Ali ste se z vsem sorodstvom že skregali in nihče noče več sodelovati z vami.

Srečno v iskanju..

prosim za natančno lokacijo (kamp) in možne termine poleti.ter kakšno sliko, če je mogoče.
vladobreznik@yahoo.com

to je sicer off topic, ampak iz osebnih izkušenj (nekaj desetletij paušalizma):tale formula dolgoročno ne deluje. Zapletlo se bo pri investicijah, vzdrževanju in pri rabi.Pa še dražje bo (paušali velja načeloma za eno družino, to je ene 4 ljudi, za dodatne se plača dodatno (100€..)

Ljudje smo različni – nekaterim stalne izboljšave in nova oprema pomeni veliko, drugim ne. In potem eden kupi ležalnik ali žar, drugi noče,ga pa vseeno rabi. In po možnosti polomi.
Imamo različen odnos do vzdrževanja-eni pregorelo žarnico menjajo takoj, drugim je vseeno:enako velja za razna stikala, zadrge,okna..
Pa tudi pri rabi je v praksi tako: načeloma že veljajo termin, ampak potem se začne improvizacija:eden ne rabi, čeprav bi lahko šel, pa gre drugi. Potem se pa išče kompenazacija, in če je ni ,je slaba volja ali celo kreg..pa eden ima neko zabavo, pa bi ravno vabil prjatle, ko je drugi na vrsti. drugi se strinja, drugič pa sam tega noče, itd itd.

Skratka-odsvetujem

Niso zastonj že stari ljudje rekli, da v španoviji še pes crkne.

Mi imamo svojo, sva že tud razmišljala, da bi šla v pol pol s frendi, ker med žlahtniki ni kandidata. Letos bova še sama financirala, ampak jaz sem že vnaprej povedala, da bomo šli na mesece menjavo, ne na tedne. Ker ne bom vsakič vso posteljnino menjala, pa vse pospravljala,… Nočem pa iti s popolnimi tujci zaradi že omenjenih težav kampista.

To pomeni, da prikolico imate ?
Sprašujem zato, ker smo tudi mi razmišljali o istem. Imamo vse, kar si lahko zamisliš, nimamo pa toliko prostega, da bi lahko izkoristili pavšal toliko, da bi se izplačal. Denarja pa tudi ne toliko, da bi plačevali za prazno prikolico.

mi imamo na pavšalu 6 oseb-odraslih, otrok nikoli ne prijavljamo-so zastojn:)……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close