Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi šle oz. greste ven brez modrca? Zaradi zdravja ali iz estetskih razlogov?

Bi šle oz. greste ven brez modrca? Zaradi zdravja ali iz estetskih razlogov?

To bi bilo lepo za videti 😜👍

Spet debata za ene z malimi, kako je fajn okoli brez hodit.

… da so slovenke brez okusa in predvsem, kar je še dosti huje, brez samokritike.
Vse imajo lepe jedre in polne prsi, nobena prav nič povešenih tudi pri 60.
Vse brez modrcev hodijo okoli.

Slovenija je raj za vse moške sveta.

[hashtag=horror]#horror[/hashtag]

Imam skoraj 60 let. Košarico B. Modrca nikoli nisem nosila doma, že nekaj let ga ne nosim tudi jeseni/pozimi oziroma pod debelejšimi oblačili. Imam spodnje majice z oblikovano košarico (nepodloženo, brez kosti) in mi povsem zadošča. Modrc nosim izključno pod tanjšimi bluzami/majicami/poletnimi oblekami.
In ne, nimam skoraj nič povešenih ali praznih, še precej dobro stojijo. 🙂
[/quote]

Ja gotovo. Pa niti nimaš sivih las, niti ene gube, celulita, rit imaš okroglo čvrsto kot pred 40 leti, izgledaš itak ful mlajša, to ti seveda vsi pravijo in zato te osvajajo 30 letni mulci.
LOL
Prav v vsaki temi, kjer se omenja videz, se oglasijo take, ki so čudež matere narave, hčerke same boginje Afrodite. Zanimivo, da jih v živo nikjer nikoli ne vidimo.

B košarica da so srednje velike? No ja, če imaš številko 90B, potem že, sicer pa je to majhno, sori. Je pod povprečjem. Pa nima veze, samo ne pisat neumnosti, ok? 🙂
[/quote]

imam oz. imela sem, ko sem še kupovala modrčke, 85B. sem res vesela, da nimam takih jošk kot moja sestra, ki ima košarico C ali D, ti bi mi najbrž res grenilo življenje.
sploh pa ne gre za to ali so vleike ali male, da ženska pod majico nima modrčka se najbrž opazi iz aviona, ker vsaka po svoje pleše ob hoji. in za to gre, da moške to vznemirja, vzburja, iritira, kar je zame, žal, prmitivno.

Ja gotovo. Pa niti nimaš sivih las, niti ene gube, celulita, rit imaš okroglo čvrsto kot pred 40 leti, izgledaš itak ful mlajša, to ti seveda vsi pravijo in zato te osvajajo 30 letni mulci.
LOL
Prav v vsaki temi, kjer se omenja videz, se oglasijo take, ki so čudež matere narave, hčerke same boginje Afrodite. Zanimivo, da jih v živo nikjer nikoli ne vidimo.
[/quote]

Sori, ampak pri 30-ih nisi več mulc. Mulc si pri 15-ih. Po tej logiki bi moral nekdo, ki ima 70 let rečt moškemu ali ženski pri 45-h, da je mulc oz. mula.

Imam 50 let, modrc vsa leta samo za v službo, sicer obvezno brez. Moji joški sta še vedno zelo pokončni. Ravno zadnjič sem dobila kompliment ljubimca, da imam joški kot 25letnica.

Za v službo skoraj vedno, za doma in ven nikoli, za laufat pa športni modrc. Me nič več ne motijo razni slinavi pogledi in opolzki komentarji. Važno, da se jaz počutim udobno. Starost 40+, velikost modrca 65C.

Sori, ampak pri 30-ih nisi več mulc. Mulc si pri 15-ih. Po tej logiki bi moral nekdo, ki ima 70 let rečt moškemu ali ženski pri 45-h, da je mulc oz. mula.
[/quote]

Nisi razumel/a. Ponavadi take, ki se hvalijo, kako jih osvajajo pol mlajši od njih, gledajo nanje zviška, češ, “a res mislijo, da sem tako poceni, da bom pa kar padla na vsake lepe oči? Sploh pa sem toliko pametnejša in zrelejša od njega, pa izkušena, kaj pa on ve o življenju, on je še mulc.” Razumljivo sedaj? Izraz opisuje samovšečnost in odnos do njih, ne pa tega, da bi bili dejansko še otroci. Čeprav jih veliko še vedno tako živi in razmišlja, a to je že druga tema.

A pri 50 letih imate ljubimca?

Jaz verjamem, da imajo ljubimca. Da imajo joške še vedno čvrste pa ne verjamem niti za trenutek, razen če so ploh in dve bradavici, torej da nima kaj viset.

Pol se pa zgražate, ko mladina vrže vse joške ven, pol riti ven in še popek. Odrasli pa brez modrcov, da brez mikroskopa vidiš, kakšne joške ima, pod prozornimi hlačami, pa celo rit, ker ima mini hlačke ali če jih ni, pa samo rit.
Pri nas tam ena starejša, visoke petke, hlače prozorne, a ko je prišla v naš prostor, ker sem ravno tko sedela, sem najprej uzrla njeno nago rit, ko je šla mimo in barvo tangic. Še dobr, da sem imela možnost okna, kjer je bil ogled sonca in zelene narave.

Blagor tvojemu ljubimcu 😜.

Imam 50 let, modrc vsa leta samo za v službo, sicer obvezno brez. Moji joški sta še vedno zelo pokončni. Ravno zadnjič sem dobila kompliment ljubimca, da imam joški kot 25letnica.
[/quote]

Blagor tvojemu ljubimcu ,😜

Doma ga nikoli ne nosim, nosim ga samo za v službo pod tanjšimi oblačili…drugače pa ne. Pa stojijo kar dobro na svojem mestu.

Če oblečeš pisane majice se prav nič ne vidi.

Res ne vem, zakaj ne reaktiviras tiste teme o dnevnih opravah….te nic prsti ne srbijo?

Pa se k temi, na monu vedno brez!(modrca in pameti) 😉

Sem hotela iti brez, ampak to v naši konzervativni družbi ni sprejemljivo, zato nosim podložene tope. Imam pa 75 C.

Baje, da je Fajonka tudi velikokrat brez modrca.

Lahko rušiš tabuje 🙂

Moja žena pa ne nosi modrca samo, ko se gre tuširat ali pa ob vroči urici … Od nekdaj sem sanjal tako, ki bi bila cele dneve brez modrca …

Ja povej ji, kaj si želiš, ja luba duša …

Če bi bila v Ameriki, kjer dost hodijo brez modrca, bi včasih šla brez, tukaj jih ne bi rada začela rušit, ker nisem tak človek. xD

Ja povej ji, kaj si želiš, ja luba duša …
[/quote]

Že 1000x sem ji, pa je ne morem za nič na svetu prepričati …

Prvih trideset let iz estetskega razloga, zdaj se moram pa že bolj na zdravje sklicevat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close