Bi šle oz. greste ven brez modrca? Zaradi zdravja ali iz estetskih razlogov?
Imam skoraj 60 let. Košarico B. Modrca nikoli nisem nosila doma, že nekaj let ga ne nosim tudi jeseni/pozimi oziroma pod debelejšimi oblačili. Imam spodnje majice z oblikovano košarico (nepodloženo, brez kosti) in mi povsem zadošča. Modrc nosim izključno pod tanjšimi bluzami/majicami/poletnimi oblekami.
In ne, nimam skoraj nič povešenih ali praznih, še precej dobro stojijo. 🙂
[/quote]
Ja gotovo. Pa niti nimaš sivih las, niti ene gube, celulita, rit imaš okroglo čvrsto kot pred 40 leti, izgledaš itak ful mlajša, to ti seveda vsi pravijo in zato te osvajajo 30 letni mulci.
LOL
Prav v vsaki temi, kjer se omenja videz, se oglasijo take, ki so čudež matere narave, hčerke same boginje Afrodite. Zanimivo, da jih v živo nikjer nikoli ne vidimo.
B košarica da so srednje velike? No ja, če imaš številko 90B, potem že, sicer pa je to majhno, sori. Je pod povprečjem. Pa nima veze, samo ne pisat neumnosti, ok? 🙂
[/quote]
imam oz. imela sem, ko sem še kupovala modrčke, 85B. sem res vesela, da nimam takih jošk kot moja sestra, ki ima košarico C ali D, ti bi mi najbrž res grenilo življenje.
sploh pa ne gre za to ali so vleike ali male, da ženska pod majico nima modrčka se najbrž opazi iz aviona, ker vsaka po svoje pleše ob hoji. in za to gre, da moške to vznemirja, vzburja, iritira, kar je zame, žal, prmitivno.
Ja gotovo. Pa niti nimaš sivih las, niti ene gube, celulita, rit imaš okroglo čvrsto kot pred 40 leti, izgledaš itak ful mlajša, to ti seveda vsi pravijo in zato te osvajajo 30 letni mulci.
LOL
Prav v vsaki temi, kjer se omenja videz, se oglasijo take, ki so čudež matere narave, hčerke same boginje Afrodite. Zanimivo, da jih v živo nikjer nikoli ne vidimo.
[/quote]
Sori, ampak pri 30-ih nisi več mulc. Mulc si pri 15-ih. Po tej logiki bi moral nekdo, ki ima 70 let rečt moškemu ali ženski pri 45-h, da je mulc oz. mula.
Sori, ampak pri 30-ih nisi več mulc. Mulc si pri 15-ih. Po tej logiki bi moral nekdo, ki ima 70 let rečt moškemu ali ženski pri 45-h, da je mulc oz. mula.
[/quote]
Nisi razumel/a. Ponavadi take, ki se hvalijo, kako jih osvajajo pol mlajši od njih, gledajo nanje zviška, češ, “a res mislijo, da sem tako poceni, da bom pa kar padla na vsake lepe oči? Sploh pa sem toliko pametnejša in zrelejša od njega, pa izkušena, kaj pa on ve o življenju, on je še mulc.” Razumljivo sedaj? Izraz opisuje samovšečnost in odnos do njih, ne pa tega, da bi bili dejansko še otroci. Čeprav jih veliko še vedno tako živi in razmišlja, a to je že druga tema.
Pol se pa zgražate, ko mladina vrže vse joške ven, pol riti ven in še popek. Odrasli pa brez modrcov, da brez mikroskopa vidiš, kakšne joške ima, pod prozornimi hlačami, pa celo rit, ker ima mini hlačke ali če jih ni, pa samo rit.
Pri nas tam ena starejša, visoke petke, hlače prozorne, a ko je prišla v naš prostor, ker sem ravno tko sedela, sem najprej uzrla njeno nago rit, ko je šla mimo in barvo tangic. Še dobr, da sem imela možnost okna, kjer je bil ogled sonca in zelene narave.
Forum je zaprt za komentiranje.