Bi se odpovedali seksu do konca življenja v zameno za milijon evrov?
eno vprašanje kar tako, 30.11.2012 ob 16:11
Jaz bi se takoj. Sicer pa tudi že kar nekaj časa ne seksam več, ker se mi ne da in mi je stvar obupno dolgočasna.
Pa vi, bi se odpovedali seksu za zmeraj, če bi vam nekdo dal milijon evrov?
Večina na monu vas ne seksa in nikoli ne boste in za to ne dobite niti centa.? O čem torej sploh bluziš?
Imam obcutno vec kot milion evrov. Ampak pri sexu mi to nic ne pomaga. Kljub temu, da sem koraj najboljzazelen moski imam kvalitetnega sexa obcutno premalo. Denar pri tem ni pomemben. Takoj pa bi dal 1 miloin evrov za res dober sex za 10 let. To bi bil najbolje porabljen denar in hkrati najboljsa investicija
Takoj, mi je več do finančne varnosti kot do praznjenja jajc. Vidla bi cel svet uživala na polno v tujini, hodila na morje, v planine, ogledovala svet, raziskovala, pisala potopis, v tej državi kjer ne dobiš do 40leta z diplomo niti službe za nedoločen čas nebi niti enga centa porabila, takoj bi odpotovala. Meni nihče v tej državi ni pomagal do stabilne finančne situacije, zato nebom mela otrok. Razmišljam da bi mela pogreb namesto žurke za 40 roj.dan.
Absolutno!, 17.06.2023 ob 11:18
Takoj, mi je več do finančne varnosti kot do praznjenja jajc. Vidla bi cel svet uživala na polno v tujini, hodila na morje, v planine, ogledovala svet, raziskovala, pisala potopis, v tej državi kjer ne dobiš do 40leta z diplomo niti službe za nedoločen čas nebi niti enga centa porabila, takoj bi odpotovala. Meni nihče v tej državi ni pomagal do stabilne finančne situacije, zato nebom mela otrok. Razmišljam da bi mela pogreb namesto žurke za 40 roj.dan.
Ne krivi drzave! Okolje je kakrsno je in vsak se na njega odziva po svoje. Kakrsenkoli output dobis na vlozeni input je vedno 100% odgovornost izkljucno na tebi. Se pravi samo ti si kriva za stanje v katerem si. Poleg tega pa je slo drzava, kjer so vsi na izi, stresa skorajda ni, sociala deluje in otroke si lahko prakticno vsak privosci brez problema, saj je zdravstvo zastonj, vrtci zastonj ali pa najcenejsi v evropi. Place pa skorajda evropsko primerljive. Ritem zivljenja pa super lezeren. Ne ukvarjaj se z okolico. Ce hoces imeti otroke, jih imej. Casi so idealni in zadnjih nekaj tisoc let nikoli ni bilo lazje kot danes.
Absolutno!, 17.06.2023 ob 11:40
Oprosti, sem imela veze – 3, pa noben ni hotel met otrok z mano, ker nimam službe za nedoločen čas. Tako da blefiraj komu drugemu…. vtaknite socialno raje albancem, ukrajincem itd… Mi slovencki v Sloveniji ne nucamo tega.
Tvoja izbira! Zagrenjena si. Tudi sluzbe za nedoločen cas so. Mogoce trenutno ne v tvoji stroki. Ampak ce je prioriteta sluzba za nedoločen cas, si jo pac poisces v roku nekaj mesecev ali tednov. Kasneje pa lahko menjas…lahko se zaposlis tudi v tujini. Lahko pa si tudi brezposelna in se zacasno ukvarjas z otroci, kar pa je itak vec kot sluzba. V slo je to kar lepo omogoceno. Izbira pa je tvoja. Samo ne igraj zrtve in ne krivi vse ljudi okoli sebe. Odgovornost za tvoje življenje je 100 % samo tvoja
Popay, 30.11.2012 ob 22:47
Razen tiste 73 letne, je tuga brat to od drugih žensk, svak čast še dvema izjemama. Pa ni čudno, da je družba dons čist v podnu, ko so ženske sovražno nastrojene do sexa. Seveda smo moški za njih itak dežurni krivci. Jebeš miljon evrov brez sex-a, aja lahko jih pa podariš, da kdo drug sexa na tvoj račun.
kje si legenda…, sej pravim, da je ta scena kot, da bi pisal dnevnik, ko x model privleče stare teme na površje, lahko kakšno besedo sam s sabo rečeš…, …., evo preživeli smo brez milijona €…
ste pač zelo slabi v postelji, 30.11.2012 ob 17:33
meni pa to bolj kaže v smer, da moški enostavno ne znate zadovoljiti bab; če bi jih, biu ble vse nore na seks. vi zase itak mislite, da ste bogovi seksa, pa ne bi znal ločit luknje od koze in ovce ali pa vaše drage; samo da se drgne, drgne, drgne, kajne.
ker slabo F*ate, so babe veliko bolj usekane na denar, saj jim prinaša 1000x več užitkov kot tisto vaše triminutno rintanje z ritjo, po katerem se reva še cel teden zdravi s canestenom zarad glivičnega vnetja… res, užitek pa tak… same kazanove ste in to še brez denarja, ko vas… saj veste kaj.
Evo, to.
In ne, ne bi se odpovedala za noben denar, nekatere namreč uživamo v tem 😉
Pozdravljeni,
Včasih se znajdemo v situacijah, kjer se lahko hote ali nehote znajdemo v težavah.
Nasveti odvetnika, spori z delodajalci, spori z zavarovalnicami, družino, zahtevanje primerne odškodnine in še mnogo drugih primerov, povzročajo visoke stroške. Zavedamo se, da so odvetniški in sodni stroški visoki, zato vam ponujamo rešitev – zavarovanje ARAG- ki ga pa morate skleniti pravočasno- še preden nastane težava, saj gre za zavarovanje. V okviru zavarovanja vam pripada enkrat mesečno tudi brezplačni pravni nasvet pri odvetniku.
S sklenitvijo zavarovanja ARAG boste prihranili ter se zaščitili. Tega se zaveda že veliko strank, skoraj 80.000, ki so že sklenili zavarovanje pri zavarovalnici ARAG.
Pobrskate lahko tudi po naši spletni strani: https://www.arag.si/zavarovanje-pravne-zascite/
V kolikor bi želeli skleniti zavarovanje, to najlažje storite tukaj: https://www.arag.si/sklenitev-zavarovanja/
V kolikor pa imate dodatna vprašanja, smo vam na voljo tudi na 080 30 16.
ARAG zavarovalnica pravne zaščite
Forum je zaprt za komentiranje.