Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?

Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?

Jaz sem že imela koga rada, samo ni bilo obojestransko. V mojih letih pa je to še toliko težje, da se slučajno ne zagledaš v oddanega. Res je, da skoraj ne spoznavam novih obrazov.

Če ni bilo obojestransko nič zato. Mene samo zanima, če si morda tolk huda lovača, da ti vsi pobegnejo… 🙂

Lovača? Daleč od tega. Preveč sramežljiva kvečjemu. Sem opazila ja, da bolj palijo tiste, ki so gobčne, pa da znajo moške navijat, pa da se delajo nemočne, krhke. Samo to nekak ni v mojem značaju, igrat pa ne znam oz nočem.

Ne bit ti tako prepričana o sebi.

Torej, ti pa nisi krhka in nemočna? Jao teško nama, moškim… 🙂

Mogoče sem se narobe izrazila. V mislih sem imela tisto nemoč, ko ženska reče joj žarnica je crknila in se dela vso bogo namesto, da bi jo zamenjala in čaka na moškega. In podobna taka drobna opravila, ki bi jih lahko sama znala pa jih noče naredit. Raje počaka na moškega, da to naredi in moški je potem car, ženska pa se mu smehlja in je vesela, da se ni umazana, naprezala.
V takem smislu nisem krha, nemočna. Pa nikogar ne poskušam ovijat okoli prsta, ker tega tudi pod razno ne znam.

ti bi se mogla zaposlit v kakem nakupnem centru, tam boš lahk vsak dan žarnice menjavala)) pol boš pa ti carica ))

Veš, mogoče je tebi smešno, ampak meni pa ni. Ne si želet biti na mojem mestu.

ti bi se mogla zaposlit v kakem nakupnem centru, tam boš lahk vsak dan žarnice menjavala)) pol boš pa ti carica ))[/quote]

ti bi se mogla zaposlit v kakem nakupnem centru, tam boš lahk vsak dan žarnice menjavala)) pol boš pa ti carica ))[/quote][/quote]
kaj pa vem, če si res neizkušena 28- letnica, za kak mesec bi pa bil na tvojem mestu, da ti mal izkušenje naberem))) da se ti ne matraš in naprezaš))

Neizkušena daj si najprej dvignit samozavest in potem poišči fanta punce tukaj na forumu pa ji povejte na kak način se tega loti.

Tale forum ravno kontra deluje: zbija samozavest, ker tu gor so očitno sami briljantni, ker, če kdo ima kake teževe ga scotajo ali pa se norčujejo iz njega.

tebi ni čisto jasno kaj sploh želiš…ko ti bo boš verjetno že izkušena:)

Jaz zaidem sem gor, ko mi kaj manjka, neka tesnoba, nek manjko. In sem redko tu gor. Nekateri so pa skoz tu gor… le zakaj?

ker mi je dolgčas:)

Deluješ kar močno, tudi drugače. 🙂 Zakaj? Deluješ tako prepričano vase. Od moškega moraš nekaj imet, pri tebi pa ni veliko prostora.

Če bi bila prepričana vase, bi verjetno že imela moškega. Moški imajo radi ženske, ki so samozavestne, prepričane vase.

Seveda, se strinjam, da moraš nekaj imeti od moškega: toplino, prijaznost, pogovor, druženje v prostem času, pomoč pri delu in seveda seks. Če tega ne bi rabila, ne bi bila nesrečna, ker mi ne gre v odnosih.

Vse to spada tudi pod zabavo. Obstaja tisti neizrekljivi del zakaj ga rabiš. Ali pa mi žensko…

Neizrekljivi del? Kaj si mislil s tem?

Nimaš nobene predstave? Nasprotni spol recimo rabiš tudi zato da ne bi kar naprej mlatil prazne slame… Ampak to je bolj posledica kot vzrok. Torej ali rabiš moškega zato da sploh lahko razmišljaš o čem?

Saj sem napisala, da rabim moškega za pogovore 🙂
Nekam zagrenjeno in protižensko nastrojen mi deluješ :). Jaz nimam nič proti moškim, jaz bi rada imela moškega 🙂

Novoletna ali bozicna zelja? SIcer pa naj bi se ravno v tem casu zelje izpolnjevale….:)

Ja, no, če je tako ne bi smela imet problemov.

Tadej, vidim, da si biser in da obvladaš žensko dušo :), super, da si samski, da se bodo ženske kar steple zate 🙂

Neizkušena ne razumi tega kot, da te zbadam če si samska in želiš najti fanta se druži z samskimi koegicami in čene si jih poišči. Začni hodit ven sedaj je čas, ko je prilik veliko kjer so tudi samski fantje. Nevem kakšne kriterije maš glede fantov glede vizualnosti itd kajti najprej je važen vizualni izgled vsaj večini; enako nevem kako ti izgledaš.šele nato začneš spznavati osebo karakterno njihov značaj obnašanje in bla bla. Ko pa boš spoznala tapravega ga tvoja neizkušenost ne bo motila. Ampak bistvo je da ga začneš iskati na aktivnostih, ki so tebi všeč lahko se poslužiš intereta za kontakte in začneš hodit na zmenke. Je pa res še nekaj dobrih samskih je malo oziroma so malo časa samski tako da kar v akcijo.

To s samskimi kolegicami se ne obnese. Sem večkrat v družbi samskih kolegic pa ali se nihče ne zmeni za nas, če se pa že pa se za kolegico.
Kar se pa vizualnosti tiče pa mislim, da ni ok, da človeka ocenjuješ po videzu. Reciom marsikdo ne zgleda na prvi pogled nič posebnega, ampak po daljšem pogovoru, druženju ugotoviš, da je pravi biser. Tako, da izločanje na podlagi videza je po mojem neprimerno. POtem lahko izločiš preveč prijetnih moških.
Ja, to se pa strinjam, da so malo časa samski.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close