Bi se odpovedali seksu do konca življenja v zameno za milijon evrov?
Pričakovano: moški se ne bi, ženske z lahkoto.
Jasno je, da smo moški skos potrebni in bi lahko trikrat na dan, kjerkoli, kadarkoli, ženske imajo pa 1 milijon izgovorov, da ne bi dale….
Itak pa so ženske po 40 že hin kar se fuka tiče; njihovi odgovori so več kot pričakovani!
In potem se sprašujejo tukaj na MON-u; našel je mlajšo. Le zakaj?
meni pa to bolj kaže v smer, da moški enostavno ne znate zadovoljiti bab; če bi jih, biu ble vse nore na seks. vi zase itak mislite, da ste bogovi seksa, pa ne bi znal ločit luknje od koze in ovce ali pa vaše drage; samo da se drgne, drgne, drgne, kajne.
ker slabo F*ate, so babe veliko bolj usekane na denar, saj jim prinaša 1000x več užitkov kot tisto vaše triminutno rintanje z ritjo, po katerem se reva še cel teden zdravi s canestenom zarad glivičnega vnetja… res, užitek pa tak… same kazanove ste in to še brez denarja, ko vas… saj veste kaj.
lahko ti naštejem nekaj res seksi avtov, ki so bolj jebabilni od najbolj jebilnega tipa ali babe.
pa adrenalinske podvige, recimo prelet z letalom čez Antarktiko.
seks je droga za reveže.[/quote]
Avto imam jebabilni no vsaj konjev ima kot v Lipici, jebeš polet s balonom , poleg tega če le obstoja možnost se ne vozim z ničemer kar sam ne upravljam.
Če je seks droga, sem zasvojen do amena :-))))
lahko ti naštejem nekaj res seksi avtov, ki so bolj jebabilni od najbolj jebilnega tipa ali babe.
pa adrenalinske podvige, recimo prelet z letalom čez Antarktiko.
seks je droga za reveže.[/quote]
Avto imam jebabilni no vsaj konjev ima kot v Lipici, jebeš polet s balonom , poleg tega če le obstoja možnost se ne vozim z ničemer kar sam ne upravljam.
Če je seks droga, sem zasvojen do amena :-))))[/quote]
potem pa potegni še eno ‘črtico’ te droge zame, in uživaj, mene ta šport ne zanima, kot rečeno: samo še do orng gasa pod stopalom mi je, pa luksuza. meni materialno odlično nadomešča seks s sočlovekom. aja, pa psa ne smem pozabit. prijateljstvo s psom – in tu ni ničesar spolnega – odlično nadomesti tudi še tako pristno povezanost s človekom.
Če je seks droga, sem zasvojen do amena :-))))[/quote]
potem pa potegni še eno ‘črtico’ te droge zame, in uživaj, mene ta šport ne zanima, kot rečeno: samo še do orng gasa pod stopalom mi je, pa luksuza. meni materialno odlično nadomešča seks s sočlovekom. aja, pa psa ne smem pozabit. prijateljstvo s psom – in tu ni ničesar spolnega – odlično nadomesti tudi še tako pristno povezanost s človekom.[/quote]
Kaj pomeni *orng gasa* , če hitrost potem sem za , seveda na dirkališču kamor občasno gremo s ekipo .
Porsche GT3 in Audi r8 , verjemi sta hitra da gate trga :-))))
HAHAHA BRAVO !
meni pa to bolj kaže v smer, da moški enostavno ne znate zadovoljiti bab; če bi jih, biu ble vse nore na seks. vi zase itak mislite, da ste bogovi seksa, pa ne bi znal ločit luknje od koze in ovce ali pa vaše drage; samo da se drgne, drgne, drgne, kajne.
ker slabo F*ate, so babe veliko bolj usekane na denar, saj jim prinaša 1000x več užitkov kot tisto vaše triminutno rintanje z ritjo, po katerem se reva še cel teden zdravi s canestenom zarad glivičnega vnetja… res, užitek pa tak… same kazanove ste in to še brez denarja, ko vas… saj veste kaj.[/quote]
potem pa potegni še eno ‘črtico’ te droge zame, in uživaj, mene ta šport ne zanima, kot rečeno: samo še do orng gasa pod stopalom mi je, pa luksuza. meni materialno odlično nadomešča seks s sočlovekom. aja, pa psa ne smem pozabit. prijateljstvo s psom – in tu ni ničesar spolnega – odlično nadomesti tudi še tako pristno povezanost s človekom.[/quote]
Kaj pomeni *orng gasa* , če hitrost potem sem za , seveda na dirkališču kamor občasno gremo s ekipo .
Porsche GT3 in Audi r8 , verjemi sta hitra da gate trga :-))))[/quote]
No vidiš, ti je končno uspelo, da si me zrajcal… talk that to me…
Forum je zaprt za komentiranje.