Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi raje seksale s Pahorjem ali z Janšo?

Bi raje seksale s Pahorjem ali z Janšo?

Če bi morale izbrati enega od njiju. Ne pisat, da ne bi z nobenim (ker to itak nobena normalna ženska ne bi :), ampak če bi pa bile prisiljene izbrati, s katerim bi? Jaz sem totalna levičarka in partizanka, ampak bi raje z Janšo. Mi je nekak bolj dec, čeprav je mal psiho 🙂

da je politka kurba tko da odpade.

So what, da bi raje z Janšo? SO WHAT????

Ma deeeeej no a ni sexy Pahor? 😀 Jaz bi raje Pahorja kot pa plešastega Janšo. 😀

Raje stradam.

Stavim, da je Pahor med rjuhami dolgočasen kot smrt. Metroseksualci so mi bljak.
Zato JJ, če že moram izbrati.
Preveriti žal ne morem.

Z nobenim. Pahor mi je en tak bljak sluz, Janša pa je bolj šiptarski od vsakega burekarja ali zelenjavarja tod okoli.

Zakaj pa tista, ki bi, ni normalna? Tako Janša kot Pahor sta imela in še imata ženske (oba sicer menjala in eksperimentirala, …), ki se mi zdijo dokaj normalne.

Janša se mi gravža, Pahor mi je osladen za kozlat.

In pa … kdo si ti, da me boš silila izbirat?

Nimata šans, ne eden in ne drugi.

pejte raj mal štrikat pa kvačkat, da vam ne bodo neumnosti šle po glavi.

Če bi bilo res neizogibno…..potem JJ, je vsaj dedec, ne pa Puža.

Matr ste ene zategnjene. A se ne znate niti malo zajebavat?

kva zdej a maš že datum, uro in kraj? Pa obvezno poročaj.

Bi vas rada vidla ja v reali, če bi katera zares odbila njuno pecanje in pripravljenost za “kaj več”. Pa rečte punce, kar čte, vam ne verjamem.:))

Hmm, vseeno bi bila bolj zadovoljna s kakšnim Pahorjem (v štartu pač bolj obvelja vizuala, potem bi pa že videli kaj in kako), a se tudi JJ ne bi branila, če bi se mi glih ponujala možnost.

So what!! :)))))))

S “ta lepim”. Če ne drugega, bi med sexom poskušala razvozlavati njegove stavke, ki jih živo čudo ne razume. Pa upam da bi vmes vsaj enkrat rekel SO WHAT in mi s tem polepšal dan 🙂 haha!

http://www.youtube.com/watch?v=-BtSqtM4rL8

Pa kadr koli mu je kdo sporočil, da se želi sestati z njim, mu je bil na voljo! hm….

Najraje bi seksala s Kresalko, Irglova je grda možača, Kresalka pa taka feminilna, mmmmmm

Od dedcev poslancev pa nobenega, ne hvala.

s komer koli, moj noče.

Pahor 🙂

[img]http://shrani.si/f/1Z/9a/2Zcd7gAm/ginekolog-dr-janez-jansa.jpg[/img] [img]http://www.mladina.si/projekti/duplerice/1024×768/borut-pahor.jpg[/img]

Jest se med seksom držim za partnerjeva ušesa.
Bi s Pahorjem telovadila, Janša ima že prevelika ušesa;.))

Z JJ bi vsaj vedela, da sem z dedcem, seks z Barbiko me ne zanima

Hiii, ampak Pahor je škorpijon, seksualno nabit!

Če bi imela na izbiro samo Pahorja in Janšo, potem mi res ne bi bilo druge, kot da izberem svečo!

Hja, če si tip, potem bi morebiti bil zate. 🙂

,Če ne bi on imel Urške in bi jaz bila sama sigurno z Janšejem,od nekdaj je on moj tip,ni ga takega dedca kot je on,pa to mislim že od te ko sem bila stara 18 let.On je pravi sexsi moški,ob katerm bi se vsaka ženska super počutila,pa še intelegenco ima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close