Bi raje imeli izkušeno ali neizkušeno cca 28-letnico?
Mogoče sem se narobe izrazila. V mislih sem imela tisto nemoč, ko ženska reče joj žarnica je crknila in se dela vso bogo namesto, da bi jo zamenjala in čaka na moškega. In podobna taka drobna opravila, ki bi jih lahko sama znala pa jih noče naredit. Raje počaka na moškega, da to naredi in moški je potem car, ženska pa se mu smehlja in je vesela, da se ni umazana, naprezala.
V takem smislu nisem krha, nemočna. Pa nikogar ne poskušam ovijat okoli prsta, ker tega tudi pod razno ne znam.
Neizkušena ne razumi tega kot, da te zbadam če si samska in želiš najti fanta se druži z samskimi koegicami in čene si jih poišči. Začni hodit ven sedaj je čas, ko je prilik veliko kjer so tudi samski fantje. Nevem kakšne kriterije maš glede fantov glede vizualnosti itd kajti najprej je važen vizualni izgled vsaj večini; enako nevem kako ti izgledaš.šele nato začneš spznavati osebo karakterno njihov značaj obnašanje in bla bla. Ko pa boš spoznala tapravega ga tvoja neizkušenost ne bo motila. Ampak bistvo je da ga začneš iskati na aktivnostih, ki so tebi všeč lahko se poslužiš intereta za kontakte in začneš hodit na zmenke. Je pa res še nekaj dobrih samskih je malo oziroma so malo časa samski tako da kar v akcijo.
To s samskimi kolegicami se ne obnese. Sem večkrat v družbi samskih kolegic pa ali se nihče ne zmeni za nas, če se pa že pa se za kolegico.
Kar se pa vizualnosti tiče pa mislim, da ni ok, da človeka ocenjuješ po videzu. Reciom marsikdo ne zgleda na prvi pogled nič posebnega, ampak po daljšem pogovoru, druženju ugotoviš, da je pravi biser. Tako, da izločanje na podlagi videza je po mojem neprimerno. POtem lahko izločiš preveč prijetnih moških.
Ja, to se pa strinjam, da so malo časa samski.
Forum je zaprt za komentiranje.