Bi šle?
Zajtrk je samopostrežen in je vsega dovolj.
Za večerjo pa imaš pred jed si sam postrežeš juha in hladne jedi tudi testenine ali riž.
Glavna jed imaš pa 5 možnih menijev in si izbereš kar želiš.
Za kosilo si lahko v hotelu rihtaš ali pa greš ven jest.
Mi nismo komplicirali smo se zjutraj najedli potem sem imela pa par piškotov s sabo pa nutelo smo tle nabavli in kako žemljico smo vzeli pri zajtrku za tamalo ali smo jih šli kupit. Pa en dan smo šli na pizzo.
Glede hrane pa piše da če kaj vzameš če te dobijo moraš plačat. Sam folk je kar na veliko nosu ven. Od sadja do malih marmeladic in vsega no.
Pjača pri zajtrku je kava čaj sok, za večerjo pa plačaš pijačo.
Drugače nam je blo pa super naša mala je še alergik astmatik in ji je klima definitivno ustrezala.
Če hočeš pa vse samopostrežno je pa hotel avrora ki so ga prenovili in je ful lep smo ga gledali od daleč ker so za prvi maj še delali.
Uživajte.
No, saj, moja dva imata 2,5 in 5,5 let, ampak prekipevata od energije in včasih komajda utegnem skočiti na WC. Če si predstavljam par situacij: a) tamalo je treba dati spat, starejšemu je tačas dolgčas, tako da brenči naokrog in jo moti, rezultat je seveda znan, b) eden bi se kopal, drugi bi šel na igrala, mene vmes po možnosti prime na WC, c) jesti bi morali v glavnem sendviče, saj poštenega obroka ne bi imela časa pripraviti. Pa še kaj bi se našlo. Saj bi zmogla, ampak kaj bi konec koncev imela od tega?
Tega ‘vzameš jih že za družbo s seboj’ pa ne razumem. Saj nisem nikjer rekla, da bi šla nekam sama, njiju pa pustila doma – samo to, da ne bi šla z njima na počitnice, če zraven ne bi bilo še koga. V tem primeru bi raje ostala doma in ju za par uric peljala na bazen ali kak izlet v bližino. Zase pa itak najbolje veste sami.
Da ne bo izgledalo, da govorim na pamet…
Sama sem šla v toplice, ko je bila mlajša stara 3 mesece, večja pa 3 leta. Potem smo šle same na morje, za en teden, ko je bila mlajša stara 8 mesecev, večja pa 3 leta in pol. Letos bomo šle spet same junija, ko bo imela mlajša cca. leto in pol, večja pa nekje 4 in pol.
Sem navajena bit sama z obema, ker sem velikokrat tudi doma sama z njima med tednom. Poleg tega se mi zdi, da otroku, staremu 4 leta in več lahko dopoveš vse. Pač rečeš, da moraš dat mlajšega spat in mu ta čas daš risanko (zato imamo vedno s seboj lap top), kaj za risat ipd.
Kar se tiče eden bi to, drug bi to, se lepo zmeniš, da najprej gremo vsi recimo plavat, potem gremo pa vsi skupaj na igrala…
Kaj sem pa mislila z družbo? To, da mi je ful luštn it ven na pijačo če mam punci s seboj, ker se z večjo lahko luštno pogovarjam, pa komentirava stvari okrog…
Je pa res, da pač se prilagodiš mulčkom, sam si v malo bolj podrejenem položaju… Ampak je luštno in izvedljivo. Pa zvečer je fletno, ko jih pospraviš spat, se vsedeš na teraso, kozarček v roko, meditacija, užitek…
Forum je zaprt za komentiranje.