Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi se odpovedali seksu do konca življenja v zameno za milijon evrov?

Bi se odpovedali seksu do konca življenja v zameno za milijon evrov?

Se strinjam 🙂

Jaz se sexu ne bi mogla odpovedat (+40 oba), mož pa zagotovo, ker se mu malokdaj sploh da. Po moje bi zamenjal tudi za rač.igrice, ne samo za 1 mio.

Bi rekla, da je več takih mož in nas žena:(

Bi rekla, da je več takih mož in nas žena:([/quote]

Nisem vedela, da je menopavza povezana s regrediranjem na stopnjo pubertete. Včasih imam občutek, da si raglja1 na tem forumu dela samopromocijo v tej smeri.

Misliš, da jo potrebujem????

komot

Nikakor. Preveč uživam.

Res ste čudni. Ali frigidni …

Denar, namesto človeškega stika … prav žalostno.

Ne, so stvari, ki se ne dajo izmerit v denarju….in zamenjat tudi ne….. 🙂

tista o 40 letnicah je pač isto mim…. mmmmmmmmmmmm…..jaz bi z vsakim letom rajše, večkrat…seks je pa vsakič boljši 🙂

z lahkoto
33 let že 2 leti brez, so druge kompenzacije za dvig adrenalina, serotinina …

sploh ne pogrešam, pofrešasm pa kdaj kak dotik, objem ki ga dobim od meni bližnjih ljudi,

brez dotika bi težje :-(((((((((

No, mislim, da je več kot očitno.

No, mislim, da je več kot očitno.[/quote]

Da se ne boš počutila zapostavljeno, te bom dala na prednostno listo za en hitr samopromocijski načrt še zate:) V ponedeljek ob 17.10.

Jaz takoj zamenjam (stara 45 let). Mogoče bi si s tistim denarjem kupila vibrator za včasih, da se psihično sprostim bolj na hitro.. Pri sexu se itak vse dogaja prepočasi.

Razen tiste 73 letne, je tuga brat to od drugih žensk, svak čast še dvema izjemama. Pa ni čudno, da je družba dons čist v podnu, ko so ženske sovražno nastrojene do sexa. Seveda smo moški za njih itak dežurni krivci. Jebeš miljon evrov brez sex-a, aja lahko jih pa podariš, da kdo drug sexa na tvoj račun.

…potem pa neobremenjeno sexala še naprej. Poštenost pač danes ne prinese nič dobrega. 🙂

Ne bi se, ker mi je seks fajn in me spodbuja, da razmišljam pozitivno in kreativno. Kaj ti bo podarjen milijon, če ga ne boš znal ceniti?
Raje seksam in se trudim pridet do milijona sam. Pomembna je pot, ne cilj.

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

očitno promoviraš sex, najbrž ti je tudi do tega, da se ta vražje prenapolnjen planet s človeškimi osebki (iztrebki) še bolj napolni, ali kako?

ni sexa – ni spolno presnoljivih bolezni

ni sexa – je manj človeštva (bogu hvala!)

ni sexa – je več časa za razmišljanje in kontemplacijo

amen. in kaj mi bo sex? sem sexala 20 let+, pa bi si od cca. 45 preskušenih samo dva zapomnila…vsi ostali ste PODEN, in kako naj bo človeku do sexa, ko pa ste slabi FU*ači?

milijon evrov – opala! to pa je TO. zlasti v teh časih, ko denar bolj nucamo kot sex.

Hmm,…. ti bi lahko še s naslednjimi 45 sexala pa bi ostala nedojebana, pač sovražiš sex in s tem verjetno tudi moške. Slabi f…či so pa itak vsi moški, če ženska ni s čustvi v sexu. Tak tip ženske kot si ti je itak za moškega odklop.Bi pa še to pripomnil, da tist, ki rad ne sex-a si niti ne zasluži tega miljona.

Pozabite na zadetek na loteriji, nič drugega vas ne bo osrečilo bolj kot vrhunski in pogosti sex!

Odgovor na objavo uporabnika
eno vprašanje kar tako, 30.11.2012 ob 16:11

Jaz bi se takoj. Sicer pa tudi že kar nekaj časa ne seksam več, ker se mi ne da in mi je stvar obupno dolgočasna.

Pa vi, bi se odpovedali seksu za zmeraj, če bi vam nekdo dal milijon evrov?

Če vsaj podvojiš ponudbo – bi pa že razmislil.

ker mi je vec do erotike kot seksa brez problema

Absolutno takoj in absolutno brez problema.

Odgovor na objavo uporabnika
ste pač zelo slabi v postelji, 30.11.2012 ob 17:33

meni pa to bolj kaže v smer, da moški enostavno ne znate zadovoljiti bab; če bi jih, biu ble vse nore na seks. vi zase itak mislite, da ste bogovi seksa, pa ne bi znal ločit luknje od koze in ovce ali pa vaše drage; samo da se drgne, drgne, drgne, kajne.

ker slabo F*ate, so babe veliko bolj usekane na denar, saj jim prinaša 1000x več užitkov kot tisto vaše triminutno rintanje z ritjo, po katerem se reva še cel teden zdravi s canestenom zarad glivičnega vnetja… res, užitek pa tak… same kazanove ste in to še brez denarja, ko vas… saj veste kaj.

jadniki pofu kani,neznate babe zrajcat na suho rinete pol se  morjo pa vsake dva tedna zdravt z vnetju babnce, slovencki nesposobni

grem stavt da teli jadniki k pisejo d so pr 40 babe sele v razcvetu zgledajo k eni pedrcki

al pa presuhi

po mojih izkusnjah majo hudi tipi s kasnim tatujem hude vitke pickice,pedri kosceni pa majo 40,50letnice d se saj mal bl moski pocutjo k na videz zgledajo k eni najstniki ?

baba stara pa misl d je huda k ma enga pedrcka zraven?

Dolžan si mi pol miljona.

In zaključek je? Teoretično imamo na MONu milionarje, v praksi pa se jim še sexat ne ljubi. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close