Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?
Ja lej če te moški že na videz ne privlači isto velja za žensko verjetno se ne trudimo, da bi ga spoznali saj pri večini je tako oziroma sem dobil kdaj pa kdaj tak občutek. In tako se nam včasih zgodi, da zavrnemo možnost, da bi spoznati dobrega človeka. Mnenja sem, da vsak išče sebi podobnega oz radi bi dobili še bolšega kot smo mi. Konec koncev saj nam z vseh strani vsiljujejo neke normative samo poglejmo reklame a v njej nastopa kaka normalna oz običajen moški vsi so v lepoti nad nami naravno ali popravljeno na pc isto velja v filmih in enostavno se nam dvigujejo noramtivi glede drugih sorazmerno temu pa nam peša naša samozavest.
Ja no kje se potem ustavi če praviš, da spoznaš tipa, ki ti je tudi potem postal zanimiv ali se ti začneš obnašati da tipom nisi več ali kako ali začneš tipom razlagat kao si neizkušena pač zadrži zase in ko bo postalo resno mu to povej če je pameten bo to izkoristil sebi v prid ne me razumet slabo.
Če ti tipov ne ocenjuješ po videzu, to še ne pomeni, da oni tebe ne. Vedeti moraš, da smo moški precej bolj mahnjeni na vizualnost žensk, kot obratno. Kdor trdi nasprotno, si malo laže.
Najvišji status pri moških imajo lepe ženske, ki imajo tudi podstrešje popucano.
Take, ki so samo lepe, so dober samo za seks.
Sive miške, ki niso po videzu nič posebnega, pristanejo pri kakšnem ziherašu.
Če je ženska grda, pa ji nič ne pomaga, ne pamet, ne šarm, ne denar.
Se strinjam z Jako če ti oseba že vizualno ni všeč si jo pripravljen sprejet kot prijatelja ne ogreješ pa se zanj oz. zanjo da bi imel zvezo oz sex z njo/njim. Pri nekaterih, ki cenijo tudi druge lastnosti pa to prijateljevanje prerase v nekaj več ampak jih je malo. Malo, ko premišljujem in opazujem prijatelje tudi sebe kake punce si dobijo sem mnenja, da gliha vkup štiha.
večino pa zanima tako notranjost, kot celofan. 🙂
s tem, da je enim všeč popolnoma nevpadljiv celofan, drugim pa kičast… večini spet tak, ki pritegne… torej nekje vmes.
Na nek način razumem to.
Ženskam je lažje, tega ni moč zanikati. Ene bi cel lajf skakale iz veze v vezo, se zajebavale, dokler se naenkrat ne zbudijo, ugotovijo, da so stare 35 ali več in da je kandidatov vedno manj. Potem pridejo na mon odpirat teme “kje so moški zame”.
Ko je ženska stara 15, hodi z 18-letniki na zmenke. Ko je tip star 15, hodi s prijatelji v kino. Zato samski 28-letnik in samska 28-letnica niti slučajno ni isto. Moški večinoma gledamo za nekoliko mlajšimi od sebe, ženske za nekoliko starejšimi. Tip se lahko začne počasi sekirati, če je pri 40 še samski.
Forum je zaprt za komentiranje.