Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Bi si upale??

Bi si upale??

Oh punči, no. Vprašala je in svoje mnenje sem povedala. Negativno ni zaželjeno? Je treba le kimati al kako?
Zavidam ji? OMG, ti si pa modelka, no. In ja, raje nosim svoje torbice, kot pa pripomoček za shranjevanje modrcev. Ampak vsak po svoje a ne? Glavno, da te ne povozi čas. Za pozimi pa naj res nosi torbo za shranjevanje pancarjev. Pa ta moder delavski kombinezon. Sej so vendar moderni. Noben ne bo niti opazu, da je delavski (sam tist SCT znak nej da dol, pa čez Gucci, pa je zmagala)

Eni smo bili najstniki v času, ko so bili moderni plastični mrežasti cekarji za povsod!!! (ene frajle so ga imele kar za v šolo), in sandale za v vodo so se nosile kot čevlji. Tudi pletene male kufrčke smo imeli za šolo ali kot torbico. Tako da …

kot da je važno za kaj točno je nekaj.. kako ozko gledanje… kot da bi nekdo rekel, da je ta kruh samo za okras, ti pa lačna in bi ga samo gledala, ker ni prav za jest… ej še vedno je kruh… in to je še vedno torbica!

Če te kje vidim greva na pijačo 😛

Ti se pa nauči brat sporočila – je avtorica posta jasno rekla, da je torbica namenjena shranjevanju perila, a ona bi jo pač nosila kot navadno torbo. LOL tebi.

ful frajersko bo, prava tipica boš!
všeč so mi odpičene zadeve

Te torbice so mi naravnost ogabne in cenene. Pa naj so za shranjevanje perila (btw. a res kdo nosi posebej torbico za modrce????) ali kot normalna torbica.

letos nosim takšno verižico

bi si ve upale?

Na tvoji levi ti je malo gnojila padlo na kožo :)))))

Jaz bi pa torbico z moškim organom….

Kaj pomeni “prižemi pripeto datoteko”? Po pomoti sem stisnila to in je nekaj šrotalo po računalniku cel čas in mi je ni odprlo. Kaj se je zgodilo?

da ti jo shrani na računalnik oz. da ti ponudi opcijo shranitve v željeno mapo na računalniku.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Hvala ti, ampak ni mi dalo opcije za shranit, le šrotalo je lep cajt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close