Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?

Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?

neizkušena od kod si?

Koroška

ž

a res. jaz tudi – ravne? pa ti?

Ja lej če te moški že na videz ne privlači isto velja za žensko verjetno se ne trudimo, da bi ga spoznali saj pri večini je tako oziroma sem dobil kdaj pa kdaj tak občutek. In tako se nam včasih zgodi, da zavrnemo možnost, da bi spoznati dobrega človeka. Mnenja sem, da vsak išče sebi podobnega oz radi bi dobili še bolšega kot smo mi. Konec koncev saj nam z vseh strani vsiljujejo neke normative samo poglejmo reklame a v njej nastopa kaka normalna oz običajen moški vsi so v lepoti nad nami naravno ali popravljeno na pc isto velja v filmih in enostavno se nam dvigujejo noramtivi glede drugih sorazmerno temu pa nam peša naša samozavest.

Moj pogled ni tak. Dostikrat se mi je že zgodilo, da mi moški vizuelno prvič sploh ni bil privlačen, bi rekla povsem nezanimiv. Ampak po druženju z njim, sem ugotovila da je zelo privlačen. In mi je postal tudi vizuelno lep. Zato nikoli ne ocenjujem ljudi recimo po fotki.

Ja no kje se potem ustavi če praviš, da spoznaš tipa, ki ti je tudi potem postal zanimiv ali se ti začneš obnašati da tipom nisi več ali kako ali začneš tipom razlagat kao si neizkušena pač zadrži zase in ko bo postalo resno mu to povej če je pameten bo to izkoristil sebi v prid ne me razumet slabo.

Logično, da nikomur ne razlagam, da sem neizkušena. Saj nisem nora.
Problem je v tem, da moškemu, ki je meni všeč oz. ki so mi bili do sedaj všeč, nikoli jaz nisem bila všeč.

Ponavadi je tako če le upaš bodi pozorna če postaneš fantu zanimiva in ti pokaže da si mu všeč.

Ne morem nekoga prislit, da mu bom všeč. Če sem mu anti, sem mu pač anti. Saj čez čas prebolim.

Ponavadi se podobno izkušeni dobijo med sabo. En tip, ki je spal z 10-15 ali več ženskami, bo imel več tolerance do tega, koliko moških je imela punca pred njim.

čist preveč si napeta, neizkušena…zategni kak šnops, preden greš v akcijo…bo pomagalo:)

sicer pa od nič ni nič…zato se zmigaj, če želiš več kot nič.

pa vse pisanje tu vzemi kot dober nasvet in ne iskat odgovore na le te.

Če ti tipov ne ocenjuješ po videzu, to še ne pomeni, da oni tebe ne. Vedeti moraš, da smo moški precej bolj mahnjeni na vizualnost žensk, kot obratno. Kdor trdi nasprotno, si malo laže.

Najvišji status pri moških imajo lepe ženske, ki imajo tudi podstrešje popucano.

Take, ki so samo lepe, so dober samo za seks.

Sive miške, ki niso po videzu nič posebnega, pristanejo pri kakšnem ziherašu.

Če je ženska grda, pa ji nič ne pomaga, ne pamet, ne šarm, ne denar.

Ta pravo, kakrsnakoli ze je. Cloveka sprejmes v paketu z vsemi plusi in minusi. Heej ce imas nekoga rad potem je cisto vse nepomembno.

Idealistično razmišljanje.

Kar tako imamo radi samo bližnje sorodnike. Nekoga čist tretjega pa vzljubimo zaradi določenih lastnosti, ki jih ta oseba poseduje. Torej, ni res, da je čisto vse nepomembno.

Se strinjam z Jako če ti oseba že vizualno ni všeč si jo pripravljen sprejet kot prijatelja ne ogreješ pa se zanj oz. zanjo da bi imel zvezo oz sex z njo/njim. Pri nekaterih, ki cenijo tudi druge lastnosti pa to prijateljevanje prerase v nekaj več ampak jih je malo. Malo, ko premišljujem in opazujem prijatelje tudi sebe kake punce si dobijo sem mnenja, da gliha vkup štiha.

Kaj ces, nekatere zanima vsebina nekatere pa celofan. Ampka ko se ti zgodi, potem ti je v trenutku vse jasno….

večino pa zanima tako notranjost, kot celofan. 🙂
s tem, da je enim všeč popolnoma nevpadljiv celofan, drugim pa kičast… večini spet tak, ki pritegne… torej nekje vmes.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mene zanima oboje.

mene tudi. čeprav celofan kot tak nimam rada. je pa lepa embalaža zelo pomembna. 🙂

Samo en problemcek obstaja: tok trajanja.

ja, rok trajanja je običajno omejen prav pri vsebini. četudi embalaža sčasoma ni več to, kar je bila na začetku 🙂

Na nek način razumem to.

Ženskam je lažje, tega ni moč zanikati. Ene bi cel lajf skakale iz veze v vezo, se zajebavale, dokler se naenkrat ne zbudijo, ugotovijo, da so stare 35 ali več in da je kandidatov vedno manj. Potem pridejo na mon odpirat teme “kje so moški zame”.

Ko je ženska stara 15, hodi z 18-letniki na zmenke. Ko je tip star 15, hodi s prijatelji v kino. Zato samski 28-letnik in samska 28-letnica niti slučajno ni isto. Moški večinoma gledamo za nekoliko mlajšimi od sebe, ženske za nekoliko starejšimi. Tip se lahko začne počasi sekirati, če je pri 40 še samski.

Kaj ti moremo, če si smotan, pa ne dobiš???!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Malo si zamešal, luzer, jaz nisem samski, ti si.:))))))

Malo si zamešal, luzer, jaz nisem samski, ti si.:))))))[/quote]
Nisem napisal, da si samski! 😛

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close