Bi šle oz. greste ven brez modrca? Zaradi zdravja ali iz estetskih razlogov?
Ne, B ni povprečje. Je pa res, da večina žensk še vedno nosi napačno številko (navadno prevelik podprsni obseg in premajhno košarico). In C košarica ni veliko – ne pri suhi ne pri debeli. Ker je pomembna razlika med podprsnim in prsnim obsegom. In pri C košarici pač ni velika. Ne pri 65 ne pri 120. Je pa res, da je volumen b košarice pri podprsnem obsegu 120 vseeno konkreten. 🙂
Ne, B ni povprečje. Je pa res, da večina žensk še vedno nosi napačno številko (navadno prevelik podprsni obseg in premajhno košarico).
[/quote]
Tole bo kar drzalo. Dokler sem nosila 75B, kar sem si dolocila nekje v mladosti, ga ni bilo modrca, ki me ne bi nekje tiscal. Sem mislila, da je premajhen in presla na 80B – obup. Dokler nisem enkrat pri nakupu za pomoc prosila prodajalke, ces, da mi nekaj pri modelu, ki sem ga pomerjala, ni ok, pa ja iz prve izstrelila – premajhne kosarice in prevelik obseg. Zdaj izbiram med 70C in 75C in naenkrat so modrci postali udobni 😉
Samo potrjuješ, da nimaš ravno pojma. 🙂 Predvsem pa da si samo še eden izmed mnogih, ki misli, da je D košarica pa nekaj ogromnega. Pa ni.
Tale na linku res ni suha, je pa vseeno dober primer. Ne zgleda kot da bi imela ogromne joške, pa ima 34g, kar je naša 75h približno.
https://m.youtube.com/watch?v=xbzTz7hj2rA
Vidim, da ne dojameš. Verjetno zato ne, ker nisi lastnik kakšnih 🙂 Bistvo je, da B košarica pri nas ni povprečje (je več), verjamem pa, da jih veliko nosi to (napačno) košarico. Žal zato, ker razmišljajo podobno kot ti – da je vse, kar je več, ogromno. Pa ni. Tudi suhe imajo večje košarice, pa ne bi nihče rekel, da imajo res toliko. Ker ne moreš reči, da je ženska, ki ima 65f, debela.
Sicer pa tako za info – volumen košarice pri 75c je enak volumnu košarice 65d, 60e. In obratno – enak je volumnu kosarice 80b, 85a.
Kakorkoli že,
Vidim, da ne dojameš. Verjetno zato ne, ker nisi lastnik kakšnih 🙂 Bistvo je, da B košarica pri nas ni povprečje (je več), verjamem pa, da jih veliko nosi to (napačno) košarico. Žal zato, ker razmišljajo podobno kot ti – da je vse, kar je več, ogromno. Pa ni. Tudi suhe imajo večje košarice, pa ne bi nihče rekel, da imajo res toliko. Ker ne moreš reči, da je ženska, ki ima 65f, debela.
Sicer pa tako za info – volumen košarice pri 75c je enak volumnu košarice 65d, 60e. In obratno – enak je volumnu kosarice 80b, 85a.
Kakorkoli že,
[/quote]
Škoda truda razlagati njemu podobnim.
Tale v reklami je imela modrc…
Forum je zaprt za komentiranje.