Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi šli v razmerje z žensko, ki

Bi šli v razmerje z žensko, ki

preprosto živi in ne vidi v vsakem moškem sovražnika? 😉
Ki je preprosto rada ženska in vidi v moškem še kaj drugega razen kljukice na seznamu? Ki verjame v moške in predvsem v svoj čut in svojo izbiro? ;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaj misliš, da je večina moških “a la” Spider 🙂 ?

To, da preprosto živi in ne vidi v vsakem moškem sovražnika še ni dovolj zame, da bi jo izbral.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

itak
to je prava ženska

Spider ni moški za vezo. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Preprosto živi…. tu ne gre za preprostost, temveč je poudarek na ŽIVLJENJU… 🙂
Predvsem si pa spregledal bistvo… 😉

Sem razumel jaz bistvo. Bistveno je, da bi se moral moški zadovoljit s kakršnokoli žensko že, ženska na drugi strani bi pa imela privilegij izbiranja, ko bi se lahko odločala med večjim številom moških. Torej ona lahko dela kljukce mi jih pa ne smemo.

Ja waw živi življenje. Kaj pa bo živela drugega, če ne življenja ? lol

Dej si no še enkrat preberi kaj sem napisala in nehaj cepatati, ker si že smešen. 🙂

Sicer je pa vprašanje (res da malo v hecu) namenjeno moškim in ne fantkom.

Fantki, ki znajo uporabljat možgane ja, pa ki ne povohajo žensk tvoje generacije, ker so že za v smeti.

Včasih je treba tud kaj drugega uporabit poleg možganov…

Tudi ti boš nekoč pripadnik te generacije.
Vedno mi je smešno, ko eni začnejo pljuvat po ženskah, češ, da so staare in za v smeti. Kaj sami mislite, da ne boste nikoli toliko stari?
Mislim po EMŠO, po pameti verjamem, da vsi ne boste v taki starosti.

Dej Pikec, ti mene raje lepo vikaj in nikar razmišljat, če sem še uporabna. 🙂

Na ljubezenskih nasvetih en zanimiv 37-letnik jamra, da ne najde take ženske, preproste, radožive, iskrene in bla bla bla. Nakar se izkaže, da je že hodil s takimi, ampak se je z njimi dolgočasil, raje je imel drama queens.
Bi rekla, da ni edini tak.
Zdaj, pri 37, je prišel pač čas za še eno kljukico na seznamu in je malček panike očitno. In bi rad prav tako, ki jih je pred parimi leti kenslal, ker so bile dobre do njega.

Pismo no, pa kje ste prebrali tisto o preprosti ženski???? 🙂

V temi, ki jo je 37-letnik odprl na forumu Ljubezenski nasveti.

Meni se zdita temi povezani, čeprav tvoja ženska preprosto živi, njegova pa je preprosta.

Preprosto živi…. je bilo mišljeno da živi, in ne komplicira. Pač živi. Preprosto.
Ne da preprosto živi, kot da je skromna…

Hvala. 🙂

Dej Pikec, ti mene raje lepo vikaj in nikar razmišljat, če sem še uporabna. :)[/quote]
Se ti že po pisanju vidi, da nisi kaj dosti razgledana. Zgovarjaš se na leta, ki pa nimajo nobene veze z zrelostjo. Vikal te pa ne bom dokler boš ti mene tikala. Na koncu dneva še vedno visiš na Monu, si še vedno samska in po vsej verjetnostu tudi precej obupana, če ne niti ne bi šla odpret take teme.

Hvala. :)[/quote]

malenkost… 🙂

Dej Pikec, ti mene raje lepo vikaj in nikar razmišljat, če sem še uporabna. :)[/quote]
Se ti že po pisanju vidi, da nisi kaj dosti razgledana. Zgovarjaš se na leta, ki pa nimajo nobene veze z zrelostjo. Vikal te pa ne bom dokler boš ti mene tikala. Na koncu dneva še vedno visiš na Monu, si še vedno samska in po vsej verjetnostu tudi precej obupana, če ne niti ne bi šla odpret take teme.[/quote]

Vidim, da ti tudi statistika ne leži, ne samo področje dojemanja in ČI. 🙂

Ej dečko, relax. Jaz sem si s svojimi leti in vsem ostalim čisto na TI (predvidevam, da tudi za to rabiš prevod). Kaj pa tebe muči, da ti je edino mladost v zagovor, pa ne vem in me niti ne zanima. 🙂

torej, če je Spiderov 5%, je pri ostalih ta možnost za vezo odprta

japkica piše:

Bi šli v razmerje z žensko, ki
preprosto živi in ne vidi v vsakem moškem sovražnika? 😉
Ki je preprosto rada ženska in vidi v moškem še kaj drugega razen kljukice na seznamu? Ki verjame v moške in predvsem v svoj čut in svojo izbiro? ;)))

mislim, da smo tako izbirali in ali bili izbrani. ponovitve izbora, v kolikor ni nasilja, biološko-ekonomsko niso smiselne, saj se zgodovina ponavlja, račun pa ne izide:)
ena serija, dve seriji, tri. uuuu.

“bi šli v razmerje z žensko”, si točno ne predstavljam, kaj bi to lahko bilo:) ?
je to tisto, ki je bilo, ko je že bilo?
je to, to, ko je pri Spiderjih vsak teden, ali ki je pri Spiderjih še možnost, da bo?

Tole pa ne razumem… a je možna kakšna razlaga tegale umotvora zgoraj?

norTON :)))))))

Saj ne sprašujem zase! Od je ti ta ideja? Ali pa tudi ti misliš kakšno nesrečno, grdo in samsko bitje sem? :)))) Aja… pa še velik nos imam, kot Turkinja. Menda. :)))))))

Jst sem razumel Nortona. Point je, da smo že naleteli na takšno žensko. Všeč so nam živahne punce, polne energije, zabavne, komunikativne, vizualno privlačne in s takšnimi se tudi zapletamo, pa če je to za resno zvezo, ali za zajebancijo, ni važno. Da to so tiste, ki preprosto živijo in ne sovražijo moške lol. Ta tema ima ziher nek “globji” pomen, ki ga še nihče izmed nas, z izjemo avtorice ni pogruntal.

važno da nisi bela kot kislo mleko 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close