Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi šle oz. greste ven brez modrca? Zaradi zdravja ali iz estetskih razlogov?

Bi šle oz. greste ven brez modrca? Zaradi zdravja ali iz estetskih razlogov?

Že 1000x sem ji, pa je ne morem za nič na svetu prepričati …
[/quote]

Kaj pa manjša denarna nagrada?

Lepo je videti žensko na ulici brez modrčka, pa niti ni pomembna velikost prsi.
Pa, da še bradavičke nabreknejo….mmmm 👍😜

[/quote]

Če pa tega ne znaš…

[/quote]

Kaj je razlog da noče?

Brez modrca naokrog hodi več kot pol Slovenk. Samo problem je, ker za tiste A in B košarice res ne rabijo modrca.

[/quote]

Tvoja žena ni edina. Mislim, da jih je vsaj polovica takih, če ne celo več, ki na moževo željo ne bi šla ven brez modrca.

Nikoli. Bi me bilo strašno sram, če bi se mi karkoli videlo skozi.

Tudi moški imajo joške. Večina več kot jaz, pa sem ženska.

B košarica da so srednje velike? No ja, če imaš številko 90B, potem že, sicer pa je to majhno, sori. Je pod povprečjem. Pa nima veze, samo ne pisat neumnosti, ok? 🙂
[/quote]

Pri suhih babah je B kr povprečje.

Pri suhih babah je B kr povprečje.
[/quote]

Pa saj vidis, da nima pojma in misli, ds vecja stevilka pred crko pomeni vecjr joske. Kaksne bi potem imela kaksna s stevilko 120B 😜 (bogve, ce to obstaja)

Košarica ni nič drugega kot razlika med obsegi čez oprsje in pod prsmi. Zlo suhe imajo ponavadi A ali B; če je suha bo z C zgledala že zelo prsato.

Ne, B ni povprečje. Je pa res, da večina žensk še vedno nosi napačno številko (navadno prevelik podprsni obseg in premajhno košarico). In C košarica ni veliko – ne pri suhi ne pri debeli. Ker je pomembna razlika med podprsnim in prsnim obsegom. In pri C košarici pač ni velika. Ne pri 65 ne pri 120. Je pa res, da je volumen b košarice pri podprsnem obsegu 120 vseeno konkreten. 🙂

D pri suhi ženski je redkost. d90 pa pomeni debelost.

Ne, B ni povprečje. Je pa res, da večina žensk še vedno nosi napačno številko (navadno prevelik podprsni obseg in premajhno košarico).
[/quote]

Tole bo kar drzalo. Dokler sem nosila 75B, kar sem si dolocila nekje v mladosti, ga ni bilo modrca, ki me ne bi nekje tiscal. Sem mislila, da je premajhen in presla na 80B – obup. Dokler nisem enkrat pri nakupu za pomoc prosila prodajalke, ces, da mi nekaj pri modelu, ki sem ga pomerjala, ni ok, pa ja iz prve izstrelila – premajhne kosarice in prevelik obseg. Zdaj izbiram med 70C in 75C in naenkrat so modrci postali udobni 😉

Samo potrjuješ, da nimaš ravno pojma. 🙂 Predvsem pa da si samo še eden izmed mnogih, ki misli, da je D košarica pa nekaj ogromnega. Pa ni.

Tale na linku res ni suha, je pa vseeno dober primer. Ne zgleda kot da bi imela ogromne joške, pa ima 34g, kar je naša 75h približno.
https://m.youtube.com/watch?v=xbzTz7hj2rA

ne vem kaj hočeš povedati. tale na sliki je kr malo debelčkana. Rekel sem, da imajo suhe punce redko D; včasih pa le, ti pa mi daš video z eno zavaljeno.

Vidim, da ne dojameš. Verjetno zato ne, ker nisi lastnik kakšnih 🙂 Bistvo je, da B košarica pri nas ni povprečje (je več), verjamem pa, da jih veliko nosi to (napačno) košarico. Žal zato, ker razmišljajo podobno kot ti – da je vse, kar je več, ogromno. Pa ni. Tudi suhe imajo večje košarice, pa ne bi nihče rekel, da imajo res toliko. Ker ne moreš reči, da je ženska, ki ima 65f, debela.
Sicer pa tako za info – volumen košarice pri 75c je enak volumnu košarice 65d, 60e. In obratno – enak je volumnu kosarice 80b, 85a.

Kakorkoli že,

Vidim, da ne dojameš. Verjetno zato ne, ker nisi lastnik kakšnih 🙂 Bistvo je, da B košarica pri nas ni povprečje (je več), verjamem pa, da jih veliko nosi to (napačno) košarico. Žal zato, ker razmišljajo podobno kot ti – da je vse, kar je več, ogromno. Pa ni. Tudi suhe imajo večje košarice, pa ne bi nihče rekel, da imajo res toliko. Ker ne moreš reči, da je ženska, ki ima 65f, debela.
Sicer pa tako za info – volumen košarice pri 75c je enak volumnu košarice 65d, 60e. In obratno – enak je volumnu kosarice 80b, 85a.

Kakorkoli že,
[/quote]

Škoda truda razlagati njemu podobnim.

Kaj škoda truda, če sta glupi? večina suhih bab nima več kot C. Ni šans.

Tako se dela!
Isto velja zame.
Edina izjema za modrc: močna burja in drugi vetrovi.
Če sem takrat brez modrca, mi joški plapolajo in me motijo. Posledice so lahko neverjetne.
Nekoč med burjo so me butnili po zobeh in sem imela kar lepe stroške pri zobarju.

Tale v reklami je imela modrc…

https://www.youtube.com/watch?v=nkTqdFee4p0

Mene vedno pritegnejo nenaličene in naravne ženske. Brez modrca so lahko ženske prsi še vedno zelo lepe.

Ce si jih ti bolj malo videl, se ne pomeni, da jih ni. Razen ce gledas same ploh prekle. Moja soseda je suha (presuha za moj okus), ima pa velike joske. Definitivno precej vec kot D. Enako njena mama. Tako da so tudi take.

Ce si jih ti bolj malo videl, se ne pomeni, da jih ni. Razen ce gledas same ploh prekle. Moja soseda je suha (presuha za moj okus), ima pa velike joske. Definitivno precej vec kot D. Enako njena mama. Tako da so tudi take.
[/quote]

Blagor tebi za take sosede 😉

Moj mož obožuje, da se mi bradavičke vidijo čez majčko, sploh ko sem zunaj. Pravi da ga ful rajca, ko mi baloni poskakujejo sem ter tja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close